hlavní stránka  

  Oficiální web server Footballového Clubu FK Alej

 | O klubu | Soupiska | Fan club | Forum | B tým | Veteráni
  Rubriky
 
·   Aktuality
·   Statistika
·   Zápasy
    - Podzim 2020
    - Podzim 2019
    - Jaro 2019
    - Podzim 2018
    - Jaro 2018
    - Podzim 2017
    - Jaro 2017
    - Podzim 2016
    - Jaro 2016
    - Podzim 2015
    - Jaro 2015
    - Podzim 2014
    - Jaro 2014
    - Podzim 2013
    - Jaro 2013
    - Podzim 2012
    - Jaro 2012
    - Podzim 2011
    - Jaro 2011
    - Podzim 2010
    - Jaro 2010
    - Podzim 2009
    - Jaro 2009
    - Podzim 2008
    - Jaro 2008
    - Podzim 2007
    - Jaro 2007
    - Podzim 2006
    - Jaro 2006
    - Podzim 2005
    - Jaro 2005
    - Podzim 2004
    - Jaro 2004
    - Podzim 2003
    - Jaro 2003
    - Podzim 2002
    - Jaro 2002
    - Podzim 2001
    - Jaro 2001
    - 1999 - 2000
    - Podzim 2021
·   Tabulky a výsledky
·   Rozhovory
·   Fotogalerie
·   Video
·   Soupeři
·   FK ALEJ on Tour
·   Více fotbalu
·   Odkazy na webu
·   Guláš
·   Ankety
·   Fan shop
 

  Vyhledávání
 
 
 


B tým |

FK ALEJ B - jaro 2010

2010-04-10   
Poslat emailem

Zápasy:
9x Ivan, Malej Pája, Jéňa
8x Hanz
7x Káča
5x Sváťa, Mája, Kopr, Chadič
3x Tomie, Glum, Chadič ml.
2x Jirka
1x Torcida



Góly:
5x Malej Pája
4x Jéňa, Ivan
2x Chadič ml., Chadič, Sváťa, Hanz

10.kolo, 6.G liga
FK Alej B - FC Tycho de Brahe B 3:1 (2:1)
Hráno: 19. 6. 2010, 8:45, hřiště Děkanka, počet diváků: 1
Sestava:
Káča - Kopr, Ivan - Hanz, Jéňa - Pája
Góly: 3 x Ivan

Nejlepší hráč utkání: Ivan

Komentář k utkání:
Na zápas, kdy už jsme zachráněni se scházíme jen tak tak do počtu, protože Mája onemocněl v noci, ale nakonec se nás pět plus brankář schází. Soupeř má ještě vetší problémy se sestavou, čekáme, ale sestavu taky dává dohromady. Utkání má nevalnou úrověň, první gól dává Ivánek po přihrávce Jéňi ve dvanáctý minutě. Druhý gól padá po stejně spolupráci, kdy Ivánek z přehledem opět zakončuje. Soupeř sníží po tečované střele na dva jedna, a poločas tímto výsledkem končí. Druhý poločas hru kontrolujeme, Ivánek dorážkou po rohu kompletuje hattrik. Utkání se pak v klidu dohraje.

9.kolo, 6.G liga
FK Alej B - Stýbla Ďáblic 6:0k (6:0k)
Hráno: 12. 6. 2010, 8:45, hřiště Kbely, počet diváků: ----
Sestava:
-------------------
Góly: ---------

Nejlepší hráč utkání: ---

Komentář k utkání:
Soupeř se nedostavil a tak byl zápas kontumován ve prospěch FK Alej B.

8.kolo, 6.G liga
FK Alej B - Senioři Praha A 1:1 (0:0)
Hráno: 5. 6. 2010, 10:00, hřiště Pražačka, počet diváků: 5
Sestava:
Káča - Mája, Tomie, Glum - Ivan, Jéňa - Hanz, Pája
Góly: vlastní

