hlavní stránka  

  Oficiální web server Footballového Clubu FK Alej

 | O klubu | Soupiska | Fan club | Forum | B tým | Veteráni
  Rubriky
 
·   Aktuality
·   Statistika
·   Zápasy
    - Podzim 2020
    - Podzim 2019
    - Jaro 2019
    - Podzim 2018
    - Jaro 2018
    - Podzim 2017
    - Jaro 2017
    - Podzim 2016
    - Jaro 2016
    - Podzim 2015
    - Jaro 2015
    - Podzim 2014
    - Jaro 2014
    - Podzim 2013
    - Jaro 2013
    - Podzim 2012
    - Jaro 2012
    - Podzim 2011
    - Jaro 2011
    - Podzim 2010
    - Jaro 2010
    - Podzim 2009
    - Jaro 2009
    - Podzim 2008
    - Jaro 2008
    - Podzim 2007
    - Jaro 2007
    - Podzim 2006
    - Jaro 2006
    - Podzim 2005
    - Jaro 2005
    - Podzim 2004
    - Jaro 2004
    - Podzim 2003
    - Jaro 2003
    - Podzim 2002
    - Jaro 2002
    - Podzim 2001
    - Jaro 2001
    - 1999 - 2000
    - Podzim 2021
·   Tabulky a výsledky
·   Rozhovory
·   Fotogalerie
·   Video
·   Soupeři
·   FK ALEJ on Tour
·   Více fotbalu
·   Odkazy na webu
·   Guláš
·   Ankety
·   Fan shop
 

  Vyhledávání
 
 
 


B tým |

FK ALEJ B - jaro 2005

2005-04-06   
Poslat emailem

Zápasy:
10x Krůta, Majer
9x Karhan I.
7x Slameň, Chadraba
6x Kodýdek, Pokorný
4x Šundrica,
3x Svátek, Kopřiva
1x Kubík, Kmínek, Karhan P., Trpišovský, Pilař


Góly:
5x Svátek
3x Majer, Krůta, Pokorný
2x Slameň
1x Šundrica, Karhan I., Kopřiva

11.kolo, 8.K liga
FK Alej B - Sakostra 0:6k
Mělo být odehráno: 26.6.2005, 11:15, hřiště Karlín 3

Komentář k utkání:
Bohužel se tým FK ALEJ B sešel jen ve dvou lidech, a tak bylo utkání kontumováno ve prospěch Sakostry 6:0. Śkoda takové kaňky za sezónou..Doufejme, že s návratem Porezze se šance FKA B na vytoužený postup do 7.ligy zvýší!!

10.kolo, 8.K liga
FK Alej B - Noťa FC 0:1 (0:0)
Hráno: 12.6.2005, 11:15, hřiště Hagibor 3, počet diváků: 2
Sestava:
Trpišovský - Pokorný, Majer - Chadraba, Karhan I.- Krůta, Slameň, Karhan P.
Góly:

Komentář k utkání:
Již bez ambicí na postup nastupovalo Béčko Aleje k zápasu s týmem z vyrovnaného středu tabulky. Bohužel forma nezastihla hráče v modrém v dobrém rozpoložení a tak si za celý zápas prakticky nevypracovali hráči Aleje vážnější gólovou přiležitost, snad jen volej nejzkušenějšíh hráče Karhana I. do bohužel pokryté šibenice stojí za zmínku. Prvních ca 10 minut bylo sice v režii FK Alej, ale pak se hra vyrovnala a bylo pravděpodobné že zápas nevalné úrovně by mohla rozhodnout maximálně chyba obrany. Naneštěstí se této chyby dopustila ta alejácká, když obránce žákovsky neuhlídal útočníka Noťi a gólman nejistým vyběhnutím nechal asi nejlepšího hráče soupeře vstřelit rozhodující gól. Jak už bylo řečeno výše, útok Aleje byl hodně bezzubý a tak zápas skončil už 4. prohrou Béčka v sezóně.

9.kolo, 8.K liga
FK Alej B - Morna to zařídí FC 3:1 (0:1)
Hráno: 5.6.2005, 11:15, hřiště Karlín 1, počet diváků:
Sestava:
Pilař - Pokorný, Majer - Svátek, Karhan I. – Krůta, Chadraba
Góly: 3x Svátek

Komentář k utkání:
Od začátku zápasu se hrálo za územní převahy FKA, ta však nevedla k příliš velkým gólovým šancím. Alej byla fotbalovější, hráči Morny pak důraznější v soubojích. Chvíli před skončením prvního dějství pak pan předseda korunoval nepovedený poločas vlastní brankou po rohu Morny. Druhá půle, během níž se chvílemi snášel na Karlínská hřiště poměrně hustý déšť, naštěstí přinesla zlepšený výkon. Zazářil především slovutný J. Holiday. Zejména jeho první lišácký gól z trestného kopu stojí za zmínku, poté následovaly ještě dvě branky tohoto odchovance střešovické líhně talentů:-)Při využití dalších šancí mohl být rozdíl ještě výraznější.

