hlavní stránka  

  Oficiální web server Footballového Clubu FK Alej

 | O klubu | Soupiska | Fan club | Forum | B tým | Veteráni
  Rubriky
 
·   Aktuality
·   Statistika
·   Zápasy
    - Podzim 2020
    - Podzim 2019
    - Jaro 2019
    - Podzim 2018
    - Jaro 2018
    - Podzim 2017
    - Jaro 2017
    - Podzim 2016
    - Jaro 2016
    - Podzim 2015
    - Jaro 2015
    - Podzim 2014
    - Jaro 2014
    - Podzim 2013
    - Jaro 2013
    - Podzim 2012
    - Jaro 2012
    - Podzim 2011
    - Jaro 2011
    - Podzim 2010
    - Jaro 2010
    - Podzim 2009
    - Jaro 2009
    - Podzim 2008
    - Jaro 2008
    - Podzim 2007
    - Jaro 2007
    - Podzim 2006
    - Jaro 2006
    - Podzim 2005
    - Jaro 2005
    - Podzim 2004
    - Jaro 2004
    - Podzim 2003
    - Jaro 2003
    - Podzim 2002
    - Jaro 2002
    - Podzim 2001
    - Jaro 2001
    - 1999 - 2000
    - Podzim 2021
·   Tabulky a výsledky
·   Rozhovory
·   Fotogalerie
·   Video
·   Soupeři
·   FK ALEJ on Tour
·   Více fotbalu
·   Odkazy na webu
·   Guláš
·   Ankety
·   Fan shop
 

  Vyhledávání
 
 
 


B tým |

FK ALEJ B - jaro 2007

2007-04-02   
Poslat emailem

Zápasy:
11x Ivan, Torcida
10x Mája, Kopr, Malej Pája, Jéňa
6x Hery, Hanz
5x Ladia, Chadič
4x Ondra, Azzuro
1x Ludva, Michal, Raoul



Góly:
8x Chadič, Hery
5x Jéňa
3x Hanz
2x Ladia, Ivan,Torcida, Malej Pája
1x Ludva, Kopr

11.kolo, 5.G liga
FK Alej B – Colo Colo 1:3 (1:1)
Hráno: 17.6. 2007, 10:00, hřiště Hagibor 5, počet diváků 2
Sestava: Azuro – Kopr, Torcida, Ivan – Jéňa, Hery, Chadič – Hanz, Pája
Góly: Hery
Nejlepší hráč utkání: Azáč

Komentář k utkání:
Jelikož jsme byli v sestupové pasti, velké naděje se upírali k našemu poslednímu zápasu sezóny,byť nás mohla zachránit jen výhra a dobrá konstalace hvězd v ostatních zápasech soupeřů. Přesto velice dobře a bojovně naladěni jsme nastoupili, připraveni se poprat o existenci v páté lize.Bohužel realita na hřišti byla úplně jiná.Nemůžeme se vymlouvat na terén i když byl tragický, ale to byl i pro soupeře.Co k zápasu? Takhle se prostě o záchranu nebojuje,to by si měl každý z nás uvědomit sám. Pochvalu si zaslouží jen Azáč který odchytal jeden ze svých nejlepších zápasů. Zákroky, jež předvedl proti střelám soupeře a hlavně tečím spoluhráčů byly občas až neuvěřitelné.Toť k zápasu vše. Máme dost času si to všechno srovnat a na podzim předvést spanilou jízdu 6. ligou a vrátit se zpět do 5ligy. Dokázat, že na ni máme a že zde naše ambice rozhodně nekončí. Tahle sezóna se nám nepovedla, a proto co nejrychleji zapomenout a na podzim se vrátit k vítězstvím ze sezón předešlých.

10.kolo, 5.G liga
FK Alej B – SAS fans 1:2 (1:0)
Hráno: 3.6. 2007, 10:00, hřiště Pražačka, počet diváků 2
Sestava:
Azáč – Kopr, Mája, Torcida – Ivan, Jéňa, Chadič – Hanz, Pája
Góly: Chadič
Nejlepší hráči utkání: Kopr

