hlavní stránka  

  Oficiální web server Footballového Clubu FK Alej

 | O klubu | Soupiska | Fan club | Forum | B tým | Veteráni
  Rubriky
 
·   Aktuality
·   Statistika
·   Zápasy
    - Podzim 2020
    - Podzim 2019
    - Jaro 2019
    - Podzim 2018
    - Jaro 2018
    - Podzim 2017
    - Jaro 2017
    - Podzim 2016
    - Jaro 2016
    - Podzim 2015
    - Jaro 2015
    - Podzim 2014
    - Jaro 2014
    - Podzim 2013
    - Jaro 2013
    - Podzim 2012
    - Jaro 2012
    - Podzim 2011
    - Jaro 2011
    - Podzim 2010
    - Jaro 2010
    - Podzim 2009
    - Jaro 2009
    - Podzim 2008
    - Jaro 2008
    - Podzim 2007
    - Jaro 2007
    - Podzim 2006
    - Jaro 2006
    - Podzim 2005
    - Jaro 2005
    - Podzim 2004
    - Jaro 2004
    - Podzim 2003
    - Jaro 2003
    - Podzim 2002
    - Jaro 2002
    - Podzim 2001
    - Jaro 2001
    - 1999 - 2000
    - Podzim 2021
·   Tabulky a výsledky
·   Rozhovory
·   Fotogalerie
·   Video
·   Soupeři
·   FK ALEJ on Tour
·   Více fotbalu
·   Odkazy na webu
·   Guláš
·   Ankety
·   Fan shop
 

  Vyhledávání
 
 
 


B tým |

FK ALEJ B - podzim 2006

2006-09-11   
Poslat emailem

Zápasy:
11x Slameň, Karhan I.,
10x Krůta, Kopřiva, Šundrica
9x Chadraba
8x Pořízek
5x Majer, Herold
2x Kubík, Azzuro, Malec
1x Karhan P.

Góly:
7x Slameň
5x Pořízek, Krůta
4x Chadraba, Šundrica
3x Herold
2x Majer
1x Kopřiva



11.kolo, 6.E liga
FK Alej B - R.hvjezda Modřany 7:4 (5:2)
Hráno: 2.12. 2006, 10:00, hřiště Zelená liška, počet diváků: 2
Sestava:
Torcida - Kopr, Chadič - Baldrick, Malej Pája - Hanz
Góly: Hanz 6, Torcida

Komentář k utkání:
Los posledního kola nás zavedl stejně tak jako loni na Zelenou lišku. Počasí i terén již byly krajně nefotbalové a většina hráčů FKA B doufala, že by sestupující soupeř nemusel dorazit. Toto se však nestalo a proto 6 bojovníků z béčka muselo nastoupit proti 5 nejvěrnějším borcům Rudé hvězdy Modřany. Utkání se od začátku neslo spíše v exhibičním duchu, když se hrálo prakticky jen na jednu branku. Nevídaný střelecký koncert rozehrál Hanz, kterému se podařilo nastřílet šest ze sedmi gólů vítěze 6. E ligy. Zvláště v druhé půli hrála Alej chvílemi hodně nedůsledně, což by se v důležitějších zápasech v nové sezoně nemuselo vyplatit a tak v tomto, co se týče vstřelených branek velice divokém zápase také 4 krát inkasovala, když v brance se postupně vystřídali 3 hráči. Tato nedůslednost se ale dá tolerovat a odpustit z důvodu, že se jednalo o poslední zápas již rozhodnuté sezony a většina hráčů se již viděla nad korbelem pěnivého moku a talířem syrového hovězího a topinek u našeho nejlepšího hráče v restauraci.Nezbývá než modrobílým borcům poděkovat a popřát mnoho štěstí a úspěchů v páté lize!


další fotky ze zápasu ve Fotogalerii B týmu

10.kolo, 6.E liga
FK Alej B - Prague united 3:2 (1:1)
Hráno: 25.11. 2006, 08:45, hřiště Tempo, počet diváků: 2
Sestava:
Torcida - Kopr, Baldrick - Pořez, Hary – Hanz, Malej Pája
Góly: Hary 2, Pořez

