hlavní stránka  

  Oficiální web server Footballového Clubu FK Alej

 | O klubu | Soupiska | Fan club | Forum | B tým | Veteráni
  Rubriky
 
·   Aktuality
·   Statistika
·   Zápasy
    - Podzim 2020
    - Podzim 2019
    - Jaro 2019
    - Podzim 2018
    - Jaro 2018
    - Podzim 2017
    - Jaro 2017
    - Podzim 2016
    - Jaro 2016
    - Podzim 2015
    - Jaro 2015
    - Podzim 2014
    - Jaro 2014
    - Podzim 2013
    - Jaro 2013
    - Podzim 2012
    - Jaro 2012
    - Podzim 2011
    - Jaro 2011
    - Podzim 2010
    - Jaro 2010
    - Podzim 2009
    - Jaro 2009
    - Podzim 2008
    - Jaro 2008
    - Podzim 2007
    - Jaro 2007
    - Podzim 2006
    - Jaro 2006
    - Podzim 2005
    - Jaro 2005
    - Podzim 2004
    - Jaro 2004
    - Podzim 2003
    - Jaro 2003
    - Podzim 2002
    - Jaro 2002
    - Podzim 2001
    - Jaro 2001
    - 1999 - 2000
    - Podzim 2021
·   Tabulky a výsledky
·   Rozhovory
·   Fotogalerie
·   Video
·   Soupeři
·   FK ALEJ on Tour
·   Více fotbalu
·   Odkazy na webu
·   Guláš
·   Ankety
·   Fan shop
 

  Vyhledávání
 
 
 


B tým |

FK Alej B - jaro 2017 - jízda nahoru dolu

2017-01-08   
Poslat emailem

Zápasy:
11x Ivánek
10x Homolka, Maty
9x Jéňa
8x
7x Manics, Porezz
6x Mára
5x Kopr, Kuchi
4x Standa
3x Káča, Puchejř, Mája, Zizin
2x Karlos, Vláďa, Malej Pája, Ludva
1x Ladia, Marty, Jauky, Pepa, Ondra, Sváťa



Branky:

10x
9x Jéňa
8x
7x
6x
5x
4x Mára
3x Porezz, Ondra
2x Vláďa, Kuchi, Ivánek
1x Homolka, Marty, Manics, Standa, Malej Pája



11.kolo, 6.J liga
FK Alej B - Sokol V.- Notorax B 4:9 (0:3)
Hráno: 17. 6. 2017, 11:15, Děkanka, počet diváků: 0

Sestava: Ludva - Homolka - Ondra, Pepa, Ivánek
Góly: 3 Ondra, Ivánek

Nejlepší hráč utkání: Ludva - Homolka - Ondra, Pepa, Ivánek

Komentář k utkání:
Sezónu jsme zakončili stylově. Na poslední zápas jsme se sešli pouze v počtu 1+4, čímž jsme hráli celý zápas o jednoho hráče v poli méně. I přesto byl stav v cca 50. minutě pouze 3:4. Díky těm, kteří dorazili, a klobouk dolů před jejich výkonem. Ještě větší obdiv si zaslouží Ivánek. Byli jsme svědky obdivuhodného sportovního výkonu. Report bude v dalších dnech. FKA B!



10.kolo, 6.J liga
FK Alej B - SG II Butovice 2:1 (0:0)
Hráno: 10. 6. 2017, 8:45, Děkanka, počet diváků: 5

Sestava: Ludva - Mája, Kuchi, Homolka - Porezz, Maty, Puchejř, Jéňa - Manics, Ivánek Góly: 2 Kuchi

Nejlepší hráč utkání: Kuchi, Ludva

Komentář k utkání:
Karty byly před posledními dvěma koly rozdány naprosto jasně. Hrajeme o záchranu v šesté lize. S oprátkou na krku a v bahně záchranářských prací jsme se tak sešli v prakticky oldschoolové sestavě proti Butovicím. Týmový manažer opět odvedl fantastickou práci a početná sestava byla proti soupeřům o generaci mladších rozhodně třeba. Jelikož soupeř byl v naprosto stejné situaci na chvostu tabulky, nedal se čekat superfotbal ale spíše boj. A to se potvrdilo.

