hlavní stránka  

  Oficiální web server Footballového Clubu FK Alej

 | O klubu | Soupiska | Fan club | Forum | B tým | Veteráni
  Rubriky
 
·   Aktuality
·   Statistika
·   Zápasy
    - Podzim 2020
    - Podzim 2019
    - Jaro 2019
    - Podzim 2018
    - Jaro 2018
    - Podzim 2017
    - Jaro 2017
    - Podzim 2016
    - Jaro 2016
    - Podzim 2015
    - Jaro 2015
    - Podzim 2014
    - Jaro 2014
    - Podzim 2013
    - Jaro 2013
    - Podzim 2012
    - Jaro 2012
    - Podzim 2011
    - Jaro 2011
    - Podzim 2010
    - Jaro 2010
    - Podzim 2009
    - Jaro 2009
    - Podzim 2008
    - Jaro 2008
    - Podzim 2007
    - Jaro 2007
    - Podzim 2006
    - Jaro 2006
    - Podzim 2005
    - Jaro 2005
    - Podzim 2004
    - Jaro 2004
    - Podzim 2003
    - Jaro 2003
    - Podzim 2002
    - Jaro 2002
    - Podzim 2001
    - Jaro 2001
    - 1999 - 2000
    - Podzim 2021
·   Tabulky a výsledky
·   Rozhovory
·   Fotogalerie
·   Video
·   Soupeři
·   FK ALEJ on Tour
·   Více fotbalu
·   Odkazy na webu
·   Guláš
·   Ankety
·   Fan shop
 

  Vyhledávání
 
 
 


B tým |

FK ALEJ B - jaro 2006

2006-03-31   
Poslat emailem

Zápasy:
11x Majer, Krůta, Slameň
10x Karhan I.
9x Kopřiva, Pořízek
7x Chadraba, Šundrica
6x Herold
3x Karhan P.
2x Hendrych
1x Vaniš, Malec



Góly:
12x Pořízek
5x Krůta
4x Slameň, Herold
2x Chadraba
1x Karhan I., Karhan P.



11.kolo, 7.I liga
FK Alej B - Veleslavín Viktoria 2:1 (1:0)
Hráno: 25.6.2006, 08:45, hřiště Zelená liška, počet diváků: 7
Sestava:
Šundrica – Chadraba, Majer – Pořízek - Krůta, Slameň
Góly: Krůta, Pořízek

Komentář k utkání: K poslednímu zápasu, který se hrál v poměrně netradičním čase na pískovém hřišti v Pankráci,se scházíme v oslabené sestavě, bez klíčových hráčů Herolda, Karhana a Kopřivy. Přesto do zápasu s nám velmi známým soupeřem z Veleslavína vstupujeme velmi nebojácně a aktivně a většinu první poločasu držíme míč pod kontrolou. Veleslavín hrozí spíše z protiútoků, ale většina střel končí mimo branku nebo v náručí gólmana Šundrici. Snažíme se ohrožovat branku soupeře převážně střelami z dálky, ale po skvělé individuální akci malého Páji se dočkáváme uklidňující první branky. Poločas se dohrává bez výraznějších šancí za stavu 1:0 z pohledu Aleje. Po přestávce nás dostává soupeř do tlaku a značnou část druhého poločasu bráníme výsledek na naší polovině hřiště a hrozíme jen z protiútoků. Postupně se také začala projevovat výhoda jednoho hráče ke střídání u soupeře a také čím dál větší vedro, přesto se ale dočkáváme druhé branky po chybě v soupeřově obraně. Zbytek zápasu se nesl v hádkách soupeře, kterému se po mnoha šancích přece jen podaří snížit stav utkaní, ale na nic víc už se nezmůže. Velmi cenná výhra, která nás posunula na druhé místo konečné tabulky je výsledkem dobré týmové práce. Každý do toho dal všechno. Slovo si během zápasu bere také fanclub malého Páji, který se prezentuje velmi dobrým supportem a také vydařenou choreografii, ve které přirovnávají Páju k brazilské fotbalové legendě Pelému. K vidění byly také i konfety, které byly vhozeny na hřiště po prvním námi vstřelené brance. Oslavy postupu se v odpoledních hodinách přesouvají na zahradu I. Karhana (Chtěl bych ještě jednou jménem všech hráčů poblahopřát k svátku a poděkovat za velmi vydařené odpoledne), kde se griluje, pije pivo a debatuje spolu s hráči „A“ týmu o právě ukončené sezóně. Předávají se také ocenění, nejlepším hráčem a zároveň nejlepším střelcem týmu se stal Tomáš Pořízek a sympaťákem roku se stal překvapivě malý Pája:) Gratulace!!