Komentář k utkání:
Zápas druhého s třetím sliboval dopředu napínavou podívanou a výborný fotbal, což se také potvrdilo.Již od samotného začátku předváděla obě mužstva pohledný a kombinační fotbal plný pohybu i přes poměrně (nebo právě z tohoto důvodu) chladné počasí. Cca v 5. minutě Hanz nedokázal z metru překonat brankáře United. V 19. minutě šla Alej díky výborně hrajícímu Heroldovi do vedení. Soupeř však během čtyř minut srovnal. Totéž se opakovalo 8 minut po přestávce, kdy stejný hráč poslal modrobílé do vedení 2:1, načež červení opět bleskurychle odpověděli vyrovnávací brankou. Následující minuty pak byly zkouškou nervové odolnosti pro přihlížející diváky. Alej byla o něco aktivnější, pěkně kombinovala, střílela ze všech pozic, ale velice dobrý gólman United vše co šlo do brány bravurně zneškodňoval. Když už se zdálo, že utkání skončí remízou, vzal na sebe odpovědnost špílmachr Pořez a poslal béčko FKA do 5. ligy. Bravo, kluci!!!


další fotky ze zápasu ve Fotogalerii B týmu

9.kolo, 6.E liga
FK Alej B - Mystique Dynamo CF 2:1 (2:0)
Hráno: 11.11. 2006, 10:00, hřiště hrdlořezy, počet diváků: 2
Sestava:
Azzuro - Kopr, Chadič - Baldrick, Malej Pája – Hanz, Torcida
Góly: vlastní, Malej Pája

Komentář k utkání:
Přesto, že svatý Martin letos na bílém koni nepřijel, vůbec v den zápasu o první místo v tabulce nepanovalo fotbalové počasí. když si k tomu přimyslíte i za normálních okolností příšerný terén na hřišti v Hrdlořezích, dal se předem očekávat spíše boj, než nějaký pohledný fotbal. Před zápasem nás také nepříjemně překvapil politováníhodný stav dvou benjamínků mužstva, kteří zjevně nedodrželi životosprávu a z nichž jeden nebyl ani schopen nastoupit k utkání. K utkání jsme tedy nastoupili s jedním mrznoucím náhradníkem a před zraky dočasně invalidního vedoucího mužstva. Oproti tomu váhově i výškově silnější soupeř se mohl opírat o nabytou střídačku. Od začátku zápasu se předpoklady potvrdily a na bahništi se odehrával nesmlouvavý boj, v němž měli možná přeci jen o maličko více ze hry červení. Přesto to byla Alej, která s přispěním soupeřova obránce, který si srazil centr ze strany do vlastní branky, šla do vedení. Soupeř na to reagoval zvýšeným úsilím, které však naráželo na velmi dobře pracující obranu, které opět kraloval Kopr, velice dobře doplňovaný Chadičem. Co přes naše beky prošlo, pochytal náš vynikající gólman, vrhající se ve svém papouškovském dresu neohroženě do bažin:) Chvíli před přestávkou se do hry konečně zapojil také jeden ze dvou nezvedených mladíků v našem dresu a po několika minutách přihrál nejlepšímu střelci Aleje v této sezoně – Pájovi na pojišťovací gól na 2:0. Po přestávce pak pokračovalo utkání za mírné převahy hráčů v červeném, kterým se po chvíli podařilo snížit. Pak už následoval stále se stupňující tlak, kdy Alej před vyrovnáním zachraňoval především nepřekonatelný brankář, a když byl i ten překonán, tak tyčky jeho svatyně. Přesto, že by vzhledem k průběhu utkání možná byla spravedlivější remiza, zůstal stav již do konce utkání nezměněn a Alej se tak po 9. kole dostává do čela tabulky! Za zmínku ještě stojí menší zápasnická vložka jednoho z hráčů Dynama s naším radikálním fanouškem:)


další fotky ze zápasu ve Fotogalerii B týmu

8.kolo, 6.E liga
FK Alej B - Manny FC 2:1 (1:0)
Hráno: 4.11. 2006, 11:15, hřiště Tempo, počet diváků: 2
Sestava:
Nos – Kopr, Hery – Baldrick, Chadič – Hanz, Torcida, Malej Pája
Góly: Chadič 2

