hlavní stránka  

  Oficiální web server Footballového Clubu FK Alej

 | O klubu | Soupiska | Fan club | Forum | B tým | Veteráni
  Rubriky
 
·   Aktuality
·   Statistika
·   Zápasy
    - Podzim 2020
    - Podzim 2019
    - Jaro 2019
    - Podzim 2018
    - Jaro 2018
    - Podzim 2017
    - Jaro 2017
    - Podzim 2016
    - Jaro 2016
    - Podzim 2015
    - Jaro 2015
    - Podzim 2014
    - Jaro 2014
    - Podzim 2013
    - Jaro 2013
    - Podzim 2012
    - Jaro 2012
    - Podzim 2011
    - Jaro 2011
    - Podzim 2010
    - Jaro 2010
    - Podzim 2009
    - Jaro 2009
    - Podzim 2008
    - Jaro 2008
    - Podzim 2007
    - Jaro 2007
    - Podzim 2006
    - Jaro 2006
    - Podzim 2005
    - Jaro 2005
    - Podzim 2004
    - Jaro 2004
    - Podzim 2003
    - Jaro 2003
    - Podzim 2002
    - Jaro 2002
    - Podzim 2001
    - Jaro 2001
    - 1999 - 2000
    - Podzim 2021
·   Tabulky a výsledky
·   Rozhovory
·   Fotogalerie
·   Video
·   Soupeři
·   FK ALEJ on Tour
·   Více fotbalu
·   Odkazy na webu
·   Guláš
·   Ankety
·   Fan shop
 

  Vyhledávání
 
 
 


B tým |

FK ALEJ B - podzim 2005

2005-09-07  | příloha
Poslat emailem

Zápasy:
11x Karhan I.
10x Krůta, Majer, Slameň
8x Kopřiva, Šundrica
7x Pořízek
6x Herold
5x Chadraba
2x Svátek, Karhan P.
1x Kubík, Karol, Vaniš, Malec

Góly:
11x Slameň
6x Pořízek
5x Krůta
4x Chadraba, Karhan I., Herold
1x Kopřiva

11.kolo, 8.L liga
FK Alej B - Veleslavín Viktoria 2:2 (1:2)
Hráno: 11.12.2005, 11:15, hřiště Karlín 3, počet diváků: 3
Sestava:
Šundrica - Majer, Chadraba - Karhan I., Herold – Slameň, Krůta
Góly: Herold, Karhan I.

Komentář k utkání:
Při losu podzimního ročníku 8.L Hanspaulské ligy patrně tušili, jak tato sezona dopadne. Jinak si nelze vysvětlit, proč zápas dvou vedoucích týmů a vrchol celé soutěže připadl zrovna na poslední kolo. V mrazivém nedělním poledni tak nastoupilo mužstvo FK Aleje B, oslabené o dvě velké opory – Kopřivu a Pořízka proti Veleslavínské Viktorii, která do té doby jednoznačně kralovala tabulce bez ztráty bodu a s obdivuhodným skóre. Přesto se Alej do soupeře od počátku pustila bez bázně a hany a zpočátku byla lepším mužstvem. Brankou Herolda šla také do vedení a o několik minut později ještě zvýšil tečovanou dalekonosnou střelou na 2:0 Karhan. Poté se však začal soupeř zvedat a stával se nebezpečnějším a v poli o něco lepším. Po krátké přestávce v tomto tlaku, který však nebyl nijak drtivý, pokračoval. Tlak přinesl snížení na 1:2 a po zhruba 5 minutách byl nařízen přímý kop z místa těsně před vápnem. Naší špatně postavenou zeď pak propálil nejlepší hráč soupeře a nechytatelnou bombou pod břevno srovnal na 2:2. Přes několik dalších šancí na obou stranách se na výsledku již nic nezměnilo a zápas skončil spravedlivou remízou. Výkon hráčů v modrém byl i v tomto zápase velice dobrý, stejně tak jako po celou letošní sezónu. Postup do vyšší soutěže je zcela zasloužený a v případě, že FK Alej B neusne na vavřínech a bude i nadále podávat podobně dobré výkony i v 7. lize, je tu určitě velká šance jít ještě výše. V dovednostech a silách mužstva to určitě je.



