hlavní stránka  

  Oficiální web server Footballového Clubu FK Alej

 | O klubu | Soupiska | Fan club | Forum | B tým | Veteráni
  Rubriky
 
·   Aktuality
·   Statistika
·   Zápasy
    - Podzim 2020
    - Podzim 2019
    - Jaro 2019
    - Podzim 2018
    - Jaro 2018
    - Podzim 2017
    - Jaro 2017
    - Podzim 2016
    - Jaro 2016
    - Podzim 2015
    - Jaro 2015
    - Podzim 2014
    - Jaro 2014
    - Podzim 2013
    - Jaro 2013
    - Podzim 2012
    - Jaro 2012
    - Podzim 2011
    - Jaro 2011
    - Podzim 2010
    - Jaro 2010
    - Podzim 2009
    - Jaro 2009
    - Podzim 2008
    - Jaro 2008
    - Podzim 2007
    - Jaro 2007
    - Podzim 2006
    - Jaro 2006
    - Podzim 2005
    - Jaro 2005
    - Podzim 2004
    - Jaro 2004
    - Podzim 2003
    - Jaro 2003
    - Podzim 2002
    - Jaro 2002
    - Podzim 2001
    - Jaro 2001
    - 1999 - 2000
    - Podzim 2021
·   Tabulky a výsledky
·   Rozhovory
·   Fotogalerie
·   Video
·   Soupeři
·   FK ALEJ on Tour
·   Více fotbalu
·   Odkazy na webu
·   Guláš
·   Ankety
·   Fan shop
 

  Vyhledávání
 
 
 


B tým |

FKA B - Podzim 2020: Dvě kontumace v řadě, sezóna končí!

2021-06-05   
Poslat emailem
Zápasy:
11x
10x
9x
8x
7x
6x Pořez
5x Homolka, Malej Pája
4x Hanz, Méďa, Ludva
3x Žižin, Jéňa, Marťas, Raoul
2x Fejfi
1x Káně, Pepa, Zdeny, Maroš, Karliner, Martin, Roman, Káča, Tomie, Karlos, Mára


Branky:

10x
9x
8x
7x
6x
5x
4x Pořez
3x
2x Jéňa, Raoul
1x Martin, Pepa, Ludva, Mára, Homolka




8.kolo, 7.J liga
FK Alej B - Prague United 0:6 kontumačně (0:0)
Hráno: 5.6.2021
Čas: 10:00
Hřiště: Tempo
Počet fanoušků: 0
Sestava: ------
Góly: ------
Nejlepší hráč utkání: -----
Komentář k utkání:

I naše druhé utkání po uvolnění covidových restrikcí dopadlo kontumací v náš neprospěch. Do zápasu se prostě nedá nastoupit ve dvou, respektive čtyřech hráčích. To je máááálo. Náš fotbalový restart tak skončil dříve, než ještě vůbec začal. Soutěžní řád totiž hovoří jasně. A to takhle: „Družstvo, v jehož neprospěch budou vyhlášeny tři kontumační výsledky v průběhu jedné soutěžní sezóny, NEBO VE DVOU BEZPROSTŘEDNĚ PO SOBĚ JDOUCÍCH MISTROVSKÝCH UTKÁNÍCH, bude řídícím orgánem soutěže vyloučeno ze soutěže bez ohledu na počet získaných bodů. Výjimku tvoří technické kontumace…“ Konec hlášení. A konec sezóny.

Nedá se nic dělat. Nás to však nezlomí! Nikdy se totiž fotbalu a našeho fotbalového řádění nevzdáme! Všichni v širokém kádru Béčka tak dostáváme jedinečnou šanci v podobě potřebného času, abychom si především doléčili zranění a každý si také rozmyslel, jak to s chozením na hanspaulku a hraním fotbalu chce dále mít. Na tom není nic špatného. Je to v pořádku a mělo to tak být. Naopak to může pomoci. Navíc to není konec fotbalového světa. Můžeme se pro další sezónu přihlásit do osmičky. Nebo začít veteránskou. Možností je spousty. Současná podivná sezóna brzy skončí a stane se jen pouhou historií. Pak se roztočí kola té nové a to je daleko důležitější. Může nám totiž opět přinést neopakovatelné okamžiky, radost, smutek i napětí, slavné výhry i nešťastné prohry, neuvěřitelné výkony, fotbalové diskuze, příběhy, vzpomínky, oslavy a spousta zážitků, které se získávají jen a pouze kolem fotbalu a s kámoši. A o to více v FK Alej. To je více než jen klub. Však víte, o čem je řeč :-) FKA B!