Nejlepší hráč utkání: ---

Komentář k utkání:
Opět za pěkného počasí nastupujeme proti soupeři, který taky hraje o sestup, a navíc to nejsou žádný staříci podle názvu, ale jdeme do zápasu potvrdit minulý výsledek z Běchovic. Bohužel, ale nenaplňujeme naše předsevzetí a opět se vracíme na úroveň zápasů před Černým Mostem, a zápas vypadá ne na šestou ligu, ale na osmou, k čemuž přispěli oba soupeři, ale hraje se v klidu, a rozhodčí počítá zápas, alespoň na nastřlená břevna. První břevno dává tradičně nejlepčí hráč zápasu Jéňa ze standartky, což soupeř oplácí v půlce prvního poločasu a stav po první půli je 1:1 na břevna, ale fotbal se hraje na góly a stav je bez branek, velkou šanci měl jen budoucí tatínek Tom, ale bohužel trefil jen golmana. Druhý poločas není lepší a trápení pokračuje, což podtruheje soupeř golem, kdy na potřetí protlačí do brány balon a Senioři dávají góla po třech zápasech, bohužel až do naší sítě. Máme ještě 20 minut na to, udělat něco z výsledkem, ale od inkasovaného gólu se trochu náš výkon zlepšuje, z čehoš pramení náš tlak, Ivánek po závaru nastřeluje břevno z pěti metrů. Góla nakonec dává Tomie, kdy jeho střelu tečuje protihráč do vlastní brány, ale padlo to tam. Poslední tutovku nedá Jéňa, když z otočky golman zmenší úhel, ale rozhočí píská konec. Závěrem je nutné dodat, že remíza je zasloužená, oba týmy nic nepředvedli.

7.kolo, 6.G liga
FK Alej B - Sen Černý Most 5:0 (3:0)
Hráno: 29. 5. 2010, 8:45, hřiště Bechyňova, počet diváků: 0
Sestava:
Káča - Mája, Tomie, Glum - Ivan, Jéňa - Hanz, Pája
Góly: 2x Jéňa, Pája, Hanz, Ivan

Nejlepší hráč utkání: ---

Komentář k utkání:
Proti soupřeři, kterého jsme jednou rozdrtili a jednou jsme s ním prohráli nastupujeme na jejich domácím hřišti za pěkného počasí ze změnami v obraně, když přišli Tomie a Tomáš Kubík, což byl první předpoklad k dobrému výsledku. Hned ve třetí minutě jdou Jéňa z Pájou dva na dva a první jmenovaný uličkou vybízí Páju ke skorování, a ten neváhá a jesličkama golmanovi dává prvního góla. Pro nás nezvyklá situace, že se dostávámáme brzy do vedení, ale opravdu nás to uklidnilo a z přehledem bráníme a hrajeme po zemi, a soupeř neví jak na nás hrát, navíc jejich nejnebezpečnějšího hráče, který nám mminule dal snad tři góly zdvojujeme a ani ten se neprosazuje. Jedinou tutovku soupeře chytil dnes výborrný Kačena což jsme se po zápese shodli, že to byl rozhodujíácí moment zápasu, protože Jéňa za minutu projde od půlky hřiště přes tři protihráče a sám zavěsí, nádherná individuální akce. Třetího góla dává po Tomieho autu a přiťuknutí Hanze Ivánek a poločas tedy končí třígólovym náskokem. Druhý poločas hrajeme na jistotu a opravdu pěkný kombinační fotbal jaký jsme dlouho nepředvedli, což soupeř občas nese nelibě a občas mu tečou nervy, ale my se nenecháváme vyvézt z míry a hrajeme si svoje, což přináší další šance na naše kopačky, kdy hlavně Jéňa z lehkostí obchází soupeře jak se mu zachce. Dokonce i Mája se dostává do tutovky, kdy jdou z Jéňou dva na jednouho, ale Mája nastřleuje jen golmana, a dobíhající Hanz doklepává do prázdné brány. Posledního góla dává Jéňa, a završuje překvapivě v náš prospěch na BÚRA, což soupeř opět hodnotí, že nechápe, jak to že hrajeme o sestup, ale dnes jsme dali prvního góla my, a není problém v našich nohách, ale spíš v hlavách....