10.kolo, 8.L liga
FK Alej B - Pět šišek AFK 1:1 (0:0)
Hráno: 20.11.2005, 11:15, hřiště Hagibor 2, počet diváků: 2
Sestava:
Šundrica - Majer, Kopřiva - Karhan I., Herold – Krůta, Slameň
Góly: Herold

Komentář k utkání:
Poprvé v nedlouhé historii FK Alej B si mohli v 10. kole vyzkoušet její hráči hru na hřišti pokrytém sněhem a v téměř nepřetržité chumelenici. Zpočátku měla obě mužstva s terénem trochu problémy a některé situace mohli působit na přihlížející poněkud komicky. Po chvíli se s tím však všichni poměrně dobře vyrovnali a na to za jakých podmínek se zápas hrál, předváděla obě mužstva kvalitní hru. Alej měla přeci jenom o malinko více ze hry a pozemní hrou si vytvořila několik šancí, které zůstaly neproměněny. Soupeř několikrát zahrozil z protiútoků. Několik minut před koncem byla ve prospěch FK Alej nařízena penalta, když už chvíli předtím se modří dožadovali nařízení pokutového kopu. Kopřiva se bohužel poprvé mýlil a nastřelil pouze tyč. Ve druhé půli se pak hrálo převážně na bránu Šišek, ale chyběl nám klid a potřebný důraz v koncovce. Přišel trest v podobě protiútoku do naší rozhozené obrany, který soupeř proměnil. Naštěstí se nám díky Heroldově střele povedlo za chvíli vyrovnat. Přes další tlak se Aleji bohužel přidat další, vítězný gól nepodařilo.


další fotky ze zápasu ve Fotogalerii B týmu

9.kolo, 8.L liga
FK Alej B - Nóťa FC 6:1 (3:0)
Hráno: 13.11.2005, 10:00, hřiště hagibor 2, počet diváků: 10
Sestava:
Šundrica - Kopřiva, Majer - Karhan I, Pořízek, Herold - Krůta, Slameň
Góly: 2x Slameň, 2x Pořízek, Krůta, Karhan I.

Komentář k utkání:
I přes mrazivé nedělní dopoledne se ke sledování zápasu, ve kterém již s ohledem na výsledek vzájemného klání dvou největších soupeřů mohlo béčko rozhodout o svém postupu výše, dostavila rekordní návštěva 10 fanoušků a fanynek- tvořená hráči našeho áčka, jejich maminkami a přítelkyněmi. Za to se jim hráči béčka odvděčili pěkným výkonem, okořeněným patřičnou porcí branek. Hra chvílemi připomínala zámek sovětské hokejové reprezentace při přesilových hrách v dobách její největší slávy. Soupeř si také vytvořil několik slibných šancí, ale ty bezpečně vychytal náš tentokrát velmi spolehlivý gólman z Balkánu. Výsledek 6:1 tak poměrně výstižně odpovídá průběhu zápasu. Jedinou branku jsme inkasovali po nešťastném Kopřivově zahrání rukou ve vápně, způsobeném jeho nedělní indispozicí, zaviněnou nedodržením životosprávy. Teď nezbývá než čekat na výsledek zápasu Veleslavín – Višeň. Při očekávaném vítězství Viktorie by Alej B totiž nemohla skončit hůře jak druhá a tudíž bychom se dočkali vytouženého postupu.


další fotky ze zápasu ve Fotogalerii B týmu

8.kolo, 8.L liga
FK Alej B - Krabice 4:2 (3:0)
Hráno: 6.11.2005, 11:15, hřiště Hrdlořezy 1, počet diváků: 1
Sestava:
Šundrica - Kopřiva, Majer - Karhan I., Herold, Chadraba - Slameň, Krůta
Góly: Krůta, Herold, Chadraba, Slameň

Komentář k utkání:
Jedním ze soupeřů, se kterými jsme se v Hanspaulské lize setkali již opakovaně je právě mužstvo Krabice. Zatímco v předminulé sezóně Alej tento tým jednoznačně přehrála 6:0, loni nám to Krabice vrátila a zvítězila vysoko 6:2. Podle dosavadních výsledků v této sezóně však byla Alej jasným favoritem a vítězství v tomto zápase pak téměř povinností. Toto se poměrně dobře dařilo až do stavu 3:0. Poté došlo v našem mužstvu k výměně postů – brankáře za šéfa obrany, což se ukázalo jako takticky nedobrý a unáhlený tah. Krabice totiž pak po chybách obou výše zmíněných hráčů (Kopřivy a Šundrici) snížila až na 2:3. Naštěstí v této sezóně střelecky excelentní Slameň těsně před koncem pečetil výsledek zápasu na konečných 4:2.