7.kolo, 7.J liga
FK Alej B - Profesoří 0:6 kontumačně (0:0)
Hráno: 29.5.2021
Čas: 11:15
Hřiště: Hostivař
Počet fanoušků: 0
Sestava: ------
Góly: ------
Nejlepší hráč utkání: -----
Komentář k utkání:
Neuvěřitelných šest měsíců dělilo 6. a 7. kolo naší skupiny 7. hanspaulské ligy. Co jindy trvá týden se natáhlo na asi rekord malého fotbalu v Praze. Právě půl roku totiž trvala vládní covidová uzávěra amatérského sportu. A s tím i všemi oblíbené hanspaulky. Všechno zlé však jednou končí a my jsme nakonec dostali příležitost si znovu kopnout. Některé týmy napříč ligami to mezitím vzdaly a v době sportovní stopky skončily, my ne. Nikdy se totiž nevzdáme! A nic nás nezastaví v našem fotbalovém řádění!

Po prosincovém vítězství nad Hashlerkou jsme se posunuli do klidných vod středu tabulky. V nadcházejícím kole jsme se měli postavit Profesorům v zápase, který by rozhodl, jak se bude podivná sezóna vyvíjet po sportovní stránce. Soupeř byl na tom totiž bodově velmi podobně. Pojedeme tabulkou nahoru, nebo budeme bojovat o setrvání v sedmičce? Zápas pravdy byl však vyřešen záhy. K zápasu jsme se z důvodu četných zranění a časových zaneprázdnění hráčů nedostavili. Zrušili jsme ho den dopředu. Člověk prostě míní a život mění. Nicméně jde dál. Zvláštní sezóna se natahuje a zapíše se do dějin Hanspaulské ligy asi jako nejdelší a nejpodivnější. Možná posbírá ještě nějaká další nej. Uvidíme, co přinese nám. Před námi jsou ještě další čtyři zápasy. Jedeme dál! A víte proč? Protože se nikdy nevzdáme! FKA B!




6.kolo, 7.J liga
FK Alej B - Hashlerka THC 1993 2:0 (1:0)
Hráno: 12.12. 2020
Čas: 8:45
Hřiště: Děkanka
Počet fanoušků: 3
Sestava: Fejfi - Karliner, Méďa, Homolka - Ludva, Pořezz, Mára - Malej Pája, Roul
Góly: Mára, Homolka
Nejlepší hráč utkání: FK Alej B
Nejvíce naběhaných km v utkání (cena Emila Zátopka): Malej Pája
Komentář k utkání:

Máme zase fotbal! Tohle jsme si mohli zakřičet po dvou měsících sportovní covidové uzávěry. Zápasy dostaly opět zelenou. V polovině prosince jsme měli mít dohráno, ale místo toho jsme se sešli k sehrání zápasu 6. kola hanspaulské ligy proti Hashlerce THC 1993. A bylo to shledání po dvouměsíční odmlce nejen se spoluhráči, ale i s naším historicky nejčastějším soupeřem. Tam ta pauza byla dokonce dva roky. A aby těch shledání nebylo málo, tak jsme v týmu po téměř dvou letech opět přivítali i Máru. Početně jsme na tom byli ideálně, jelikož jsme do každé řady měli jednoho hráče na střídání.