další fotky ze zápasu ve Fotogalerii B týmu

10.kolo, 7.I liga
FK Alej B - Tutto bene 1:1 (1:0)
Hráno: 18.6.2006, 11:15, hřiště Angelovova, počet diváků: 1
Sestava:
Šundrica – Kopřiva, Majer, Horký – Karhan I., Herold – Krůta, Slameň
Góly: Horký

Komentář k utkání:
K předposlednímu kolu soutěže vyjíždíme do pro většinu mužstva vzdálených Modřan. Před zápasem jsme si byli vědomi, že i přes poslední místo v tabulce náš nastávající soupeř zaznamenal se silnými týmy poměrně slušné výsledky a že ho rozhodně nelze podcenit. Podruhé v této sezoně i historii našeho působení v HL jsme nastoupili na umělé trávě, která by měla napomáhat naší kombinační a technické hře. Od začátku zápasu se bohužel ukazovalo, jak moc je pro naši hru důležitý ve středu pole Pořez. Mezi obranou a útokem byla poměrně velká mezera, chyběl někdo, kdo by balon podržel, poslal finální přihrávku, nebo nebezpečně vystřelil z větší vzdálenosti. K tomu se přidala řada nepřesností, hřiště menších rozměrů také napomáhalo bránícímu soupeři, který mohl dobře zahušťovat prostor. Přesto se nám chvíli před koncem první půle podařilo vstřelit vedoucí branku. Po přestávce jsme samozřejmě chtěli přidat další a soupeře dorazit, šancí jsme si na to vytvořili dostatek. Koncovka však byla bohužel tragická. Oproti tomu na druhé straně neslaná nemastná střela po zemi doprostředka branky prošla pod nohou Šundrici a soupeř tak srovnal. Ve snaze strhnout vedení zpět na svojí stranu jsme se pak snažili vehementně útočit. Po našem rohu, kdy nepochopitelně nikdo z obránců nezůstal na půlce přišel rychlý protiútok soupeře, který náš brankář řešil hrou rukou daleko mimo vápno. Rozhodčí byl k nám naštěstí více než milostivý a neocenil tento zákrok ani žlutou kartou, pouze trestným kopem. Do konce utkání se nám už bohužel branku vstřelit nepodařilo, ani jsme naštěstí znovu neinkasovali. Nyní nám zbývá jen čekat, jak hrál náš jediný soupeř v boji o třetí postupové místo – Monočlánek, proti vedoucímu Nikdo nikde.


další fotky ze zápasu ve Fotogalerii B týmu

9.kolo, 7.I liga
FK Alej B - Torpedo Praclub 1:1 (0:1)
Hráno: 11.6.2006, 11:15, hřiště Suchdol 1, počet diváků: 3
Sestava:
Šundrica – Kopřiva, Majer, Chadraba – Karhan I., Pořízek, Herold - Krůta, Slameň
Góly: Herold