Komentář k utkání:
Jako dějiště pro nás z hlediska případného dalšího působení v 5. lize obrovsky důležitého zápasu nám přiřkl los žižkovskou Pražačku. K maximálnímu výkonu v zápase nás motivovala nejen důležitost bodového zisku a konkurenční postavení soupeře v tabulce, ale též nám dobře známá příslušnost jeho hráčů k fanouškovskému táboru Věčně druhých. Od začátku zápasu jsme na to vlétli skutečně s nasazením po anglicku – typicky britské bylo i deštivé počasí. Začali jsme, tak, jak jsme si předsevzali, především ze zabezpečené obrany, hráli hráčům soupeře do těla, v čemž vynikal zejména náš metrákový pilíř zadních řad Kopr, který hrál opět vynikající zápas. O našem počátečním tempu a nasazení vypovídá i poznámka jednoho z hráčů soupeře, který v cca 15 minutě při cestě na střídačce vykřikoval cosi o tom, co blázníme, že takovéhle tempo zápasu se nedá 60 minut vydržet. Většina první půle byla spíše bojem o střed hřiště, příliš vyložených gólových šancí ani na jedné straně k vidění nebylo a když, střelcům chyběla přesnost či stál v cestě brankář soupeře. Přesto se alespoň jednou zavlnila síť za jedním z gólmanů- k našemu štěstí se jednalo o brankáře soupeře s střelcem se stal kanonýr této sezony, čerstvý čtyřicátník Chadič. Vyrovnané utkání pokračovalo i po přestávce, kdy však poměrně brzy soupeř po pozdním obsazení jednoho z útočníků právě Chadičem a jeho přesné přihrávce na spoluhráče pěknou kombinací srovnal a začínalo se opět od nuly. My jsme byli opět nuceni přidat na tempu a začali si vytvářet šance, z nichž některé byly vyložené. Dvakrát během zápasu zachránila brankáře soupeře tyčka. Zhruba 2 minuty před koncem,kdy náš tlak vrcholil jsme zahrávali rohový kop po němž mohl zápas rozhodnout Hanz, jehož našla před odkrytou brankou na zadní tyči Koprova přihrávka. Střela bohužel skončila místo za zády soupeřova brankáře v autu, který SAS rychle vhodili, a naše příliš vysunutá obrana se nestačila dostatečně rychle zkonsolidovat, za což přišel trest v podobě vítězného gólu bílých. Závěrečný krátká snaha o vyrovnání už z naší strany byla spíše křečovitá a tudíž neúspěšná. Jak zhodnotit zápas?: Co se týče nasazení, není nikomu co vytkonout, všichni jsme bojovali a sáhli si na dno sil, bohužel jsme zahodili několik vyložených šancí a v závěru hráli příliš vabank přesto, že i bod z tohoto zápasu by pro nás mohl být dost cenný. Chyběla nám také trocha štěstí, které při nás v minulých sezonách v podobně důležitých utkáních vždy stálo. Soupeři bych chtěl tímto poděkovat za přes vyhecovanost zápasu férově odehraný mač a pogratulovat k vítězství. Přesto, že naše situace není nejrůžovější je tu ještě ne zcela malá naděje na záchranu a věřím, že pro ni uděláme maximum.

9.kolo, 5.G liga
FK Alej B – Nikdo nikde 2:4 (0:2)
Hráno: 27.5.2007, 8:45, hřiště Zákostelní, počet diváků 2
Sestava:
Ladia- Kopr, Mája, Torcida - Jéňa, Ivan - Pája, Raoul
Góly: Jéňa 2
Nejlepší hráči utkání: Jéňa, Torcida