8.kolo, 8.K liga
FK Alej B - Krabice 2:6 (0:2)
Hráno: 29.5.2005, 11:15, hřiště Hrdlořezy 1, počet diváků:
Sestava:
Kodýdek - Majer, Pokorný - Karhan I.- Krůta, Slameň, Šundrica
Góly: Pokorný, Majer

Komentář k utkání:
Za vražedného poledního vedra se hrálo na hřišti v Hrdlořezích utkání plné nepřesností zejména ze strany Aleje. Krabice v první půli dvakrát skórovali a během prvních pěti minut druhé půle pak přidali další dvě branky. V 38. minutě sice Pokorný krásným gólem snížil, ale Krabice kontrovali dvěma dalšími brankami a donutili tak dokonce brankáře FKA střídat. V 58. minutě pak již jen Majer snížil na krutých, ale zasloužených 2:6.

7.kolo, 8.K liga
FK Alej B - Hasiči Průhonice 0:3 (0:2)
Hráno: 22.5.2005, 11:15, hřiště Hagibor 3, počet diváků: 2
Sestava:
Kubík - Kmínek, Majer - Chadraba, Karhan I.- Krůta, Slameň
Góly:

Komentář k utkání:
Před zápasem se soupeřem, kterého jsme loni porazili přesvědčivě 3:0, bohužel nečekaně odřeklo slíbenou účast několik opor základní sestavy včetně gólmana. K prvnímu poločasu jsme tedy nastoupili ve čtyřech v poli a do brány si musel stoupnout nebrankář. Hra byla zpočátku vyrovnaná, rozhodně to nevypadalo, že hráčů Aleje je v poli o jednoho méně. Bohužel pak přišla první střela Hasičů na bránu, která jejich útočníkovi parádně sedla a skončila přesně pod břevnem. Od té doby začali hráči Aleje precizněji bránit. Přesto přišlo opět malé zaváhání v obraně, které využil v neuvěřitelné formě hrající střelec prvního gólu soupeře k přesně mířené hlavičce do levého horního rohu brány FK Alej. Zhruba pět minut před koncem dorazili našemu oslabenému mužstvu dvě posily, které to dříve bohužel stihnout nemohli, a kterým patří za jejich obětavost dík. Posílení jsme se chystali v druhé půli zvrátit nepříznivý výsledek. Pokud by existovala nějaká statistika o držení míče na kopačkách jednotlivých mužstev, jednoznačným vítězem by v druhém poločase byla FKA. Ve fotbale však, jak známo, rozhodují branky. I přes jednoznačnou územní převahu a šance, kterých by při častější střelbě mohlo být ještě podstatně více se našemu útoku rozvlnit soupeřovu síť nepodařilo. Na druhé straně pak několikrát opět zahrozil střelec obou branek z prvního poločasu, který o třídu svým výkonem převyšoval své spoluhráče. Nutno bohužel podotknout, že takovýto tahoun v probíhající sezóně chybí. Chvíli před koncem pak Hasiči završili porážku FKA brankou na 0:3 a do puntíku tak vyrovnali vzájemnou bilanci.

6.kolo, 8.K liga
FK Alej B - Habet Praha FŇ 1:0 (1:0)
Hráno: 15.5.2005, 16:30, hřiště Suchdol 2, počet diváků:
Sestava:
Kodýdek - Majer, Chadraba - Karhan I.- Krůta, Slameň, Kopřiva
Góly: Krůta

Komentář k utkání:
Zápas se hrál na hřišti Slavoje Suchdol za chvílemi velmi hustého deště. Mužstvo Habetu nastoupilo s nebývale mladým a široký kádrem a hrálo po celý zápas s velkým nasazením. Přesto rozhodla větší zkušenost a herní vyzrálost FK Alej, i když to, co zahodili její hráči, především pak Slameň, se jen tak nevidí. V 28. minutě celý zápas rozhodl malý – velký muž s číslem 10 v modrém dresu Krůta a mazáckou střelou k tyči přinesl důležité vítězství.