Optická převaha se přelévala ze strany na stranu a sem tam se vyskytla i nějaká ta šance. V první půli ale branka nepadla a tak se za úmorného vedra začaly dít věci až v té druhé. Nejdříve jsme před brankou špatně obsadili protihráče a ten nám uklidil patou mičudu do branky. Odpověď na sebe nenechala naštěstí dlouho čekat. Kuchi udělal z naší obrany výpad a tvrdé nastřelení před branku skončilo díky jednomu soupeři v síti– 1:1. Po několika minutách jsme se radovali znovu. Kuchiho nadýchaný oblouček z půlky skončil k překvapení všech, a zejména brankaře soupeře, v brance. Tohle je hanspaulka! Zbytek zápasu a několik dlouhých minut jsme již poctivě bránili veledůležité vítězství. To se nakonec i přes sílící tlak soupeře podařilo. Vybojované vítězství, v takto složité situaci a navíc otočením z nepříznivého stavu se rozhodně cení! Pochvalu zaslouží všichni!

Uvidíme, jak bude vypadat tabulka po kompletním desátém kole a s čím půjdeme do toho posledního. Za zmínku stojí i známá rozhodcovská dvojice, která opět odvedla skvělý výkon. A početná fanouškovská obec, jež se dostavila B tým podpořit. Soudržnost celého klubu se ukázala na tom, že v těžkém utkání dorazily B tým podpořit i hvězdy A týmu. Ti v hledišti mocně drželi palce. Morousové budou tvrdit, že to bylo jen proto, že hráli své utkání hned po zápase B týmu, ale my víme své. :-) FKA! Na konci utkání tak bylo v hledišti neuvěřitelných 10 alejáckých diváků! Za týden zase všichni.




9.kolo, 6.J liga
FK Alej B - 1. FC Plameňáci B 0:3 (?:?)
Hráno: 3. 6. 2017, 10:00, Litvínovská, počet diváků: ????

Sestava: Zizin - Sváťa, Mája, Porezz, Jéňa, Ivánek, Maty, Mára, Manics
Góly: -----

Nejlepší hráč utkání: ???

Komentář k utkání:
??????





8.kolo, 6.J liga
FK Alej B - Nulová šance 3:3 (1:2)
Hráno: 27. 5. 2017, 8:45, Děkanka, počet diváků: 1

Sestava: Káča - Porezz, Kuchi, Homolka - Maty, Puchejř, Jéňa, Manics, Jauky - Ivánek, Standa
Góly: Porezz, Jéňa, Ivánek

Nejlepší hráč utkání: Káča

Komentář k utkání:
V osmém kole jsme se utkali se známou Nulovou šancí. Celý zápas jsme tahali za kratší konec a neustále dotahovali vedení soupeře. Nakonec jsme se rozešli remízově. Na vítěztsví to nebylo a můžeme být rádi, že Káča počapal několik jasných šancí soupeře. Je třeba udělat ještě nějaké body.



7.kolo, 6.J liga
FK Alej B - Guaraní 1:3 (1:1)
Hráno: 20. 5. 2017, 8:45, Děkanka, počet diváků: 2

Sestava: Zizin - Kopr, Jéňa, Homolka, Porezz - Maty, Puchejř, Mára - Ivánek, Standa
Góly: Jéňa

Nejlepší hráč utkání: ???

Komentář k utkání:
V sedmém kole jsme narazili na tým Guaraní, který je jedním z lídru naší tabulky. Důležitosti zápasu i síle soupeře odpovídala naše početná sestava, která dávala naději na dobrý výsledek. Naopak soupeř se sešel pouze s jedním hráčem na střídání, který navíc svůj tým o poločase opustil. Začátek zápasu nám vyšel a poměrně rychle jsme vedli. Nahození před branku a nedorozumění soupeřů využil Jéňa, který uklidil míč pod břevno. Bohužel to však byl jeden z našich posledních světlých okamžiků. Soupeř rychle vyrovnal, kdy též využil zmatky v naší obraně. A poté se již oddával své vypilované taktice. Prezicně bránil od půlky a zatápěl nám protiútoky. My jsme na zataženou a skvěle fungující obranu nenašli recept, ať jsme zkoušeli cokoliv. Jednou skončil míč na tyči branky soupeře, ale to bylo setsakramentsky málo. Naopak dva brejky skončili míčem v naší síti – 1:3. V tomto zápase jsme prostě dostali lekci z taktiky. Nevadí. Jedeme dál! Před námi jsou ještě čtyři zápasy a body tak musíme udělat jindy. Příště zase všichni!