6.kolo, 6.G liga
FK Alej B - Pivní balet 0:1 (0:0)
Hráno: 22. 5. 2010, 11:15, hřiště Zákostelní, počet diváků: 0
Sestava:
Jirka - Mája, Ivan, Sváťa - Chadič, Jéňa - Hanz, Pája
Góly: --

Nejlepší hráč utkání: ---

Komentář k utkání:
S posledním květnovým víkendem se do Prahy alespoň na chvíli vrátilo slunce a my za pěkného sobotního skoropoledne vyběhli na umělý pažit na Zákostelní k zápasu proti pivním baleťákům. Od začátku se hrálo na šestou ligu ve velmi slušném tempu a útoky se střídavě valily na obě branky. Zatímco soupeř ve žlutém zkoušel střílet i z velké vzdálenosti, my jsme více kombinovali a snažili se dostat k zakončení z větší blízkosti (pro nás typické). Nutno uznat, že naše šance byly větší a několik z nich jasně volalo po gólu. Nejblíže jsme k němu měli, když Jéňa krásnou střelou z trestného kopu trefil spojnici břevna a tyčky brány Pivného baletu. V druhé půli s tak bohužil opět potvrdilo provařené, ale stále pravdivé: "Nedáš, dostaneš", když zhruba v její polovině nejlepší hráč soupeře s číslem 17 na zádech mírně tečoval před naším brankářem přihrávku/střelu směřující doprostřed vápna a takto ušmudlaně vstřelil jediný gól utkání. Přes naší velkou snahu a nasazení, za něž je třeba celý tým pochválit, se nám totiž vyrovnat nepodařilo i když několik příležitostí jsme k tomu měli. Uznání ze strany soupeře v podobě věty. "Byli jste zatím nejlepší," bylo ihned po skončení zápasu zanedbatelnou náplastí na naše zklamání z výsledku vyrovnaného utkání. Naše umístění v tabulce nevypadá sice dobře, přesto jsem před zbývajícími koly optimista, čekají nás totiž soupeři, kteří jsou na tom podobně bídně jako my a věřím, že v zápasech s námi bodovat nebudou! FKA!

5.kolo, 6.G liga
FK Alej B - Hoptajch team 2:6 (0:3)
Hráno: 8. 5. 2010, 11:15, hřiště Bechyňova, počet diváků: fanynka + pes
Sestava:
Kačena - Kopr, Ivan, Jéňa - Chadič, Sváťa, Hanz - Chadič ml., Pája
Góly: Jéňa, Pája

Nejlepší hráč utkání: ---

Komentář k utkání:
V Běchovicích za krásněho slunečného počasí nastupujeme v obvyklé sestavě, proti ambicióznímu soupeři ze shora tabulky. Jako každý zápas v této sezóně dostáváme brzy prvního gĺa, tentokrát po chybě Páji, který nepřesně přihrával na půlce Ivánkovi, soupeř to ale vystihl a z brejku, obstřelil Kopra ranou k tyči, kterou Káča nemohl ani vidět. Chvíli na to obral Filip protihráče o balon, obešel obránce a trefil bohužel tyč. Do půle nám jěště soupeř dal dva goly, což vzhledem k naší snaze bylo krutý, ale soupeř měl prostě lepší zakončení než my. Druhá půle začala a probíhala v duchu té první, dostali jsme ještě tři fíky, akorát Jéňa deset minut před koncem, kdy obešel všechny soupeře sám zavěsil a pět minut na to ještě připravil góla pro Páju, obehrál obránce, šel sám na golmana, ale jěště to dal Pájovi před prázdnou bránu, který už dal 4 góly v sezoně. Teď máme pauzu týden, tak se můžeme dát dohromady a po pauze se zachránit, tabulka je vyrovnaná a každý bod může pomoci k záchraně.

4.kolo, 6.G liga
FK Alej B - FC 1869 1:1 (0:1)
Hráno: 1. 5. 2010, 11:15, hřiště Pražačka, počet diváků: 1
Sestava:
Kačena - Mája, Ivan - Chadič, Sváťa, Jéňa - Chadič ml., Pája
Góly: Sváťa