Komentář k utkání:
S vědomím důležitosti bodovat v tomto zápase a za počasí, které konečně začalo připomínat přicházející léto jsme nastoupili opět na hřišti Slavoje Suchdol proti mužstvu s názvem Torpedo Praclub. Jelikož soupeř ctí stejné barvy jako my, nastoupili jsme opět v kanárkově žlutých rozlišovácích. Postavení v tabulce, stejně jako fakt, že my jsme nastoupili v plné sestavě se třemi hráči na střídání, zatímco soupeř neměl na střídání nikoho by mohla svádět k mýlce, že se bude jednat o jednoznačné utkání. Skutečnost však byla jiná. Soupeř se totiž prezentoval ve velmi dobrém světle, bojovným, ale i fotbalovým výkonem. My jsme nehráli vyloženě špatně, ale naší hře od počátku zápasu trochu chyběla agresivita, ale i nápaditost. Také jsme zbytečně málo využívali výhody 3 hráčů na střídání a střídali v příliš velkých intervalech. V cca 15-20 minutě první půle přišla standardní situace v náš neprospěch z poměrně nebezpečné vzdálenosti. Patrně vinou naší nedobře postavené zdi a možná i částečné nesoustředěnosti brankáře se bohužel náš soupeř dostal nemastnou, neslanou pozemní střelou do prostředku branky do vedení.. Nepříznivý stav nás přeci jenom trochu probral a naše zvýšená snaha přinesla ještě do poločasu několik více či méně slibných šancí. Bohužel nám v koncovce chyběl klid i potřebné štěstí. Boj se soupeřovou dobře pracující obranou pak pokračoval i po přestávce, lépe jsme kombinovali, v zádu méně chybovali než v první půli, zrychlila se i frekvence střídání. Bohužel, jsme zahazovali možné i nemožné. Naději nám vrátila až Heroldova přesně k tyči umístěná rána v cca polovině druhé půle. To však bylo, co se týče branek pro tento zápas všechno a i přes snahu, kterou nelze našemu mužstvu upřít se nám porazit mužstvo z druhé poloviny tabulky nepodařilo.

další fotky ze zápasu ve Fotogalerii B týmu

8.kolo, 7.I liga
FK Alej B - Sme moc 6:2 (4:0)
Hráno: 4.6.2006, 11:15, hřiště Suchdol 1, počet diváků: 2
Sestava:
Slameň – Kopřiva, Majer, Chadraba – Karhan I., Pořízek - Krůta
Góly: 3x Krůta, 2x Pořízek, Chadraba

Komentář k utkání:
Suchdol je vzhledem k počtu zápasů v této sezoně naším "domácím" hřištěm, tak jsme se opět po týdnu sešli na této poměrně kvalitní škváře. Sestava byla poznamenána absencí Heryho, který v týdnu složil zkoušky z dospělosti a ještě se z nich nestačil dostavat do hratelného stavu. O něco nepříjemnější překvapení ovšem byla nepřítomnost brankáře Torcidy, který zřejmě naprosto nečekaně musel odjet směrem ke své domovině, protože nám to ani nebyl schopen včas sdělit. Do brány tak musel jako vždy spolehlivý záskok Hanz. Jelikož soupeř nastoupil v modrých dresech a ačkoli jako hostující tým neměl připravenu druhou sadu trik, udělala Alej, tak jak jí to velí naturel jejich hráčů, vstřícné gesto a nastoupila sama ve fungl nových návlecích. Podle předzápasových prognóz měli být Sme moc papírově slabším soupeřem, což průběh utkání potvrdil. Alej se prezentovala svou typickou kombinační hrou, se kterou měl v prvním poločase pouze bránící soupeř velké problémy. Skóre otevřel jako již tradičně v této sezoně přízemní střelou Pořez, druhou uklidňující branku zařídil akrobatickou tečí Chadič. Zbytek poločasu se dohrál v exhibičním tempu, což vyhovovalo zejména střelci Pájovi, který s přehledem uklidil do sítě obě 100%ní nabídky Pořeza. Do druhého poločasu nastoupila Alej se čtyřbrankovým vedením v zádech až příliš vlažně. Soupeř vycítil šanci s výsledkem něco udělat a po dvou brejkových situacích byl rozdíl pouze dvoubrankový. To vyburcovalo hráče Aleje opět k větší aktivitě, ale přesto se na hřišti dlouho nic důležitého nedělo, za zmínku stojí snad jen někdy až úsměvné souboje našeho 100kilového obránce Kopra s 20kilových mladíčkem v útoku Sme moc a závan z několik málo hodin uleženého piva linoucí se z úst našeho předsedy (jó bafuňáři, ty se maj). V závěru zápasu přidal ještě jednu trefu Pořez, svůj první hattrick dovršil Pája a pak už všichni zúčastnění mohli odejít spokojeně domů na nedělní obídek. Příští kolo by už mohlo rozhodnout o postupujících do 6.ligy, tak doufejme, že béčko předvede proti Praclubu výkon minimálně jako v prvním poločase.