Komentář k utkání:
Na pěkném hřišti Tempo se borci v modrobílém chtěli revanžovat svým fans za minulou prohru s posledním týmem tabulky. Vzhledem k malým rozměrům umělého trávníku to byl zápas plný osobních soubojů. Alej nezačala nejlépe, ale závěr první půle už byl v její režii a to se projevilo i ve změně skóre. Matador Baldrick si pohrál jesličkami se soupeřem u čáry a jeho přihrávku před vedoucím gólem vyšperkoval Chadič ještě povedenou kličkou. Opravdu krásný gól. To soupeře trochu uzemnilo a od této doby se dostával do šancí jen sporadicky, bohužel Alej také jen střílela z dálky. Mírná převaha Aleje nebyla korunována gólem (největší šanci měl opět Chadič, ale z blízka trefil jen gólmana) a tak přišel trest v podobě rychlého brejku hráčů FC Manny, kteří ho zakončili přesnou ranou k tyči. To bylo 6 minut do konce a nevypadalo to růžově. Ovšem Béčko Aleje má fotbalové myšlení Malého Páji, který krásnou uličkou vysunul Chadiče a ten svým druhým gólem opět strhl vedení na tu správnou stranu. Jednogólový náskok už Béčko nepustilo a udrželo tak kontakt s předními místy tabulky. Snad již s Pořezem v sestavě, který by měl týmu dodat ještě větší klid a podržet více míč se Béčko pokusí v příštích 3 kolech zabojovat a na vysněný postup dosáhnout.


další fotky ze zápasu ve Fotogalerii B týmu

7.kolo, 6.E liga
FK Alej B - Krušovická 1.FC 2:5 (2:3)
Hráno: 28. 10. 2006, 8:45, hřiště Hrdlořezy 1, počet diváků
Sestava:
Glum – Kopr, Chadič – Pořez, Ivan – Hanz, Ilen
Góly: Pořez, Chadič

Komentář k utkání:
K předem zdajícím se lehkém utkání, s týmem z chvostu tabulky, se scházíme v nám velmi „oblíbeném“ čase na ještě „oblíbenějším“ místě a to v 8:45 na hřišti v Hrdlořezích. Již před začátkem zápasu řešíme situaci s registračkami, jelikož Malý Pája odjel na gladiátorský zápas do Maďarska, tudíž u něj také zůstaly, tak se do zápasu pouštíme pouze na základě rodných čísel a bez opor Máji, Páji a Herolda. Terén byl, vinnou noční bouřky, velmi podmáčený což vytváří značné problémy naším váhově těžším hráčům, kteří mají velké problémy udržovat stabilitu. Soupeř nás tlačí a ranou z dálky se také dostává do vedení, což ještě vystupňovalo jejich snažení a po známem „nedáš, dostaneš“ zvyšují své vedení na dvoubrankové. Do půle se jim ještě jednou daří zvýšit náskok. Do druhé půle se pouštíme podstatně lépe než do té první a zanedlouho se naše snaha projeví. Díky Pořezovi a Chadičovi snižujeme na rozdíl jediné branky. Soupeřovi se však opět daří zvýšit svůj náskok, který se zastavuje na počtu 5ti kusů. Zbytek zápasu dohráváme pouze v obraně a pouze sporadicky se dostáváme do zakončení, které nepřináší žádný úspěch. Závěrečný hvizd nás dá se říci vysvobozuje. Musíme se rychle oklepat z potupné porážky a soustředit se na zbývající zápasy, které musíme dovést do lepšího konce!

6.kolo, 6.E liga
FK Alej B - Hustec 1:1 (:)
Hráno: 21. 10. 2006, 8:45, hřiště Hrdlořezy 1, počet diváků
Sestava:
Torcida – Kopr, Hery, Chadič – Baldrick, Porezz – Hanz, Malej Pája
Góly: Porezz

Komentář k utkání:
V téhle sezóně, v níž se pomalu stalo nekvalitní hřiště v Hrdlořezích naší hlavní hrací plochou, nastupujeme proti týmu Hustec, který na první pohled vypadá velice ambiciózně. Ze začátku se se soupeřem navzájem oťukáváme a hraje se převážně ve středu hřiště a gólové šance přicházejí jen sporadicky. Naše hra se v tomto utkání zaměřila na dlouhé nakopávané míče na našeho vytáhlého hrota Heryho, který podstoupil nespočetné množství hlavičkových soubojů, ze kterých vyplynul jenom neuznaný gól po údajném faulu na hostujícího brankáře. Jednalo se nejspíš o menší kompenzaci za gól ze sporné penalty, po které jsme se dostali do vedení. Soupeři se však do konce zápasu podařilo vyrovnat a tak si připisujeme aspoň bodík, který může být velice důležitý ve výsledném součtu.