Nejlepší hráč utkání: ---

Komentář k utkání:
Opět na Pražacce za dobré nálady nastupujeme ze soupeřem, ze kterým jsme zatim jednou prohráli a jednou remizovali, tak byla na řadě výhra v náš prospěch. Utkání bylo opatrné z obou stran, kdy se hrálo hlavně opatrně zezadu z cílem nedostat góla. První poločas soupeř dal zaslouženě góla, protože byl přeci jen o trochu lepší. Naší největší šancí byla standartka, kdy Sváťa místo nahrávky volnému Jeňovi, vystřelil pánu bohu do oken. Ale druhý poločas jsme se kousli, a začali jsme soupře tlačit. Zvlášť nádherná akce na jeden dotyk po ose Sváťa, Pája, Jěňa byla gólová, ale golman ze štěstim vyrazil, a Pája odražený balon napálil pumelící do protihráče. Rohy i standartky jsme rozehrávali dobře, ale chybělo štěstí při zakončení. Jednou za zápas jsme po zemi konstruktivně rozehráli od brány, přečíslili jsme soupeře, kdy jsme šli čtyři na dva, Sváťa chtěl přihrát vzduchem Filipovi, golman to přečetl, ale k jeho smůle si srazil balon do brány pět minut před koncem. Vyrovnání bylo zasloužené, Filip ješte mohl přidat góla, když z Jěňou rozebrali obranu soupeře, ale utkání skončilo spravedlivou remízou.

3.kolo, 6.G liga
FK Alej B - New Jersey Devils B 5:2 (3:1)
Hráno: 24. 4. 2010, 10:00, hřiště Novoborská, počet diváků: 2 + pes
Sestava:
Jéňa - Kopr, Tomie, Ivan - Chadič, Hanz - Chadič ml., Pája
Góly: 2x Filip, Malej Pája, Hanz, Chadič

Nejlepší hráč utkání: ---

Komentář k utkání:
Jelikož jsme měli málo obránců před zápasem, přišla posila Tomie a zacelil naší obranu na jedničku. Proti nervóznímu soupeři nastupujeme opět z jinym golmanem, ale tentokrát nás podržel i přes nemoc a podal super výkon, byl to Jéňa, který si řekl o post golmana nastálo, tak uvidíme jak se situace z brankářem vyvrbí. Jako předchozí zápasy opět dostáváme brzy prvního góla po nedorozumnění u lajny. Na to se už nemohl dívat benjamínek v týmu Filip, na půlce se zbavil soupeře a dělovkou srovnal. Za pět minut po rohu jsme se dostali do vedení prvním Hanzovym gólem v sezoně, což soupeř nese nelibě, a začíná hrát a faulovat jako smyslu zbavený, zejména hráči číslo dvě nesedí asi sluneční záření na hlavu a červenalo se mu před očima, ale naštěstí se nikomu nic vážnějšího nestalo po jeho atacích. Navíc Filip dává svůj druhej gól a poločas je 3:1 pro nás. Druhej poločas poctivě bráníme, máme i šance, a soupeř z jedné z mála akcí dává kontaktní gól, a tak dvě munuty nám zatápí u naší brány. Pak Kopr hodí přes půl hřitě aut, který proletí na staršího Chadiče, který chladnokrevně zavěsí a dává nám nám klid na kopačky do konce zápasu, Tomie dvakrát ještě přkopává rugbyově bránu, ale to už nám nevedí, a tak Kopr v poslední minutě svym důrazem vybojuje balon na půlce, který přes Filipa putuje před prázdnou bránu, kde Pája z problémem opět zavěsí, ale na to se historie ptát nebude. Jinak opět se potvrdilo, že soupeř má dobrý fotbalisty, ale psychika dělá svoje což tentokrát umocnil ještě velmi špatný výkon rozhodčího.

2.kolo, 6.G liga
FK Alej B - SK Libeň 3:8 (1:3)
Hráno: 17. 4. 2010, 10:00, hřiště Tempo, počet diváků: 2
Sestava:
Kačena - Kopr, Sváťa, Torcida - Ivan, Jéňa, Chadič - Hanz, Pája
Góly: Sváťa, Chadič, Malej Pája