Úvod zápasu patřil nepřesnostem a sžíváním se nejen s míčem, ale i s kluzkým povrchem. Hashlerka měla navrch a trochu nás tlačila. Vypracovala si i dvě šance. V jednom případě vykopával Méďa míč z prázdné branky. Ve druhé naprosto selhal hráč soupeře. Z těsné blízkosti zamířil vedle odkryté svatyně. To nám vlilo optimismus do žil a nahodilo vychladlý motor našeho válce. Těžiště hry jsme překlopili na soupeřovu polovinu, dobře kombinovali a vytvářili si i šance. Ty se nám však nedařilo proměňovat. Pozitivem však bylo, že jsme soupeře nepouštěli do šancí. Bezvadně jsme se totiž vraceli a bojovali jeden za druhého. Klid nám dával i jistý Fejfi v brance, který nám skvěle pomáhal i velmi dobrou rozehrávkou. Za náš přístup jsme byli odměněni, když se ujala pořádná šumivka Máry. Ten z dálky bombou pod břevno propálil brankáře – 1:0. V dalších šancích se vystřídali všichni naši ofenzivní hráči, ale neměli už potřebné štěstíčko.

Ve druhém poločase se bojovalo převážně ve středu hřiště, sem tam se vloudila nepřesnost, ale touha vyhrát a dobrá kombinační hra byla na naší straně. Rozhodnout mohli Mára, Pořez i Ludva, kterému krásně namazal Malej Pája. Ten navíc trhal soupeře svým neustálým pohybem. V zápase tak byl díky tomu úplně všude a byl k neutahání. Raoul dobře v útoku pivotoval a rozděloval míče. Pořez a Ludva v záloze elasticky pracovali nahoru dolu. Do zakončení se začali tlačit i obránci. Méďa i Karliner svými výpady do týla soupeře zaměstnávali Hashlerku. Nakonec se ujala velmi nenápadná akce. Mára dal od naší branky krásný centr na Homolku, který naopak vyplaval na úplně druhé straně hřiště. Zády k bráně jemně pohladil míč hlavou tak, že měkce zapadl k tyči - 2:0. Brankář byl v tu chvíli tuhej a Mára si v zápase připsal 1+1. Utkání bylo rozhodnuto a už jsme se soustředili na udržení nuly. To se po delší době podařilo. Dneska to byl zodpovědný výkon od všech hráčů. Zahráli jsme si i dobrý fotbálek. This is Alej! Nadšeni byli i tři fanoušci v hledišti.

Můžeme se těšit na další zápas. Akorát nevíme, kdy k němu nastoupíme. Z dálky štěká PES a ve vzduchu jsou opět cítit restrikce sportu. Chtělo by to najít někoho, kdo má s krocením psů zkušenosti a dokáže je udržet za plotem fotbalových hřišť.







5.kolo, 7.J liga
FK Alej B - FBC KFC 2:2 (0:1)
Hráno: 10. 10. 2020
Čas: 8:45
Hřiště: Děkanka
Počet fanoušků: 0
Sestava: Káča - Pořez, Tomie, Karlos - Ludva, Martin, Roman, Marťas - Malej Pája
Góly: Ludva, Pořez
Nejlepší hráč utkání: FK Alej B
Komentář k utkání:
Opět se proti nám postavil mladý soupeř, tentokráte opravdu ještě "mutující mladíci" s věkem rozhodně pod 20 let. Bylo jasné, že proti početnému soupeři to nebude nic jednoduchého, ale zase počtem zkušeností jsme je o několik levelů převyšovali. První poločas jsme troufám si tvrdit měli o trochu více ze hry, měli jsme i dobré šance. Jedno takovou proměnil Ludva, když levačkou z otočky po přesné ulici Pořeza zakončil podél gólmana. Jeho druhá šance z identického místa ale zůstala nevyužita. Poločas jsme tak udrželi jen lehké vedení, ale ztráta jedné kytičky přece jen nastala, to když se bohužel opětovně zranil Martin, kterému tímto přejeme brzké uzdravení.