další fotky ze zápasu ve Fotogalerii B týmu

5.kolo, 6.E liga
FK Alej B - Huňáč PK 2:0 (2:0)
Hráno: 14. 10. 2006, 10:00, hřiště Karlín 2, počet diváků 2
Sestava:
Azurro - Kopr, Mája, Chadič – Pořez, Baldrick – Malej Pája, Hanz
Góly:Malej Pája 2

Komentář k utkání:
V dalším kole 6. hanspaulské nás opět čekal souboj se soupeřem z čela tabulky. Vzhledem k technickým problémům v karlínském areálu škvárových hřišť nulté generace byl zápas přeložen do hagiborského areálu první škvárové generace. To jsme ovšem ještě netušili, že nám osud přisoudí narychlo připravené hřiště číslo 5, které svojí kvalitou ještě daleko za těmi karlínskými. Hra podle toho také z počátku vypadala, Alej se snažila kombinovat, ale naše akce často končily na nerovnosti terénu. Proto jsme se správně pokoušeli o střelbu ze střední vzdálenosti, nejblíže ke gólu měla Pořezova rána do tyče. Naštěstí jsme se na tom brambořišti skórovali prakticky z první povedené kombinační akce. Malej Pája si šikovně naběhl na přihrávku za obranu soupeře a opakovanou střelou překonal brankáře soupeře. Pak ale přišel okamžik, při kterém se slabším žaludkům udělalo lehce nevolno. Mája šel do tvrdého šprajcu se statným hráčem soupeře, při kterém se jeho stehenní kost přemístila na původní pozici čéšky…no prostě hrůzně vypadající zranění. Nezbylo než zavolat sanitku a svěřit vedoucího týmu do odborné péče Hanze, zápas totiž po několika minutách pokračoval. Na hře Aleje tato nešťastná událost nezanechala větší stopy a hned po minutě se nám podařilo zvýšit na rozdíl dvou branek, když podzimní kanonýr Malej Pája usměrnil do brány nepřesný trestňák Pořeza. Do druhého poločasu nastoupila Alej poněkud vlažněji a tak mohl několika jistými zákroky vyniknout velmi kvalitně chytající Azurro. Po chvíli jsme opět začali lépe hrát ve středu, ale nedostávali se do dobrých pozic pro zakončení, nebo nám ho znemožnil terén. Soupeř se pak dostal do několika nebezpečných brejků, když jsme až příliš chtěli rozhodnout zápas třetí brankou, ale obrana si se všemi jeho akcemi dokázala poradit a tak jsme si mohli připsat první čisté konto v sezoně. Dobrý výsledek kalilo jen Májovo zranění, můžeme jen doufat, že se pilíř naší obrany brzy vrátí na hanspaulská kolbiště.


další fotky ze zápasu ve Fotogalerii B týmu

4.kolo, 6.E liga
FK Alej B - Devils of Zderaz 2:1 (0:1)
Hráno: 7. 10. 2006, 8:45, hřiště Hrdlořezy 1, počet diváků 2
Sestava:
Glum – Kopr, Mája,– Pořez, Ivan – Hanz, Ilen, Pája
Góly: Hanz, Ilen

Komentář k utkání:
Ve 4. kole soutěže jsme se na drnovišti v Hrdlořezích střetli se soupeřem, který byl po 3. kole o jedno místo a bod před námi. Mělo tedy jít o přímý boj o třetí místo v tabulce. Již od úvodních minut zápasu bylo jasné, že dnes se vinou terénu nebude hrát fotbal, nýbrž kopaná. Obě mužstva zvolila taktiku nakopávaných vysokých balonů, neboť delší pozemní kombinace byla téměř nemožná. Soupeř byl v první půli důraznější a byla znát jeho výšková a váhová převaha, vytvářel si více šancí než my. Po chybě naší obrany, způsobené nerovností terénu, tak šel zhruba v polovině prvního poločasu do vedení, které se již do jeho konce nezměnilo.Ke konci prvního dějství posílil naše řady Ilen, který byl v dalším průběhu zápasu velmi platný. Druhou půli jsme začali lépe a aktivněji než první poločas, začali vepředu vyhrávat hlavičkové souboje a více se snažit o naši hru po zemi, také hra obrany se zlepšila – v první půli ještě lehce po pátečním dýchánku indisponovaný Kopr vystřízlivěl a opět byl vzadu nepřekonatelný. Toto zlepšení přineslo své ovoce nejprve v podobě Hanzova gólu, když tečoval spoluhráčovu přízemní střelu. Několik minut nato se vydal podél levé čáry jako tank dopředu Kopr, přihrávkou uvolnil naši chorvatskou posilu Šundricu. Ten s klidem Angličana nedal brankáři Devils šanci a poslal bílomodré do vedení. Toto vedení se nám i přes hlavně ze strany soupeře velmi nervózní závěr podařilo udržet až do konce utkání. Přesto, nebo spíše právě proto, že se nejednalo o pohledné utkání jsou 2 body z něj velmi cenné.