7.kolo, 8.L liga
FK Alej B - Homidlo FC 4:1 (1:0)
Hráno: 23.10.2005, 11:15, hřiště Karlín 5, počet diváků: 1
Sestava:
Malec - Majer, Kopřiva - Karhan I., Karhan P., Pořízek - Krůta, Slameň
Góly: 2x Slameň, Pořízek, Kopřiva

Komentář k utkání:
Z důvodu stejné barvy dresů obou mužstv byli hráči Aleje nuceni nastoupit v netradičních černých tričkách. Naštěstí to na hře nebylo příliš znát. Z počátku bylo utkání spíše opatrné, hráči Homidla hráli hlavně dlouhé nakopávané balóny- neúspěšně. Až ke konci první půle došlo ke skrumáži ve vápně Homidla. K exekuci penalty se postavil jako tradičně Kopřiva a opět prokázal, že v kluci z Davle penalty kopat umějí. V druhé půli pak přidal dvě branky ostrostřelec Slameň a jednu Pořízek a bylo rozhodnuto. Soupeř sice ještě snížil, ale to bylo z jeho strany vše. Vidina postupu je tak opět o něco blíže.



6.kolo, 8.L liga
FK Alej B - Fernet Team Říčany 3:2 (2:1)
Hráno: 16.10.2005, 11:15, hřiště Hrdlořezy 2, počet diváků: 2
Sestava:
Šundrica - Majer, Kopřiva - Pořízek, Karhan I., Krůta - Chadraba, Slameň
Góly: Pořízek, Slameň, Chadraba

Komentář k utkání:
S mužstvem Fernet teamu jsou si hráči Aleje B asi souzeni, a již třetí sezónu po sobě se tito soupeři utkali – opět na hřišti v Hrdlořezích. Na místní poměry byl terén hřiště celkem slušný a utkání oproti těm předchozím přece jenom o něco méně nervozní. Od začátku bylo naše mužstvo fotbalovější, mnohem lépe kombinovalo a vytvářelo si šance, které však trestuhodně zahazovalo. Takže se potvrdilo otřepané „Nedáš-dostaneš“ a s částečným přispěním gólmana modrých šel Fernet team rovnou z autového vhazování do vedení. Naštěstí to netrvalo dlouho a dočkali jsme se vyrovnání a poté i pěkné Slameňovi vedoucí branky hlavou. Krátce na to došlo ke kurioznímu zranění našeho brankáře, který při cestě pro míč za branku špatně šlápl na hromadu písku a zranil si kotník. Do brány šel tedy střelec vedoucí branky Hanz a nutno podotknout, že chytal velice dobře. Po třetí brance Chadraby se pak již zdálo utkání rozhodnuto, přesto chvíli před koncem ještě Říčany korigovaly po protiútoku na 2:3. Vítězství bylo zasloužené a při využití šancí mohlo být ještě vyšší. Doufejme, že tímto Alej učinila další krůček k tolik vytouženému postupu výše.


další fotky ze zápasu ve Fotogalerii B týmu

5.kolo, 8.L liga
FK Alej B - Dýně AC 2:2 (1:1)
Hráno: 09.10.2005, 08:45, hřiště Hagibor 2, počet diváků: 3
Sestava:
Šundrica – Kopřiva, Pořízek – Karhan I., Herold - Slameň, Krůta
Góly: Krůta, Kopřiva