I díky této ztrátě se ve druhé polovině stále více začal prosazovat soupeř, už jsme prostě tolik nestíhali. Rázem to bylo 1:2 a my byli těmi kdo musel něco dohánět nebo otáčet. Z našeho tlaku pak plynuly nebezpečné brejky. Cpali jsme se ale před branku soupeře dost rázně a tak i my jsme měli šance, bohužel jsme nedokázali dlouho nic proměnit. Až s konečným hvizdem se opřel do míče "dělovkou" náš šutér Pořez a zachránil tak uklizeným gólem k tyči pro nás z tohoto zápasu alespoň bod. Myslím ale nakonec, že zasloužená remíza. Příště zase všichni, i když to bude -snad - až za 3 týdny.





4.kolo, 7.J liga
FK Alej B - Hey Med 2:8 (1:2)
Hráno: 3. 10. 2020
Čas: 8:45
Hřiště: Děkanka
Počet fanoušků: 1
Sestava: Žižin - Fejfi, Méďa, Homolka - Pořez, Hanz, Maroš - Jéňa, Raoul
Góly: Pořez, Raoul
Nejlepší hráč utkání: Žižin
Komentář k utkání:
V sestavě jsme přivítali navrátilce Fejfiho a Maroše. Na druhé straně hřiště proti nám stejně jako v pondělní dohrávce stáli mladí vlčáci. Takové déjà vu. Úvodní minuty se nám povedly. Nicméně dvakrát jsme v situaci "sami před brankářem" nedokázali proměnit. Naopak jsme po brejku a nekompromisní střele do víka inkasovali – 0:1. Potřetí ze čtyř dosavadních zápasů jsme tak prohrávali. Opět jsme ale dokázali reagovat. Pořez nepovedenou střelou šouračkou vyrovnal kolem vyběhnutého brankáře na 1:1. HeyMed však po rozpačitém vstupu do zápasu začali stupňovat tempo. V bráně nám tradičně čaroval Žižin. Bohužel jsme však do přestávky opět inkasovali, kdy si vhozený aut hezky zpracoval útočník soupeře a po obtočení kolem našeho obránce dal z halfvoleje na 1:2.

Do druhého poločasu jsme tak chtěli vstoupit jako lovci a vyrovnat. Plány nám však zhatilo zranění jednoho z nás. To nám nabouralo strojové střídání a držení postů. Do všeho se vnesl trochu chaos. Brzy jsme také inkasovali, ale opět na to dokázali reagovat. Raoul svou zlatou levačkou uklidil točeňákem ze strany míč pod břevno – 2:3. Pěkná branka!. To co nastalo poté bychom však nejraději zapomněli. Z lovce se stala lovná. A fakt jednoduchá kořist. Žižin ještě celou řadu šancí pochytal- díky, ale skóre narůstalo i tak. Soupeř si s námi dělal co chtěl a doslova nás přejel. Díky své kvalitě i naší maximální odevzdanosti. Po celý zápas jsme nedokázali nahodit motor. Skóre se zastavilo na výsledku 2:8. Příště by to chtělo od nás všech jiný výkon a podstatně více zaujetí pro hru. Nicméně tento zápas je již minulostí a za týden se hraje znovu. Horší dny mají i Bayern, Barca či Manchester, že. Ono také není jednoduché hrát „pohárově“ dva zápasy v týdnu. :-) Jedeme dál! FKA B, ole!