další fotky ze zápasu ve Fotogalerii B týmu

7.kolo, 7.I liga
FK Alej B - R.I.P. 5:2 (2:1)
Hráno: 28.5.2006, 11:15, hřiště Suchdol 1, počet diváků: 1
Sestava:
Šundrica – Kopřiva, Majer, Karhan P. – Karhan I., Pořízek, Krůta, Slameň
Góly: 3x Pořízek, Slameň, Krůta

Komentář k utkání:
Po víkendu bez fotbalu jsme v neděli opět nastoupili, již k sedmému kolu v pátém ročníku svého působení v Hanspaulské lize, toho času v sedmé. Počasí ani v nejmenším nesvědčilo o tom, že je konec května a s přestávkami již od předchozího dne pršelo. Přesto terén suchdolského hřiště nebyl zdaleka v tak špatném stavu, jak jsme předpokládali. Trochu jiného názoru byli zřejmě naši lehce zženštělí soupeři, kteří těsně před výkopem vyrukovali s návrhem, že se nebude hrát, neboť na hřišti je bahno a prší a v dobu, kdy my jsme již stáli na svých postech na hřišti, připraveni k výkopu se tito mladíci schovávali v závětří kabiny, aby náhodou nezmokli. Jelikož my jsme neviděli nejmenší důvod proč nehrát, nezbylo jim nic jiného než vylézt a k zápasu nastoupit. Od začátku jsme začali hrát aktivně, více než v jiných zápasech se do útočné fáze zapojovali i obránci a to soupeři činilo značné problémy. Přesto i on naznačil, několika protiútoky svých rychlých útočníků, že dovede být nebezpečný. Spalování šancí z naší strany ukončil náš špílmachr Tomáš a o několik minut později přidal druhou branku Hanz, i když míč sotva doskákal za brankovou čáru, byl to velmi důležitý a pojišťovací gól. Zdálo se, že zbytek utkání se již odehraje v režii modrých. Bohužel se již po několikáté opakovala naše chyba, kdy namlsáni pozitivním vývojem zápasu se ženeme stále do útoku a zapomínáme na zadní vrátka nebo v obraně hrajeme zbytečně komplikovaně. Po zbytečné ztrátě balonu a špatné poziční hře naší obrany tak soupeř do poločasu snížil a krátce po začátku druhé půle jsme jej dokonce nechali z rychlého protiútoku vyrovnat, soupeř navíc velice dobře bránil a jejich dobře zformovaný blok se velmi těžko překonával. Přesto již po několikáté naše mužstvo prokázalo své bojovné srdce a trpělivost a třemi brankami (z nichž dvě vstřelil nejlepší hráč utkání Pořízek a završil tak svůj hattrick) v závěrečné čtvrthodině jsme utkání otočili zpátky ve svůj prospěch, nutno podotknout, že zaslouženě.


další fotky ze zápasu ve Fotogalerii B týmu

6.kolo, 7.I liga
FK Alej B - Nikdo nikde 0:5 (0:3)
Hráno: 14.5.2006, 8:45, hřiště Zákostelní, počet diváků: 1
Sestava:
Malec – Kopřiva, Majer, Karhan I. – Hendrych, Pořízek – Slameň, Krůta
Góly: -