5.kolo, 8.K liga
FK Alej B - Fernet team Říčany 2:2 (0:1)
Hráno: 8.5.2005, 11:15, hřiště Hrdlořezy 2, počet diváků: 1
Sestava:
Kodýdek - Kopřiva, Pokorný, Chadraba - Karhan I., Majer - Krůta, Slameň
Góly: Kopřiva, vlastní

Komentář k utkání:
V nedělním velmi větrném dopoledni jsme se střetli s naším starým známým soupeřem, jehož jsme loni porazili 3:0. Náš poznatek z loňska, že soupeři nejde příliš o to si zahrát fotbal se potvrdil. První půle byla poměrně vyrovnaná, o něco více ze hry jsme měli my. Hra byla plná nepřesností a našeho tradičního neklidu v koncovce. Poločas byl ukončen za stavu 0:1, protože soupeř vytěžil z minima maximum a ke konci první půle skóroval.Druhý poločas začal pro FK Alej katastrofálně (nutno podotknout, že pouze naší zásluhou). Částečně asi díky nedobré znalosti pravidel, zčásti kvůli nekoncentrovanosti hráčů a hlavně gólmana jsme si nechali vstřelit branku přímo z rozehrávky. Tento impuls nás však nesrazil na kolena, ale naopak vyprovokoval k zlepšenému výkonu. Od té doby se hrálo defakto pouze na bránu Fernetu. Druhá půle byla také velice nervózní, množily se velmi tvrdé, někdy až záludné zákroky, hlavně ze strany soupeře. To si hráči FKA nechtěli nechat líbit, takže došlo k několika menším strkanicím. Podíl na tom měl částečně též rozhodčí, který nechával hře příliš volný průběh. Z obrovského množství vyložených šancí se ujala až pro nás šťastně tečovaná střela soupeřovým obráncem a bylo sníženo na 1:2. Chvíli před koncem si pak kapitán soupeře spletl fotbal s asijským bojovým uměním a přes jeho protesty se kopala zcela jasná penalta. Tu proměnil s ledovým klidem Kopřiva. Vítězná branka už se nám bohužel vstřelit nepodařila. Před zápasem bychom remízu rozhodně nebrali. S ohledem na vývoj utkání však tak bezcenná není.

4.kolo, 8.K liga
FK Alej B - Černý koně TMK 5:0 (1:0)
Hráno: 1.5.2005, 11:15, hřiště Karlín 2, počet diváků: 0
Sestava:
Šundrica - Pokorný, Chadraba - Krůta, Majer - Slameň
Góly: Krůta 2x, Pokorný 2x, Slameň 1x

Komentář k utkání:
Zápas, který se hrál za velkého vedra, měl slabou úroveň i na osmou ligu. Naši hráči byli od počátku zbytečně nervózní do doby než dal uklidňujícího góla do šatny Pavel Krůta. Po přestávce se hráči uklidnili, z čehož pramenil druhý rozhodující gól Viktora Pokorného - nejlepšího hráče na hřišti. Od té doby bylo na hřišti jen jedno mužstvo a to mužstvo Aleje. Hráči TMK se už pak nesoustředili na fotbal a Alej dala ještě 3 pěkné góly Krůtou, Slameněm a Pokorným. Důležité vítězství. FKA.

3.kolo, 8.K liga
FK Alej B - Banana Chiquíta 0:3 (0:1)
Hráno: 24.4.2005, 11:15, hřiště Hagibor 1, počet diváků: 3
Sestava:
Kodýdek - Majer, Kopřiva - Karhan I.,Chadraba - Krůta
Góly:

Komentář k utkání:
K zápasu proti soupeři známému z loňského roku, kdy nám i ve 4 hráčích v poli uštědřil pěkný brankový příděl, jsme tentokráte nastoupili bez hráče na střídání. Jeden nejmenovaný spoluhráč totiž patrně neumí číst (i když studuje druhým rokem právnickou fakultu) a ve stejný čas se již převlékal na hřišti v Karlíně a ne na Hagiboru.Soupeř měl kupodivu oproti loňsku početnou střídačku. FK Alej byla od počátku zápasu, kterému přihlíželi i naši dva fanoušci z dalekých Košic, fotbalovější a dovolím si tvrdit, že v poli byla lepší než soupeř. Bohužel se opět projevila naše stará bolest, kterou je koncovka. I Pavel Kuka ve své nejslavnější zahazovačské éře se zdaleka nevyrovná našemu útoku. V závěru první půle navíc bohužel přišla zbytečná hrubka v obraně, kterou hráči Banany nekompromisně potrestali. Druhá půle už byla výrazně v režii alejáckého béčka, bohužel střelecká impotence pokračovala. Oproti tomu soupeř dokázal několikrát zahrozit z protiútoků a ke konci zápasu dvakrát ztrestal otevřenou obranu modrých.Porážka 0:3 se jeví možná jako krutá, ale kdo nedává góly, nemůže ve fotbale vyhrávat. Přesto se hráči Aleje nemusí za odvedený výkon a bojovnost stydět. Nezbývá než doufat, že již v příštím zápase se naše koncovka opět zlepší.