1.kolo, 7.J liga
FK Alej B - Brazzers Praha FC B 2:2 (1:1)
Hráno: 28. 9. 2020
Čas: 16:15
Hřiště: Děkanka
Počet fanoušků: 0
Sestava: Žižin - Pořez, Méďa, Homolka - Martin, Hanz, Malej Pája - Jéňa
Góly: 2 Jéňa
Nejlepší hráč utkání: FK Alej B
Komentář k utkání:
Na den svatého Václava jsme se sešli k dohrávce prvního kola. Naším soupeřem byl tým Brazzers Praha FC B. Ten měl zatím na kontě dva zápasy s plným počtem bodů. V případě bodového zisku tak mohl jít do čela naší ligy. A asi i chtěl. Před zápasem jsme se totiž podívali na druhou stranu hřiště a tam se rozcvičovalo 11 dobře stavěných mladíků. My jsme se sešli se dvěma hráči na střídání. Úvod utkání nám moc radosti nepřinesl. Soupeř se na nás doslova vrhl s vysokým a velmi aktivním presinkem, což nám dělalo fakt problémy. Mladí vlčáci nám nedávali prostor. Po pár rozehrávkách u brány, kdy jsme měli z pekla štěstí, jsme tak zjistili, že takto to asi moc nepůjde. Ještě jsme to však několikrát zkusili, abychom později nasadili hanspaulskou taktiku rozehrávky – nákopy na hroťáka. A to nám začalo skvěle vycházet. Jéňa i Pořez měli svůj den a byli velmi nebezpeční. Brazzers si vytvořili pár náznaků šancí, ale spíše stříleli z dálky. Vše bezvadně polapal Žižin. A my mohli udeřit. Brankář soupeře vycestoval s míčem v rukou mimo vápno a kopal se přímák. Všichni hráči soupeře ucpali branku, ale Jéňa naprosto famózně vymetl bombou nad jejich hlavami víko – 1:0. Pak ještě byli před brankou sami Pořez a následně Homolka, ale nepodařilo se nám navýšit skóre. Brazzers však nakonec vyrovnali. Míč z rozehraného rohu propadl vápnem a na zadní nám ho uklidili do branky – 1:1.

I druhý poločas se odehrával za vytrvalého jemného deště. Ale i nadále se hrál pěkný fotbal a velmi férový zápas. Jéňa s Pořezem trhali obránce soupeře při hře 1 na 1 a vytvářeli dobré šance. Brazzers nám zase zatápěli rychlým a pohyblivým fotbalem. Po rychlém útoku a razantní střele nakonec i otočili zápas – 1:2. My jsme však nesložili zbraně. Po autu od Malého Páji se Jéňa dostal k nenápadné střele, která skončila v síti - 2:2. S blížím se koncem utkání stupňovali Brazzers svůj tlak. Několikrát nám bylo fakt horko. S vypětím sil, štěstím i skvělou obranou od Médi i Hanze jsme se však ubránili. Na rychlost a dravost soupeře jsme totiž po celé utkání uplatňovali rozvahu a chytrost. Zpomalovali jsme tempo utkání, abychom nebláznili jako mladí vlčáci na druhé straně. No vše bylo rozestláno na závěrečné uštknutí. Třicet vteřin před koncem rozehrál Pořez přímák z půlky. Soupeř opět bránil na dálku a tak měl zcela volný Jéňa zaděláno na hattrick. První střelu narval do tyče, druhá neprošla přes navrátivší se hráče soupeře. Nicméně míč se k Jéňovi dostal znovu. Nahrál ho obloučkem před bránu Homolkovi, který však levačkou ve skluzu minul branku soupeře. Vteřinu poté byl konec.

Remíza je však spravedlivá. A musíme říci, že pro velmi sympatický a férový tým Brazzers by případné uštknutí bylo kruté. Po hezkém zápase jsme si tak rozdělili po bodu. I tak se náš soupeř vyšvihl na první místo tabulky. Nás může těšit, že jsme lídrovi sebrali první bod. Na kontě máme v našem případě tři. Dnes to byl skvělý týmový výkon, který byl složen ze skvělých individuálních výkonů od všech. Tak příště zase všichni!





3.kolo, 7.J liga
FK Alej B - Pivní draci 3:2 (2:1)
Hráno: 19. 9. 2020
Čas: 8:45
Hřiště: Děkanka
Počet fanoušků: 2
Sestava: Žižin - Pořez, Méďa, Homolka - Ludva, Hanz, Malej Pája - Raoul, Jéňa
Góly: 2 Pořez, Raoul
Nejlepší hráč utkání: Žižin, Pořezz
Komentář k utkání:
V sestavě na třetí kolo jsme zaznamenali dva velké návraty. Jéňa se postavil k míči po téměř roce. Raoulova pauza byla kvůli zranění, operaci a následné rekonvalescenci ještě o něco delší. Bezmála dva roky. Oba však v zápase proti Pivním drakům sehráli naprosto zásadní role. Jsme rádi, že je máme opět po svém boku na hřišti!