Nejlepší hráč utkání: -

Komentář k utkání:
K druhému zápasu nastupujeme na Tempu, které bylo dříve naše oblíbené, ale v poslední době je pro nás zakleté proti soupěři, který vyhrál první zápas 8:1. Soupeř i my máme dost lidí na střídání, ale my jsme opět nervózní, bojíme se něco vymyslet, nenabízíme se a tentokrát nás nepodržel ani golman. Opět dostáváme góla, kdy akci vede jediný protihráč, který vynikal svojí rychlostí a technikou a opět ,,udělal´´ zápas soupeři. Dostáváme brzy i druhý gól, ale Hanz si vzpomněl na letitou spolupráci z Pájou, který nastartoval svoje rychlý nohy a po Hanzově uličce dal gola do poločasu a snížil na dva jedna. Ale jako minule jsme inkasovali minutu před koncem poločasu a to byl rozhodující okamžik zápasu, z kterého jsme se už nevzpamatovali. Je pravda, že jsme měli opět smůlu, když Torcida z půlky hřiště trefil břevno a Hanz v závaru tyč. Druhý poločas nás soupeř ani ne tak přehrává, ale prostě proměňuje svoje šance, některé loženky soupeři přímo darujeme. Utkání začíná smrdět debaklem, ale Svá´ta a Chadič po rozích snižují na 6:3, ale soupeř ještě dva góly přidává. Sváťa napálí břevno taky z půlky hřiště, Jéňa a Hanz trefují tyče, ale nepádá nám to tam prostě. tímto zápasem jsme asi ztratili možnost hrát o postup, a vypadá na boj o záchranu, ale máme na to porážet soupeře, z kterými hrajeme.

1.kolo, 6.G liga
FK Alej B - Vozovna Hloubětín B 2:4 (2:2)
Hráno: 10. 4. 2010, 10:00, hřiště Pražačka 1, počet diváků: 5 + 2 nenarozený + pes
Sestava:
Jirka - Kopr, Glum, Mája - Ivan, Jéňa, Sváťa - Hanz, Pája
Góly: Jéňa, Malej Pája

Nejlepší hráč utkání: -

Komentář k utkání:
Na první zápas se nás sešlo akorát i z navrátilcem Hanzem. Bohužel hned na začátku dostáváme góla po akci jediného protihráče, kterého jsme nebyli schopni po celý zápas uhlídat. Za chvíli, ale Jéňa zařídil obrat zápasu, když nejdříve vyrovnal po úniku a za minutu nato po zpracování výkopu od naší brány naservíroval Pájovi balon před prázdnou bránu, který míč tak napálil až se málem netrefil, ale vedení bylo na světě. Jak je naším zvykem neumíme se zatáhnout, a útočíme dál, jdeme dva na jednoho, tři na dva ale pojišťovací gól nedáme, za což nás soupeř hrající bez střídání minutu před poločasem ztrestá a vyrovná po naší chybě uprostřed hřiště. Do druhého poločasu chceme zvrátit utkání v náš prospěch, šance máme, dáváme břevno, jsme stále na soupeřově půlce, je nezpočet závarů, ale soupeř odolává a již zmíněný protihráč uteče přes celé hřiště a spoluhráči naservíruje balón, který pošle do brány ani neví jak, ale dostává tramvajáky do vedení. Bohužel sopueř přidává ještě pojistku a my jsme zralý na ručník, hned po prvním zápase. Měli jsme smůlu, kvalitního golmana (díky Jirko), ale útok se neumí prosadit, ani v těch největších šancích.

 

Diskuze k článku


Zobrazit/vložit příspěvky

  Tabulka Nej starty ligy
 
1.
Karhan Petr
 477
2.
Kmínek
 463
3.
Kubík
 411
4.
Karhan Ivan
 371
5.
Pořízek
 346
6.
Hanzalius
 341
7.
Krůta
 277
8.
Karhan Michal
 276
9.
Karol
 275
10.
Beneš Petr
 260
11.
Malec
 254
12.
Beneš Pavel
 218
 
  Tabulka Nej střelci ligy
 
1.
Krix
 213
2.
Hanzalius
 171
3.
Pořízek
 131
4.
Karhan Petr
 103
5.
Karol
 102
6.
Beneš Petr
 94
7.
Beneš Pavel
 94
8.
Karhan Michal
 85
9.
Kubík
 69
10.
Krůta
 67
11.
Kehér
 65
12.
Jauker
 60
 

  Minulé kolo
 

FK ALEJ A
6:0 k.
Palmeiras Prosek
XI.kolo
---------
FK ALEJ B
0-6k
Šnek FC A
XI.kolo

 

  Příští kolo
  

FK ALEJ A
-
Zimní přestávka
2023

Hanspaulka
-----------


FK ALEJ B
-
Zimní přestávka
2023
Hanspaulka
 

Copyright © 2003 - 2024 FK Alej
Created by Twinsen