2.kolo, 8.K liga
FK Alej B - Anální ofenziva 1:0 (0:0)
Hráno: 17.4.2005, 11:15, hřiště Karlín 3, počet diváků: 6
Sestava:
Kodýdek – Majer, Šundrica , Svátek - Karhan I., Krůta - Pokorný
Góly:Svátek

Komentář k utkání:
Druhý zápas v sezóně chtěli borci v modrých dresech potvrdit první výhru a nakonec se jim to podařilo tím nejmenším rozdílem, tedy 1:0 gólem Sváti. Ten už v prvním poločase spálil několik tutovek a tak svůj předzápasový večerní trénink zůročil až v poločase druhém. Herně béčko Aleje soupeře přehrávalo, chytrý kombinační fotbal slavil úspěch, ale v koncovce vyhořeli všichni kanonýři, včetně špílmachra s magickou desítkou Malého Gazzy. Ani velký počet hráčů soupeři nepomohl k výhře, FK Alej se mohla pyšnit zase vetším počtem fans, kteří se nakonec mohli radovat z vítězství. Doufejme, že třetí kolo bude znamenat třetí výhru v řadě a udržení se na předních příčkách tabulky, které FK Alej B sluší.


dalších šest fotek ze zápasu ve Fotogalerii B týmu

1.kolo, 8.K liga
FK Alej B - Slavia gans 6:3 (1:0)
Hráno: 3.4.2005, 11:15, hřiště Hagibor 2, počet diváků: 1
Sestava:
Kodýdek – Majer, Šundrica , Svátek - Karhan I., Krůta - Slameň
Góly: Majer 2, Svátek, Šundrica, Karhan, Slameň

Komentář k utkání:
K prvnímu zápasu sezony proti mužstvu, jehož název napovídal fanouškovskou příslušnost k odvěkému rivalovi, který nemá a nikdy asi už nebude mít vlastní stadion, jsme nastoupili plni očekávání. Soupeř nás překvapil svým nízkým věkovým a váhovým průměrem, jednalo se o tak 16 leté mladíky. Od počátku bylo jasné, že jestli chce FKA B bojovat letos o postup, s tímto soupeřem si musí lehce poradit. Bohužel nepřesná kombinace, chvílema chaotická hra, , nedobrá životospráva části mužstva v posledních dnech a tradiční zbrklost v koncovce to Aleji zbytečně komplikovaly. Po počátečním vedení jsme nechali trestuhodně soupeře snížit na 3:2 a začali se strachovat o výsledek. Naštěstí pak přišly další góly a i přes ještě jeden inkasovaný dokráčela FK Alej B k upachtěnému vítězství 6:3.


dalších šest fotek ze zápasu ve Fotogalerii B týmu
 

Diskuze k článku


Zobrazit/vložit příspěvky

  Tabulka Nej starty ligy
 
1.
Karhan Petr
 477
2.
Kmínek
 463
3.
Kubík
 411
4.
Karhan Ivan
 371
5.
Pořízek
 346
6.
Hanzalius
 341
7.
Krůta
 277
8.
Karhan Michal
 276
9.
Karol
 275
10.
Beneš Petr
 260
11.
Malec
 254
12.
Beneš Pavel
 218
 
  Tabulka Nej střelci ligy
 
1.
Krix
 213
2.
Hanzalius
 171
3.
Pořízek
 131
4.
Karhan Petr
 103
5.
Karol
 102
6.
Beneš Petr
 94
7.
Beneš Pavel
 94
8.
Karhan Michal
 85
9.
Kubík
 69
10.
Krůta
 67
11.
Kehér
 65
12.
Jauker
 60
 

  Minulé kolo
 

FK ALEJ A
6:0 k.
Palmeiras Prosek
XI.kolo
---------
FK ALEJ B
0-6k
Šnek FC A
XI.kolo

 

  Příští kolo
  

FK ALEJ A
-
Zimní přestávka
2023

Hanspaulka
-----------


FK ALEJ B
-
Zimní přestávka
2023
Hanspaulka
 

Copyright © 2003 - 2024 FK Alej
Created by Twinsen