6.kolo, 6.J liga
FK Alej B - Krabice 7:1 (3:0)
Hráno: 6. 5. 2017, 8:45, Děkanka, počet diváků: 1

Sestava: Zizin - Kopr, Jéňa, Homolka - Maty, Malej Pája, Mára - Ivánek, Manics
Góly: 3 Jéňa, 3 Mára, Malej Pája

Nejlepší hráč utkání: Zizin, Zizin, Zizin

Komentář k utkání:
Report bude brzy!




5.kolo, 6.J liga
FK Alej B - Hashlerka THC 1993 A 0:3 (0:1)
Hráno: 29. 4. 2017, 8:45, Děkanka, počet diváků: 2

Sestava: Káča - Kuchi, Homolka - Maty, Malej Pája - Ivánek
Góly:

Nejlepší hráč utkání: Káča - Kuchi, Homolka - Maty, Malej Pája - Ivánek

Komentář k utkání:
Do třetice všeho dobrého! Proč? I v 5. kole jsme se potkali se starými známými – týmem Hashlerka. S tím jsme se utkali ve všech z předchozích 5 sezón s výsledkem 4-0-1. Chtěli jsme tak navázat nejen na tuto dobrou bilanci, ale i na dvě výhry z posledních kol. Navíc se jednalo o jedno z klíčových utkání sezóny. Bohužel nám v něm z různých důvodů chybělo opravdu moře hráčů. Nakonec jsme tak byli rádi za to, že jsme se sešli a do boje vyrazili v 5+1 bez střídání. To se nakonec ukázalo jako naprosto zásadní.

Začátek utkání nám však dával naděje na nějaké body. Kuchi třikrát svými pasy vyzval ke skórování Matyho a Homolku. Ti však sami před brankářem nedokázali dopravit míč do sítě. A právě naše dlouhodobá bolest v podobě neproměňování šancí nám zlomila vaz. Po hezké akci dostal od Matyho ještě namazáno před prázdnou bránu Malej Pája. Míč však skončil mimo. Obratem jsme inkasovali, když soupeř využil naší chybičku a z přečíslení dal do prázdné. Škoda. Poté jsme si vytvořili ještě několik nadějných příležitostí, ale nic z toho nebylo. Na výkon v prvním poločase tak můžeme být hrdí. Nešlo sice o žádný hvězdný fotbal, spíše kopanou, ale také se hrála 6. HL a nikoliv El Clasico :-)

Ve druhém poločase jsme již odešli fyzicky a příliš šancí si nevytvořili. Několik nemastných neslaných střel,protiútoků , náznaků akcí a tyčka Matyho z přímáku. Naopak soupeř nás přehrával a také udeřil tvrdou ranou pod břevno z přímáku z hranice vápna. Třetí nešťastný hřebíček jsme si dali sami. Nastřelený roh před branku jsme si zbytečně srazili do vlastní sítě – 0:3.

Soupeřem, počtem našich hráčů i výsledkem jsme tak zažili malé deja vu. S Hashlerkou jsme tu jedinou prohru ve vzájemných zápasech zaznamenali v loňském sezóně. A důvod? Taktéž jsme se nesešli. V polovině soutěže tak máme 4 body. Není to mnoho, ale je to více než v minulé sezóně touhle dobou. Dokonce dvojnásobně :-) Nicméně i nyní budeme hrát spíše o záchranu než klidný střed tabulky. Jedeme dál! FKA B!



4.kolo, 6.J liga
FK Alej B - Fernet team Říčany 7:0 (1:0)
Hráno: 22. 4. 2017, 8:45, Děkanka, počet diváků: 0

Sestava: Karlos - Porezz, Kopr, Homolka- Maty, Márty, Jéňa, Vláďa - Standa, Ivánek
Góly: 2 Vláďa, 2 Porezz, Jéňa, Standa, Mára

Nejlepší hráč utkání: Porezz

Komentář k utkání:
I ve čtvrtém kole nám los přisoudil staré známé – Fernet tým Říčany. S tímto mužstvem jsme se třikrát střetli na přelomu let 2004/2005, tedy před třinácti lety. I přesto máme v týmu hned několik pamětníků, kterým se bitvy s tímto soupeřem vryly hluboko do paměti a srdcí. Především kvůli tvrdosti a nervozitě některých hráčů soupeře. Až po zápase jsme prolistováním našeho webu zjistili, že bilance tří zápasů jasně vyznívala pro nás – 2 výhry a 1 remíza.