Komentář k utkání:
Na tradičním hřišti, ale tentokrát v netradiční brzkou ranní hodinu nastoupili hráči Aleje B k zápasu proti soupeři, hrajícímu ve stejné-modré barvě dresů. Zhruba prvních deset minut jsme byli nuceni hrát bez střídání, jelikož jeden z hráčů byl pět minut před výkopem vzbuzen vedoucím mužstvaPřesto se rychle dostavil a podal velmi slušný výkon-stejně tak,jako celé mužstvo. Utkání bylo pohledné-na 8. ligu se hrál velmi kvalitní fotbal, bylo vidět celou řadu pěkných,fotbalových momentů, ale i nervozních okamžiků. Alej se ujala vedení brankou malého velkého muže, tradičně obaleného potravinářskou folií, o chvíli později však soupeř po naší zbytečné ztrátě míče vyrovnal. Po poločase potom hráči Aleje zlepšili svou hru a měli více ze hry, i více brankových šancí než soupeř, který však hrozil z rychlých protiútoků. Zhruba v polovině druhého dějství pak zahráli hráči Dýně v pokutovém území rukou a tradiční spolehlivý exekutor penalt Kopřiva s přehledem zavěsil. Bohužel soupeř opět vyrovnal a stav se už do konce utkání nezměnil.

4.kolo, 8.L liga
FK Alej B - Černý koně TMK 3:2 (3:1)
Hráno: 25.9.2005, 11:15, hřiště Hagibor 1, počet diváků: 2
Sestava:
Šundrica - Majer, Chadraba - Pořízek, Karhan I., Svátek - Krůta, Slameň
Góly: Slameň 2, Chadraba

Komentář k utkání:
Na pro nás tento rok již tradičním Hagiboru, proti dalšímu ze soupeřů, známému již z loňské sezony, kdy jsme nad ním zvítězili poměrně výrazným rozdílem jsme nastoupili s odhodláním tento výsledek napodobit. Bohužel díky oproti loňsku posílenému soupeři a také díky našemu zejména v druhé půli chvílemi nepříliš dobrému výkonu, se to až tak naplnit nepodařilo. Přesto je i těsná výhra pro FK Alej B velmi cenná a posílila naše naděje na vytoužený postup do vyšší soutěže. V závěru komentáře je třeba vyzvednout střeleckou formu dřívějšího spalovače šancí Slameně. Jen tak dál!



3.kolo, 8.L liga
FK Alej B - Zoidberg FC 8:1 (4:1)
Hráno: 18.9.2005, 11:15, hřiště Hagibor 1, počet diváků: 6
Sestava:
Šundrica - Majer, Kopřiva - Pořízek, Karhan I., Herold - Chadraba, Slameň
Góly: Slameň 3, Pořízek 2, Chadraba, Karhan I., Herold

Komentář k utkání:
Zápas třetího kola podzimní hanspaulky se odehrál opět na Hagiboru za pěkného slunečného poledne. Jelikož nám bylo známo, že soupeř prohrál s mužstvem ABCOM, které jsme my o týden dříve porazili, vysokým rozdílem-byli jsme jasnými favority zápasu. To se však zpočátku příliš nenaplňovalo. Po krátkodobém vedení 1:0 díky brance Chadraby jsme nechali soupeře díky vlastní laxnosti vyrovnat a vytvořit si několik dalších slibných šancí. Až po tomto vyrovnání se hráči FK Alej začali probírat a hrát to co umí, což se také začalo postupně projevovat na skóre. Zejména známý spalovač šancí Slameň chytl nebývalou fazónu a zaskvěl se hattrickem. V samotném konci utkání se pak už jednalo o téměř exhibici, kdy došlo i k výměně brankářů a nebývale početné publikum se mohlo bavit například útočnými výlety po vzoru kolumbijského brankáře Higuity v podání gólmana Kopřivy. Vytoužené desítky se sice diváci nedočkali, přesto je 8:1 pěkný výsledek.



2.kolo, 8.L liga
FK Alej B - ABcom 1:0 (1:0)
Hráno: 11.9.2005, 11:15, hřiště Hagibor 1, počet diváků: 1
Sestava:
Vaniš – Majer, Kopřiva - Karhan I, Pořízek -Krůta, Slameň
Góly: Krůta, Karhan I.