Komentář k utkání:
Vidina utkání proti prvnímu mužstvu tabulky, náš první soutěžní zápas, který se měl odehrát na umělém povrchu, pěkné slunečné počasí. To všechno byly důvody, proč se těšit na nedělní brzké dopoledne. To jsme bohužel netušili, jak budeme vyvedeni z omylu. Již od začátku zápasu bylo patrno, že na silnějšího soupeře jsme ještě během našeho působení v hanspaulské lize nenarazili a že především v útočné fázi bude velmi nebezpečný. Bohužel jsme možná až příliš věřili ve své síly a schopnosti kohokoliv přehrát, přílišně se hnali dopředu a zapomínali na zadní vrátka. Neštěstí na sebe nečekalo dlouho a soupeř dvě naše chyby poměrně rychle po sobě potrestal. V 18. minutě to bylo 0:2. Přes naší snahu se nám do poločasu snížit nepodařilo, naopak červení přiklepli ještě jeden hřebík do naší rakve. Přes nezvykle nepříznivý stav jsme nehodili flintu do žita a i po poločase se snažili bojovat a vrátit se do zápasu. Bohužel snaha ústila spíše v křeč, než v branky v soupeřově síti. Šance, které jsme měli, jsme proměnit nedokázali, zčásti vlastní nepřesností v koncovce, částečně zásluhou soupeřova brankáře. Naproti tomu protivník ještě do konce zápasu dvakrát rozvlnil naši síť a završil skóre zápasu na pro nás možná krutých 0:5. Po šestnácti zápasech v řadě bez porážky tak byla tímto debaklem ukončena série FK Alej B. Prohry (a někdy i kruté) holt k fotbalu i životu patří, nic se neděje, budeme dále bojovat o postup.


další fotky ze zápasu ve Fotogalerii B týmu

5.kolo, 7.I liga
FK Alej B - Monočlánek 1:1 (1:0)
Hráno: 8.5.2006, 11:15, hřiště Pertoldova, počet diváků: 3
Sestava:
Šundrica – Kopřiva, Majer, Karhan I. – Karhan P., Herold, Chadraba – Krůta, Slameň
Góly: Slameň

Komentář k utkání:
Pro 5. kolo nám přiřkl los za soupeře mužstvo Monočlánek a jako hřiště, kde se toto klání uskuteční bylo určeno pískové hřiště v Modřanech v ulici Pertoldova. Jelikož soupeř ctí obdobné barvy jako FK Alej a my jsme byli v zápisu uvedeni jako hosté, bylo naší povinností odlišit se. Proto tedy nastupujeme v bílých či šedých tričkách. Hřiště příliš nenapomáhá kvalitnímu fotbalu a naše hra je chvílemi dost rozháraná, soupeř je důrazný a především rychlí útočníci dělají chvílemi naší obraně starosti. Přesto si větší šance vytváříme my a zhruba ve 20. minutě pak po sotva znatelné teči balonu Hanzem se ujímáme vedení. Druhá půle probíhá obdobně, jedná se spíše o boj, než o pohledný fotbal. Hlavně my pak zahazujeme několik vyložených šancí. Bohužel nelze než znovu oprášit staré známé: „Nedáš, dostaneš“. V poslední minutě totiž po chybě v obraně inkasujeme a po 4 vítězstvích v řadě tak ztrácíme první bod během našeho působení v 7. lize. Teď už je před námi zápas o samotné čelo tabulky proti vedoucímu týmu Nikdo nikde!


další fotky ze zápasu ve Fotogalerii B týmu

4.kolo, 7.I liga
FK Alej B - MAC 4:1 (2:1)
Hráno: 1.5.2006, 11:15, hřiště Pankrác 2, počet diváků: 5
Sestava:
Šundrica - Majer, Chadraba, Kopřiva - Karhan I., Pořízek, Herold - Slameň, Krůta
Góly: 2x Pořízek, Herold, Chadraba

Komentář k utkání:
Zatímco někteří slaví první Máj vycházkou na Petřín a líbáním slečny pod rozkvetlým stromem, či jdou manifestovat do ulic nebo na letenskou pláň, hráči FK Alej B oslavují svátek práce a zamilovaných na pankráckém hřišti svým 4. zápasem v 7. hanspaulské lize. Soupeřem je jim mužsvo MAC, hrající v žlutomodré kombinaci, které je modrým velmi důstojným soupeřem. Přesto hrajeme o něco lépe, předvádíme hezké kombinace, specielně na souhru Pořízka s Heroldem je chvílemi radost pohledět. Do poločasu skórujeme dvakrát, soupeř jednou. V druhé půli pak soupeř ještě přidává a chvílemi hrozí vyrovnáním, Alej se nenechává zahanbit a kontruje ještě většími šancemi, ze kterých dvě proměňuje a 4. kolo 7. I. hanspaulské ligy tak vyhrává symbolicky 4:1. Při podávání rukou se soupeřem po utkání pak potěší kompliment jejich gólmana: „že hrajeme opravdu dobře“ a po delší době dochází k pozápasovému fotografování vítězného mužstva. Za zmínku pak stojí i vypsání odměny v případě postupu do vyšší soutěže – vedoucí mužstva s kapitánem v tomto případě hradí sud piva.