další fotky ze zápasu ve Fotogalerii B týmu

3.kolo, 6.E liga
FK Alej B – UNI Lužiny 6:1 (2:1)
Hráno: 23.9.2006, 11:15, hřiště Hanspaulka, počet diváků: 2
Sestava:
Šundrica - Kopřiva, Majer, Pořízek - Karhan I., Chadraba - Krůta, Slameň, Herold
Góly: Krůta 2, Herold, Šundrica, Pořízek, Majer

Komentář k utkání:
Ve třetím zápase jarní části, hraném na námi oblíbeném hřišti Hanspaulka, narážíme na celek UNI Lužiny. Začátek zápasu je opatrný z obou stran, oba týmy se snaží neztrácet balón a dávat tím příležitost soupeři ohrozit branku. Do vedení se však díky přesné ráně ostrostřelce Herolda, který prostřelil soupeřovu obranu i brankáře, posouváme do vedení my a dostáváme tím hru pod naší kontrolou. Zanedlouho se zásluhou Páji, po vynikající týmové akci, dostáváme do dvoubrankového vedení, ale soupeř do poločasu po naší jediné výraznější chybě dokázal snížit skóre. Druhou půli máme již od začátku ve své moci, střílíme postupně třetí a čtvrtý gól, zasloužili se o ně opět Pája a také Pořez. Přesně si přihráváme a tlačíme soupeře stále hlouběji k jejich brance. Po jistotě tříbrankového vedení dochází k výměně obránce Kopra za gólmana Šundricu, který po individuální akci Herolda do prázdné branky zvyšuje náskok Aleje o 4 branky. Zbytek zápasu se nese v exhibici hráčů Aleje a soupeř intenzivně brání v pěti na své polovině hřiště. Je k vidění spousta promarněných šancí a kombinací, ze kterých vzešla poslední branka zápasu, kterou vsítil vedoucí mančaftu Mája. Suverénně si připisujeme další 2 bodíky do tabulky. Jen tak dál!


další fotky ze zápasu ve Fotogalerii B týmu

2.kolo, 6.E liga
FK Alej B - 1.FC-KFC 4:2 (2:1)
Hráno: 16.9.2006, 08:45, hřiště Děkanka, počet diváků: 1
Sestava:
Malec - Kopřiva, Majer, Pořízek – Karhan I., Chadraba - Krůta, Slameň, Šundrica
Góly: Majer, Chadraba, Kopřiva, Šundrica

Komentář k utkání:
S odhodláním napravit neúspěch z prvního kola jsme v sobotních časných ranních hodinách nastoupili na dalším z pankráckých hřišť- Na Děkance proti 1. FC. KFC. Soupeř v prvním kole poměrně jasně zvítězil, , tudíž se daly očekávat jeho kvality, což se potvrdilo. Od začátku se hrál kvalitní, pohledný fotbal s řadou pěkných momentů a na malém hřišti také brankových šancí na obou stranách. Na straně Aleje výkonem trochu vyčníval Kopr, který byl v obraně nepřekonatelný a zároveň čas od času dokázal nebezpečně podpořit i útok. Na straně soupeře pak vynikal hlavně kapitán s číslem 7, který režíroval hru šedo-oranžových. První branka utkání padla zhruba v polovině prvního poločasu, kdy po pravé straně zaběhl podpořit útok z pozice beka Mája a střelou doprostředka brány s výrazný přispěním gólmana, kterému balon vypadl, otevřel skore zápasu. O několik minut později soupeř srovnal, na což modrobíle sešívaní ještě do poločasu odpověděli brankou Chadiče. Po výměně stran byla patrná snaha KFC o zkorigování výsledku a naše obrana i výborný brankář měli chvílemi plné ruce práce.Přesto jsme mužstvem, které skorovalo byli my, když další dvě branky dali Kopr a naše zhublá chorvatská posila – Ilen. Zvláště Koprova branka z lišácky zahraného rohu o beka soupeře stála za to. Přesto, že soupeř bojoval a snažil se, stačil již pouze snížit a konečný výsledek zápasu tak zní 2:4-dovolil bych si říci, že zaslouženě.