Za krásného počasí jsme navázali na dobrým výkon v druhém poločase předchozího utkání. Dobře jsme kombinovali a vytvářeli si i šance. Několikrát jsme se ocitli sami před brankářem, ale nedokázali zakončit, nebo jen velmi slabě. Ludva, Raoul i další by mohli vyprávět. Po nešťastné situaci jsme však inkasovali na 0:1. To nás však nabudilo. Neuběhla ani minuta a po hezké kombinaci Jéni s Pořezem v rohu hřiště vyplaval náš kapitán před brankou a bombou pod víko nedal brankáři šanci 1:1. V průběhu prvního poločasu se hrálo většinou podle našich not, ale soupeř sem tam zahrozil z protiútoků. V bráně však stál jistý Žižin. Pět minut před přestávkou vhodil Malej Pája aut, vyměnil si dvakrát míč s Homolkou, který vysunul Raoula, ten zatancoval před obráncem lambádu a jeho plazivka skončila na milimetr přesně u tyče – 2:1. Byla to taková šleha, že jsme si po jejím vypuštění došli v klidu napít a po návratu na hřiště se bomba stále kutálela směr brána. Brankář se svalil na opačnou stranu a i přes jeho marné natahování palcem střelu nevyškrábl. Krásný fotbalový moment a parádní návrat na trávníky!

Ve druhém poločase pokračoval soupeř v bohorovém bránění na dálku a tak jsme měli prostor pro naše rejdy. Dařilo se přečíslovat soupeře, ale branky z toho nebyly. Škoda, mohlo se rozhodnout dříve. Pivní draci nás však zaměstnávali taky. Několikrát musel úřadovat Žižin, který vždy na poslední chvíli vytrčil chapadlo a míč odrazil pryč. Případně ho zasedl, nebo dobře vyběhl, či udělal krásný skoro rozštěp. Prostě v zápase vládl. Podobně užitečný byl i Hanz, který se důrazně a poctivě vracel. Hasil tak celou řadu nebezpečných situací. Zápas nakonec rozhodla krásná akce Pořeza. Ten klamavým pohybem u lajny ošálil jednoho soupeře, potom kličkou i druhého, ťuknutím s Jéňou pak vyautoval ještě třetího i brankáře a naservírovanou přihrávkou od Jéni uklidil nadšeně do prázdné – 3:1. To nás uklidnilo natolik, že jsme jen nakopávali a dostali se tak pod tlak. Soupeř nás začal svírat a výsledkem bylo jeho snížení na 3:2. Jednomu z Pivních draků se podařilo míč nechytatelně uklidit o tyč. Psala se 59. minuta. Draci si pro nás připravili ještě velmi nepříjemnou sérii 4 rohů. S vypětím sil i s potřebným štěstím jsme nakonec odolali. Vítězství 3:2 se počítá. Věřme, že nikoho v dnešní korona době nenapadne zatnout tipec sportování a znovu se tak sejdeme ve sváteční pondělí. Tentokrát k dohrávce prvního kola. A jdeme všichni!





2.kolo, 7.J liga
FK Alej B - Nulová šance 2:3 (0:2)
Hráno: 12. 9. 2020
Čas: 8:45
Hřiště: Děkanka
Počet fanoušků: 4
Sestava: Ludva - Pořez, Káně, Homolka - Pepa, Martin, Zdeny - Hanz, Malej Pája
Góly: Martin, Pepa
Nejlepší hráč utkání: Martin
Komentář k utkání:
Před startem sezóny Jaro 2020 zasáhla svět epidemie koronaviru. Ta nejdříve přerušila a poté i zcela zastavila fotbalový kolotoč. Celý ročník byl zrušen. Nemohli jsme si tak užít nejen obnovený start v 7. lize, ale ani nový pažit Děkanky. V našem domovském chrámu proběhla rekonstrukce - položen byl nový trávník, instalovány nové branky zapuštěné do země, ty navíc dostaly i nové pevné sítě a zdá se, že jsou brány i větších rozměrů.

Pauza bez fotbálku se protáhla. Trénovali jsme proto individuálně a nakonec velmi úspěšně proběhlo i celoklubové soustředění před sezónou. V rámci něho jsme makali, regenerovali a též pilovali taktiku.