Komentář k utkání:
V brzké nedělní dopoledne jsme vyběhli na umělý pažit hřiště v Zákostelní ulici ve Vysočanech, abychom poměřili síly se suverénně vedoucím mužstvem naší skupiny, našimi starými známými Nikdo nikde od nichž jsme obdrželi v minulosti pětibrankový příděl. Jelikož známe kvality soupeře, od začátku utkání jsme se snažili hrát především bezchybně vzadu a včas přistupovat k hráčům protivníka, přitom samozřejmě nehrát pasivně, ale pokusit se o kombinaci, podržel vepředu balon, přihrát si, dostat se k zakončení. To jsme zhruba do poloviny poločasu také plnili. Pak bohužel dostal útočník soupeře příliš času a prostoru na zpracování balonu a otočení se a tento náš nedůraz přinesl trest v podobě prvního gólu v naší síti. Přes nepříznivý stav jsme dále hráli trpělivě ze zabezpečené obrany, ale vytvářeli si i řadu šancí z nichž asi největší zahodil Pája, který byl sám před brankářem soupeře, ale svou šanci trestuhodně zahodil.Přesto že hra byla poměrně vyrovnaná a třeba rohových kopů jsme kopali určitě více než soupeř, i druhá branka v utkání padla do naší sítě a to těsně před poločasovým hvizdem. I v druhé půli, ve které již přes časnou hodinu panovalo velké parno bylo utkání vyrovnané. Na hráčích soupeře byla přeci jen vidět o něco větší fotbalovost a individuální kvality, my jsme to však nahrazovali kolektivním a bojovným výkonem. Pochvalu zaslouží za své učinkování na hřišti v tomto zápase zejména Torcida, který na místě obránce hraje zápas od zápasu lépe a stává se z něj pomalu ale jistě opora zadních řad. V druhé poločase jsme možná vystřelili na branku soupeře víckrát než on na naši, bohužel chyběla nám přesnost v zakončení, či přesnější finální přihrávka. Nejdříve jsme dvakrát inkasovali, takže výsledek se začínal blížit tomu z předminulé sezony, ale poté v tomto zápase velmi aktivní Jéňa dvěma trefami, z nichž zvláště ta první mazácky patičkou stojí za zmínku, korigoval na konečných a objektivně nutno přiznat, že asi spravedlivých 2:4. Přesto, že jsme v tomhle zápase prohráli, pocit z něj nemusíme mít vůbec špatný, stálo proti nám velice dobré mužstvo, pro něž dle mého názoru nebude 4. liga konečnou zastávkou při šplhání hanspaulskou pyramidou a my s ním odehráli důstojnou partii a srdnatě bojovali. Soupeř byl prostě objektivně o něco lepší. Nyní se musíme soustředit na zbývající těžká dvě kola, které rozhodnou, zda i v příští sezoně budeme hrát v 5. lize, případně se moci pokoušet o postup výše.

8.kolo, 5.G liga
FK Alej B – Morová rána 3:0 (0:0)
Hráno: 20.5.2007, 11:15, hřiště Zelená liška, počet diváků 3
Sestava:
Ladia- Kopr, Mája, Ivan - Jéňa, Chadič, Torcida - Pája, Hanz
Góly: Chadič, Hans, Kopr
Nejlepší hráč utkání: Kopr

Komentář k utkání:
Další kolo jsme zavítali na hřiště na Zelené Lišce, kde se nám daří, i přes škvárový terén, na který už nejsme moc zvyklí. Soupeř hrál prvních deset minut o čtyřech, ale této výhody jsme nevyužili. Soupeř, hrozil z výkopů od brány, které mířily do našeho vápna, kde vzniklo pár závarů, které jsme ustáli, díky Koprovu přehledu a důrazu. My jsme se snažili, hrát po zemi, ale na tomto terénu se nám moc nedařilo, největší šanci poločasu zazdil Chadič, ale jeho chvíle ještě přišla ve druhé půli, a tak poločas skončil bez branek zaslouženě. Ve druhé půli jsme začali ofenzivněji, což přineslo gól dříve zmíněného Chadiče, který se uvolnil přes obránce a křížnou ránou dal první branku, která nás uklidnila, a dostali jsem utkání pod kontrolu. Další branku mohl po vynikajícím uvolnění od Ivana dát Pája, který vystřídal kolegu Torcidu, ale svojí loženku laxně zahodil. O chvíli později našel přihrávkou ploužící se Pája Hanze, který chladnokrevně zakončil. Pak se na výlet vydal vynikající Kopr, obešel obránce, ale brankář včas vyběhl a míč ukopl. Kopr se ale po dalším svém útočném výpadu přeci jen dočkal a dal zaslouženě svůj první gól v sezoně. O chvíli později se uvolnil Jéňa, ale jeho bombu brankář, se štěstím vyrazil. Těsně před koncem obešel Mája dva soupeře, ale míč mu před střelou ukopl soupeř, a tak nenapodobil spoluhráče z obrany ve skórování. Utkání už se dohrálo v poklidu a po dlouhé době jsme udrželi čisté konto a udělali další důležitý krůček k záchraně. Uvidíme jak se nám bude dařit příští kolo proti nejlepšímu týmu skupiny Nikdo nikde, kterému máme na jeho hřišti co oplácet. Sportu zdar, fotbalu zvlášť. PÁTÁ LIGA, PÁTÁ LIGA F K A...


další fotky ze zápasu ve Fotogalerii B týmu

7.kolo, 5.G liga
FK Alej B – Kikina bar 6:9 (1:2)
Hráno: 13.5.2007, 17:30, hřiště Hanspaulka, počet diváků 4
Sestava:
Azáč – Mája, Kopr, Torcida – Jéňa, Ivan, Hery – Pája, Chadič
Góly: Chadič 4, Jéňa, Hery
Nejlepší hráč utkání: Azáč