další fotky ze zápasu ve Fotogalerii B týmu

3.kolo, 7.I liga
FK Alej B - Bílej balet 3:2 (1:0)
Hráno: 23.4.2006, 11:15, hřiště Suchdol 1, počet diváků: 2
Sestava:
Šundrica - Majer, Chadraba - Karhan I., Pořízek, Herold - Slameň, Krůta
Góly: Pořízek, Herold, Slameň

Komentář k utkání:
Po dvoutýdenní pauze nastoupilo b – mužstvo FK Aleje k dalšímu klání v 7. Hanspaulské lize. Místem, kde jsme se střetli se soupeřem jehož jméno, dresy i některé jmenovky na zádech byly zcela jasně inspirovány slavným madridským královským klubem, se stal v této sezoně poprvé Suchdol. Počasí bylo ideálně jarní, hřiště přestože škvárové, tak také poměrně kvalitní, mužstvo až na oporu zadních řad Kopřivu kompletní. Hřiště velkých rozměrů svědčilo naší kombinační hře, přesto jsme se příliš často v první půli do vyložených šancí nedostávali, obrana pracovala spolehlivě, brankář byl jistý, přestože neměl příliš práce. Zhruba ve 20. minutě se odhodlal k útočnému výpadu z obrany Majer, zakončení nebylo ideální, ale byl z toho alespoň rohový kop zahraný chytře po zemi na nabíhajícího Pořízka, který s klidem Angličana přízemní střelou poslal modré do vedení. Do poločasu již k žádné změně skóre nedošlo. Do druhé půle jsme pak vstoupili velmi aktivně a začali si od začátku vytvářet řadu šancí, z nichž dvě byly Heroldem a Slameněm proměněny a poté ještě Krůta krásnou střelou trefil tyč soupeřovi brány. Zdálo se být rozhodnuto. Bohužel jsme si průběh dalšího zápasu zbytečně zkomplikovali chybami a nedůsledností. Soupeř nejdříve po naší chybné nahrávce snížil na 1:3 a poté dokonce díky nedůrazu naší obrany před vápnem i na 2:3, naštěstí však již více času neměl a zápas skončil naším zasloužený vítězstvím. Po třech kolech tedy nadále zůstáváme bez ztráty bodu. Do konce sezony je ale ještě velmi daleko. Nesmíme usnout na vavřínech a bojovat dále o postup do vyšší soutěže. Mužstvo na to FK Alej B rozhodně má!


další fotky ze zápasu ve Fotogalerii B týmu

2.kolo, 7.I liga
FK Alej B - Alvarez D.C. 2:1 (2:0)
Hráno: 9.4.2006, 10:00, hřiště Hagibor 1, počet diváků: 3
Sestava:
Šundrica - Horký, Majer - Karhan I., Pořízek - Slameň, Krůta
Góly: Pořízek, Karhan I.

Komentář k utkání:
Utkání hrané na překvapivě dobrém terénu, začalo vyrovnaně. Ale postupem času převzala Alej otěže zápasu na svoje kopačky z čehož pramenil první gól Karhana, který vybojoval u chybujícího obránce soupeře balón a nechytatelnou střelou zavěsil pod víko. Za chvíli na to Pořízek po pěkné kombinační akci na jeden dotek přidal druhý gól, a Alej předváděla pěkný fotbal a svého soupře jasně přehrávala. Bohužel, ale opět neproměňovala i ty největší šance. Druhý poločas se bohužel borci Aleje přizpůsobily hře soupeře, takže druhá půle byla znatelně horší. Obě strany si i tak vytvořili šance, ale brankáři své týmy podrželi. hráči Alvarezu deset minut před koncem snížili na rozdíl jedné branky, ale Alej své vítězství bez problémů udržela. Je třeba vyzdvihnout výkon Horkého v obraně a Pořízka v útočné fázi. Jen tak dál chlapci. FKA POSTUP..