další fotky ze zápasu ve Fotogalerii B týmu

1.kolo, 6.E liga
FK Alej B - Senioři Praha A 2:4 (0:3)
Hráno: 9.9.2006, 10:00, hřiště Pankrác 1, počet diváků: 1
Sestava:
Šundrica - Majer, Chadraba, Karhan I. - Pořízek, Herold – Krůta, Slameň
Góly: Pořízek 2

Komentář k utkání:
Po prázdninové přestávce nám to opět vypuklo. Béčko nastupuje stejně tak, jako v prvním kole minulého ročníku Hanspaulky na pankrácké škvárové hřiště, aby si odbylo svou premiéru v 6. nejvyšší lize. Počasí je krásné – babí léto v plném proudu, my ve zbrusu nových dresech, až na Kopra v plné sestavě, v ochozech máme 3 fanynky. Bohužel se nám vůbec nevydařil vstup do zápasu. Hra je od začátku chaotická, chybí důraz, u většiny balonů jsme později než hráči soupeře. Po jedné takové nedůslednosti ve vlastním vápně tak již velmi záhy inkasujeme a o chvíli později dostáváme druhou branku. Pak se hra začíná malinko zlepšovat. Vytváříme si i nějaké šance, které bohužel neproměňujeme. Před přestávkou nám soupeř za to zatlouká třetí hřebík do pomyslné rakve v podobě branky přímo z rohu. Nejhorší první poločas v dějinách béčka nás ale úplně nesráží na kolena a od začátku druhé půle se snažíme bojovat a dobývat zataženou soupeřovu obranu ve snaze zkorigovat výsledek. Náš gólman bohužel nemá svůj den a slabý centr směrem na naší bránu z velké dálky si sráží do sítě – 0:4. My se přesto nevzdáváme, bojujeme a dvěma góly našeho špílmachra - Pořeza alespoň snižujeme na ne již tak hrozných 2:4. Jsou i jiné šance, ale ty už zůstávají nevyužity. Porážka rozhodně není příjemná, ale je možná dobré, že přišla hned v prvním kole. Věřím, že zapůsobí jako varování, a že hned v příštím zápase podáme zlepšený výkon, vyvarujeme se zbytečných chyb a výsledek bude rozhodně lepší.


další fotky ze zápasu ve Fotogalerii B týmu
 

Diskuze k článku


Zobrazit/vložit příspěvky

  Tabulka Nej starty ligy
 
1.
Karhan Petr
 477
2.
Kmínek
 463
3.
Kubík
 411
4.
Karhan Ivan
 371
5.
Pořízek
 346
6.
Hanzalius
 341
7.
Krůta
 277
8.
Karhan Michal
 276
9.
Karol
 275
10.
Beneš Petr
 260
11.
Malec
 254
12.
Beneš Pavel
 218
 
  Tabulka Nej střelci ligy
 
1.
Krix
 213
2.
Hanzalius
 171
3.
Pořízek
 131
4.
Karhan Petr
 103
5.
Karol
 102
6.
Beneš Petr
 94
7.
Beneš Pavel
 94
8.
Karhan Michal
 85
9.
Kubík
 69
10.
Krůta
 67
11.
Kehér
 65
12.
Jauker
 60
 

  Minulé kolo
 

FK ALEJ A
6:0 k.
Palmeiras Prosek
XI.kolo
---------
FK ALEJ B
0-6k
Šnek FC A
XI.kolo

 

  Příští kolo
  

FK ALEJ A
-
Zimní přestávka
2023

Hanspaulka
-----------


FK ALEJ B
-
Zimní přestávka
2023
Hanspaulka
 

Copyright © 2003 - 2024 FK Alej
Created by Twinsen