Komentář k utkání:
Na velmi nekvalitním terénu hagiborského hřiště se hrál od začátku vyrovnaný zápas, plný nepřesností. Alej působila o něco fotbalovějším dojmem, ale ani její hráči si příliš šancí nevytvářeli. Branka přišla až koncem první půle, kdy pěkně a s přehledem zakončil Krůta, který se tak dostal do čela historické tabulky střelců béčka. Po změně stran, zejména v druhé polovině druhého poločasu, začaly béčku patrně docházet síly a soupeři byl ponecháván chvílemi až příliš veliký prostor a přišlo několik poměrně nebezpečných situací před brankou Aleje. Naštěstí nás svým výkonem podržel brankář a těsnou, leč velmi cennou výhru jsme udrželi.


další fotky ze zápasu ve Fotogalerii B týmu

1.kolo, 8.L liga
FK Alej B - Višeň 2:0 (1:0)
Hráno: 4.9.2005, 10:00, hřiště Karlín 1, počet diváků: 2
Sestava:
Kubík - Majer, Kopřiva - Svátek, Karhan I., Karhan P. - Karol, Krůta
Góly: Krůta, Karhan I.

Komentář k utkání:
První kolo 4. sezony FK Alej B v Hanspaulské lize se odehrálo na nerovném a kamenitém karlínském hřišti za slunečného a teplého počasí. Soupeře předcházela pověst velmi tvrdého mužstva s nervy na pochodu, což se během zápasu několikrát potvrdilo. Obě mužstva přistoupila k zápasu zodpovědně a hrála zezadu ze zabezpečených obran. Proto zápas nepřinesl přílišné množství brankových příležitostí. Višeň hrozila hlavně z rohových kopů, kde sázela na výškovou a váhovou převahu svých hráčů, Alej pak z protiútoků. Na konci prvního poločasu se vydal na zteč soupeřovi brány Kopřiva-nejlepší hráč Aleje v tomto zápase a do té doby „spící“ Krůta zakončil jeho akci krásným přelobováním brankáře. 1:0. V druhé půli pak již obrana Aleje soupeři defakto nic nedovolila a v poli byla Alej o něco lepším mužstvem. Když potom po pěkné rodinné akci zakončil do prázdné brány náš nejstarší hráč, nebylo již co řešit. Hráči Višně si bohužel neodpustili několik zbytečných zákroků, jejichž následky na sobě někteří fotbalisté v modrém bolestivě pocítili. Naštěstí se nenechali vyprovokovat a dotáhli zápas do vítězného konce.


další fotky ze zápasu ve Fotogalerii B týmu
 

Diskuze k článku

\_ 2005-10-20 13:40:32   Hanz   Golman
\_ 2005-10-26 06:17:18   Pája   goly
 2005-10-26 08:47:25   Předseda  re:  goly
\_ 2005-11-15 17:51:06   Malej Pája   POSTUP
 2005-11-15 20:34:20   Hanz  re: POSTUP
 2005-11-15 21:08:10   Malej Pája  re: re: POSTUP
 2005-11-16 11:27:07   Mája   
 2005-11-16 12:48:12   -10-   Višeň
 2005-11-16 12:50:27   -10-  re:  Višeň
 2005-12-11 17:42:48   Golman   Sud

Zobrazit/vložit příspěvky

  Tabulka Nej starty ligy
 
1.
Karhan Petr
 477
2.
Kmínek
 463
3.
Kubík
 411
4.
Karhan Ivan
 371
5.
Pořízek
 346
6.
Hanzalius
 341
7.
Krůta
 277
8.
Karhan Michal
 276
9.
Karol
 275
10.
Beneš Petr
 260
11.
Malec
 254
12.
Beneš Pavel
 218
 
  Tabulka Nej střelci ligy
 
1.
Krix
 213
2.
Hanzalius
 171
3.
Pořízek
 131
4.
Karhan Petr
 103
5.
Karol
 102
6.
Beneš Petr
 94
7.
Beneš Pavel
 94
8.
Karhan Michal
 85
9.
Kubík
 69
10.
Krůta
 67
11.
Kehér
 65
12.
Jauker
 60
 

  Minulé kolo
 

FK ALEJ A
6:0 k.
Palmeiras Prosek
XI.kolo
---------
FK ALEJ B
0-6k
Šnek FC A
XI.kolo

 

  Příští kolo
  

FK ALEJ A
-
Zimní přestávka
2023

Hanspaulka
-----------


FK ALEJ B
-
Zimní přestávka
2023
Hanspaulka
 

Copyright © 2003 - 2024 FK Alej
Created by Twinsen