další fotky ze zápasu ve Fotogalerii B týmu

1.kolo, 7.I liga
FK Alej B - Višeň SK 4:2 (3:0)
Hráno: 2.4.2006, 10:00, hřiště Pankrác 1, počet diváků: 3
Sestava:
Vaniš - Kopřiva, Majer, Karhan I. - Pořízek, Herold, Chadraba - Krůta, Slameň
Góly: Pořízek 2, Herold, Slameň

Komentář k utkání:
Tak nám to opět začalo. K prvnímu zápasu skupiny 7.I. hanspaulské ligy nastoupila FK Alej B pro ni netradičně na hřišti na Pankráci. Sešli jsme se v plné sestavě, všichni vypadali ve formě, což utkání potvrdilo. Prvních cca 10 minut bylo chvílemi mírně chaotických – obě mužstva si zvykala na nezvykle krátké hřiště. Pak se pomalu začínala projevovat převaha modrých., kteří i po dlouhé přestávce působili fotbalově, sehraně, hráli disciplinovaně a vzadu vše držel výborně chytající golman. Soupeř byl oproti tomu silovější, měl váhovou převahu, ale to bylo v tomto zápase málo. Kvalitní hra Aleje tak sebou ještě do přestávky přinesla ovoce v podobě branek Slameně, Pořízka a Herolda. Zhruba po čtvrthodině druhé půle došlo k závaru před bránou Aleje, kdy útočník soupeře atakoval našeho brankáře. Toho se jal po vzoru kanadských hokejových obránců bránit Kopřiva, což skončilo jeho vyloučením. Hru ve čtyřech ale modří zvládli poměrně dobře, když sice jednou inkasovali, ale po chvíli kontrovali druhou brankou špílmachra Pořízka a přestože soupeř ještě v závěru jedním gólem korigoval skóre, dokráčeli tak tentokrát k opravdu zasloužené výhře.


další fotky ze zápasu ve Fotogalerii B týmu
 

Diskuze k článku

 2006-04-24 09:19:43   Předseda   Neporazitelní?:)
 2006-04-27 14:13:17  Ludva   re:  Neporazitelní?:)
 2006-04-29 13:47:45   Fanoušek   Nejlepší hráč
\_ 2006-05-09 10:13:56   Pan L.   
 2006-05-09 14:00:17   Předseda  re:  
\_ 2006-05-30 23:32:25   Předseda   Gratulace k hattricku!
\_ 2006-05-31 12:24:50  Beerchester  Gratulace

Zobrazit/vložit příspěvky

  Tabulka Nej starty ligy
 
1.
Karhan Petr
 477
2.
Kmínek
 463
3.
Kubík
 411
4.
Karhan Ivan
 371
5.
Pořízek
 346
6.
Hanzalius
 341
7.
Krůta
 277
8.
Karhan Michal
 276
9.
Karol
 275
10.
Beneš Petr
 260
11.
Malec
 254
12.
Beneš Pavel
 218
 
  Tabulka Nej střelci ligy
 
1.
Krix
 213
2.
Hanzalius
 171
3.
Pořízek
 131
4.
Karhan Petr
 103
5.
Karol
 102
6.
Beneš Petr
 94
7.
Beneš Pavel
 94
8.
Karhan Michal
 85
9.
Kubík
 69
10.
Krůta
 67
11.
Kehér
 65
12.
Jauker
 60
 

  Minulé kolo
 

FK ALEJ A
6:0 k.
Palmeiras Prosek
XI.kolo
---------
FK ALEJ B
0-6k
Šnek FC A
XI.kolo

 

  Příští kolo
  

FK ALEJ A
-
Zimní přestávka
2023

Hanspaulka
-----------


FK ALEJ B
-
Zimní přestávka
2023
Hanspaulka
 

Copyright © 2003 - 2024 FK Alej
Created by Twinsen