Na promrzlé a deštěm nasáklé Děkance jsme se potkali v početné sestavě 10 hráčů. Podobně na tom byl i soupeř. Do dobré nálady nás svým outfitem dostal rozhodčí. Dorazil v kabátu, módní šále a stylovém klobouku, což se málokdy vidí. Ale co se vlastně divíme - zápasy Hanspaulské ligy jsou svátek a společenská událost! Tak velký klub jako je FK Alej by se neměl nechat zahanbit a znovu tak zaktivovat činnost svého fan shopu a navrhnout kolekci zápasových obleků! Tento rozhodčí připomínající film Muži v ofsajdu společně se svým kolegou pískali přesně a v pohodě. Náš tým před utkáním posílil i týmového ducha, když Jéňa nezištěně daroval jedny ze svých střelek Matymu.

Zápas začal svižně a dalo by se říci, že od začátku do konce probíhal v naší režii. Na začátku jsme si vytvořili hned několik šancí a útoků, které jsme bohužel nedotáhli do gólu. Soupeř hrozil především z nákopů. Poté již svým důrazem zaúřadoval Standa, který buldočím presinkem vybojoval na soupeři míč, protlačil ho přes dalšího hráče a na zlatém podnose ho naservíroval do lajny Jéňovi. Ten z úhlu již věděl, co s ním – 1:0. Poté se hra vyrovanala. Upustili jsme od kombinace a začala trochu holomajzna. Soupeř nás několikrát zatlačil a měl několik nebezpečných situací. Karlos v brance nám však svým klidem dodával potřebnou jistotu.

Druhý poločas byl již výhradně v naší režii. Prostřednictvím mnoha gólů a nadherných kombinací jsme rozdávali fotbalovou radost. Porezz svou technikou a pohybem rozjižděl jeden ťukes za druhým. Dvě nádherné kombinace téměř do prázdné branky sám zakončil. Vláďova chuť na góly byla též dvakrát ukojena. Především bomba pod břevno stála za zaznamenání. Standa se prosadil další tvrdou ranou, čímž dal razítko na svůj skvělý výkon. Mára motal soupeře a pěkně se trefil z přímáku. No prostě sakra žrádlo – to byla filharmonie! Co dodat. Snad to, že se děly fakt neskutečné věci - Kopr sprintoval sem a tam, navzájem jsme za sebe zaskakovali v obraně, střídání fungovala téměř bezchybně.... Výsledek se po tomhle koncertu zastavil na skóre 7:0. A jelikož se nám tohle nestává příliš často, dopřáli jsme si odměnu v podobě kafíček a dortíků v nové hogo fogo kavárně nedaleko stadionu. Diskuze se tam kromě hodnocení zápasu točila především okolo prekérní situace jednoho nejmenovaného hráče - „Jak jít na večeři s překrásnou cizinkou, když neumím anglicky“ – Google translate navždy! Již napjatě čekáme na příští sobotu, abychom se dozvěděli, jak to dopadlo. A také samozřejmě na další utkání :-)

PS. A pokud jste si všimli, že reporty z vítězných utkání jsou delší než o našich prohrách - tak to je čistě náhodné!


3.kolo, 6.J liga
FK Alej B - Lucky Team 4:2 (2:0)
Hráno: 9. 4. 2017, 10:00, Stodůlky, počet diváků: 4

Sestava: Karlos - Vláďa,Porezz, Homolka- Maty, Márty, Jéňa - Manics, Ivánek
Góly: 2 Jéňa, Manics, Márty

Nejlepší hráč utkání: Karlos

Komentář k utkání:
S odstupem tří odehraných kol můžeme říci, že jsme na začátku sezóny měli pekelně těžký los. Utkali jsme se s týmy, jež vévodí tabulce na prvních třech místech. Po dvou porážkách jsme se ve třetím kole potkali se starými známými. Lucky team jsme po celou zimní přestávku střídali na nedělních fotbálcích v hale. Naopak velkou neznámou bylo pro nás hřiště na Stodůlkách i nedělní termín. A milým překvapením potom to, že nás přišlli podpořit čtyři fanoušci včetně bicyklisty a koloběžkaře.

Do utkání jsme vstoupili bez střídání a v provizorní sestavě na některých pozicích. Hned tři naši playeři v době zahájení zápasu někde ještě jezdili po Praze, mimo ní a nechybělo mnoho k tomu, aby z Ruzyně odletěli i mimo území republiky. Na hřišti se však do jejich příjezdu nic zásadního nestalo. Proběhlo vzájemné oťukávání. Právě úspěšný vstup do zápasu se proti silnému soupeři ukázal jako velmi důležitý. Poté již následovali šance na obou stranách, kdy nám dělal velké problémy rychlý útočník soupeře a naopak my hrozili z rohů. Po jednom z nich a nástřelu před branku si dal gólman soupeře vlastní gól. A podobné štěstí nás provázelo i dál. Karlos v brance čaroval a dokázal ještě podporovat rozehrávkou útok. Po jedné z nich, kdy zahrál hodně na riziko, jsme se dostali až před branku Lucky teamu a Marty stanovil poločasové skóre na 2:0.