Přestože s koncem prázdnin přijel z dovolené i koronavirus, hanspaulský kolotoč se rozběhl. Nic nás nezastaví! FKA B!

Během letní pauzy též došlo k pohybu v hráčském kádru. Zprávou o odchodu z týmu nás zaskočila dlouholetá star klubu Manics. Jelikož nehodláme nikomu bránit ve štěstí, přestup se pár dní před startem ligy uskutečnil. S radostí jsme naopak přivítali navrátilce a další legendu klubu Hanze. Ivánek si dává malou pauzu, ve které si nechá vyměnit koleno. Hodně zdraví a brzký návrat na trávníky! Zároveň jsme s nadšením přivítali další nováčky i staré známé tváře!

Zápas prvního kola jsme si odložili. Na náš vstup do sezóny jsme se sešli ve skvělé sestavě. Nicméně její složení pro nás bylo nové, což se projevilo v první poločase. Do něj jsme vstoupili rozháraně a zkušený soupeř trestal. Hned na začátku jsme obdrželi nešťastnou brankou a Nulová šance obratem nasadila klasickou taktiku zahuštěné obrany a útoky do otevřeného prostoru. V těch nás cvičila. Měla šance a dala i na 0:2. Nám se i přes snahu nepodařilo její obranu zásadně otevřít.

Druhý poločas byl už úplně o ničem jiném. Naše nové složení si sedlo, hráli jsme podstatně více s míčem, kombinovali a Nulovou šanci většinu druhého poločasu tlačili. Dostavili se i šance na naší straně. Nicméně se ujala až kombinace přes celé hřiště. Pořez našel ve volném prostoru u rohu Homolku, který dal zpětně na Martina, jenž hezkou střelou prostřelil brankáře z dálky 1:2. Za vyrovnáním jsme se tlačili i dál. V tu chvíli jsme soupeře mačkali a gól visel ve vzduchu. Nicméně jsme opět inkasovali. A znovu po nešťastné situaci - 1:3. Pak nás ještě několikrát zachránil Ludva v bráně. Naději jsme tak vykřesali pár minut před koncem. Nulová šance chybně rozehrála, což na polovině vystihl Pořez. Uvolnil do strany Pepu, který tvrdou ranou k tyči dal na 2:3. Více už jsme bohužel nestihli. Zaplatili jsme tak krutou daň za první poločas. Ten jsme se tak nějak hledali a snažili se nastavit nějaké automatismy, jak se tak v moderním fotbale říká. Druhý poločas je skvělým příslibem do dalších utkání. Ono si to postupně sedne, nebojte se! Tak příště zase všichni!
 

Diskuze k článku


Zobrazit/vložit příspěvky

  Tabulka Nej starty ligy
 
1.
Karhan Petr
 477
2.
Kmínek
 463
3.
Kubík
 411
4.
Karhan Ivan
 371
5.
Pořízek
 346
6.
Hanzalius
 341
7.
Krůta
 277
8.
Karhan Michal
 276
9.
Karol
 275
10.
Beneš Petr
 260
11.
Malec
 254
12.
Beneš Pavel
 218
 
  Tabulka Nej střelci ligy
 
1.
Krix
 213
2.
Hanzalius
 171
3.
Pořízek
 131
4.
Karhan Petr
 103
5.
Karol
 102
6.
Beneš Petr
 94
7.
Beneš Pavel
 94
8.
Karhan Michal
 85
9.
Kubík
 69
10.
Krůta
 67
11.
Kehér
 65
12.
Jauker
 60
 

  Minulé kolo
 

FK ALEJ A
6:0 k.
Palmeiras Prosek
XI.kolo
---------
FK ALEJ B
0-6k
Šnek FC A
XI.kolo

 

  Příští kolo
  

FK ALEJ A
-
Zimní přestávka
2023

Hanspaulka
-----------


FK ALEJ B
-
Zimní přestávka
2023
Hanspaulka
 

Copyright © 2003 - 2024 FK Alej
Created by Twinsen