Ve druhém poločase se pokračovalo v oboustranně pěkném, svižné, kombinačním a férově vedeném utkání. Manics dorazil svou první nepovedenou střelu z těsné blízkosti a i když soupeř snížil, dokázali jsme opět reagovat. Eskamotérský driblink vzduchem a z jedné na trase Jéňa-Manics-Jéňa skončil gólem o břevno. Soupěř dokázal ještě snížit na 4:2, ale to už bylo všechno. My jsme si tak připsali velmi cenné vítězství a mohli oslavit první body do tabulky. Příště zase všichni! FKA B!



2.kolo, 6.J liga
FK Alej B - Devils of Zderaz 1:3 (0:2)
Hráno: 1. 4. 2017, 08:45, Děkanka, počet diváků: 0

Sestava: Kačena - Kopr, Kuchi, Homolka- Maty, Mára, Jéňa, Porezz - Manics, Ivánek
Góly: Jéňa

Nejlepší hráč utkání: nikdo

Komentář k utkání:
Do druhého utkání jsme vstoupili vlažně a brzy velmi zbytečně prohrávali 0:2. Poměrně nervózní soupeř nás přehrával především důrazem. Po zbytek zápasu jsme již hru vyrovnali a v některých pasážích jsme si kombinacemi vytvářeli řadu šancí. Bohužel se však naplno projevila naše dlouhodobá slabost. Nedokážeme tyto příležitosti proměňovat. Naději vykřesal z přímáku Jéňa a chvíli to vypadalo, že dokážeme minimálně vyrovnat :-) Veškeré naděje nám však sfoukl další zbytečný gól v naší síti. Tak zase za týden! FKA B!



1.kolo, 6.J liga
FK Alej B - Šachťor Praha CF 1:8 (0:4)
Hráno: 25. 3. 2017, 08:45, Děkanka, počet diváků: 1

Sestava: Ladia - Kopr, Kuchi, Homolka- Maty, Mára, Jéňa, Standa - Manics, Ivánek
Góly: Homolka

Nejlepší hráč utkání: nikdo

Komentář k utkání:
Vstup do sezóny se nám nepovedl. Podobně jako v prvním utkání na podzim jsme i nyní schytali debakl. Tentokráte 1:8. Soupeř byl rychlejší, techničtější a střely jim slušně svištěly... Určitě přesahuje hranice šesté ligy. A když už přeci jen ve druhém poločase zařadil nižší rychlostní stupeň, mnoho našich střel, pološancí a brejků jsme bohužel nedokázali využít. Velká škoda. Skóre by pak nemuselo být až tak šílené.... Nevadí. Hlavu vzhůru a jedeme dál! FKA B!
 

Diskuze k článku


Zobrazit/vložit příspěvky

  Tabulka Nej starty ligy
 
1.
Karhan Petr
 477
2.
Kmínek
 463
3.
Kubík
 411
4.
Karhan Ivan
 371
5.
Pořízek
 346
6.
Hanzalius
 341
7.
Krůta
 277
8.
Karhan Michal
 276
9.
Karol
 275
10.
Beneš Petr
 260
11.
Malec
 254
12.
Beneš Pavel
 218
 
  Tabulka Nej střelci ligy
 
1.
Krix
 213
2.
Hanzalius
 171
3.
Pořízek
 131
4.
Karhan Petr
 103
5.
Karol
 102
6.
Beneš Petr
 94
7.
Beneš Pavel
 94
8.
Karhan Michal
 85
9.
Kubík
 69
10.
Krůta
 67
11.
Kehér
 65
12.
Jauker
 60
 

  Minulé kolo
 

FK ALEJ A
6:0 k.
Palmeiras Prosek
XI.kolo
---------
FK ALEJ B
0-6k
Šnek FC A
XI.kolo

 

  Příští kolo
  

FK ALEJ A
-
Zimní přestávka
2023

Hanspaulka
-----------


FK ALEJ B
-
Zimní přestávka
2023
Hanspaulka
 

Copyright © 2003 - 2024 FK Alej
Created by Twinsen