Komentář k utkání:
Pro naše letošní působení v HL další typická gólová přestřelka proběhla v nedělní horký podvečer na hřišti v Sušické ulici v prominentní pražské čtvrti Hanspaulka, ve které před lety vznikla i tato soutěž. Ale popořádku k průběhu zápasu. Alej se sešla až na Hanze v kompletní sestavě a proti mužstvu z druhého místa tabulky jsme začali, tak jako ve většině zápasů této sezony, dobře. Byli jsme to my, kdo šel Jéňovou brankou do vedení. Ve vražedném horku jsme soupeře dobře napadali na jeho půlce a vytvářeli si nebývalé množství šancí, v jejichž spalování však vynikali zejména Chadič s Jéňou. V ofenzivní snaze jsme zapomínali na zadní vrátka a soupeř začal také hrozit před naší brankou, když se do šancí dostával pomocí přesných kombinací na jeden, dva doteky. Nejednou se tak potom stalo, že 3, někdy 4 útočníci soupeře chodili na naše dva obránce, což nemohlo věčně procházet bez brankového trestu a to i přesto, že několik vyložených šancí soupeře zneškodnil náš velmi dobrý gólman. Do konce první půle jsme stačili z těchto šancí inkasovat dvakrát, ale i zahodit nezahoditelné a nastřelit dvě tyčky. Půle 1:2 tedy naznačovala vyrovnaný boj s průměrným počtem vstřelených branek. Druhý poločas však přinesl místo toho střelecké dostihy a padlo v něm dalších 12 golů, větší část z nich bohužel do Azáčovy sítě, byť jeho podíl na inkasovaných brankách byl minimální. Výsledek se postupně dostal na pro nás již hrozivě vyhlížejících 3:8. Chvályhodné je, že jsme i za tohoto stavu nehodili flintu do žita a dokázali třemi góly Chadiče stáhnout na 6:8. To již bohužel však bylo maximum. Poslední slovo měl opět útočník soupeře, který završil na konečných 6:9. Co napsat závěrem? Zápas byl jistě divácky atraktivní. Po stránce nasazení a bojovnosti není naším hráčům příliš co vytýkat. Bohužel jsme doplatili na neproměňování šancí a nechali si vnutit od sehraného a fotbalově vyspělého soupeře jeho hru. 5. liga už má určitou úroveň a najdou se zde silní soupeři, které v poli kombinací nepřehrajeme, jak jsme byli zvyklí. V dalších zápasech je proto nutné kromě zlepšené koncovky hrát více zezadu, tak jak jsme hráli dříve a hru tak naivně jako v tomto zápase neotvírat. Určitě je v našich silách se letos v soutěži zachránit, osud máme ve svých rukou.


další fotky ze zápasu ve Fotogalerii B týmu

6.kolo, 5.G liga
FK Alej B – Stýbla Ďáblic 4:3 (2:2)
Hráno: 6.5.2007, 11:15, hřiště Tempo, počet diváků 2
Sestava:
Ondra – Kopr, Mája, Torcida – Ivan, Jéňa, Hery – Pája, Hanz
Góly: Hery 2, Hanz, Pája
Nejlepší hráč utkání: Kopr

Komentář k utkání:
Do zápasu proti Stýblům Ďáblic jsme nastupovali s vědomím nutnosti vyhrát, abychom se odpoutali od sestupového chvostu tabulky. Sestava až na Chadiče kompletní. Slunce se schovávalo za mraky a chvilkami spadlo pár kapek, ale přitom byla poměrně příjemná teplota. Vstup do zápasu jsme si mohli těžko přát lepší, než ten, který se nám skutečně povedl. Defakto z prvního našeho útoku padla premierová branka utkání, když Hery nedal svým typickým způsobem ze střední vzdálenosti soupeřovu brankáři šanci. O několik desítek vteřin později pak Hanz zvýšil po nezištné Jéňově přihrávce na 2:0 a za pár okamžiků ukázal Torcida, jak se dá neproměnit 100 procentní branková příležitost. Po této naší počáteční euforii však nastal několikaminutový útlum a soupeř si postupně začínal vytvářet také první šance. Z trestného kopu po zbytečné ruce našeho brankáře mimo vápno ještě sice branka nepadla, ale o chvilku později již ano. Bohužel se projevil náš neduh z poslední doby, kdy se po velmi dobrém začátku, místo abychom hráli v klidu zezadu po zemi naši hru a využívali chyb soupeře, který musí útočit, zbytečně vrháme dopředu, otevíráme naši obranu či řešíme herní situace příliš riskantně, z čehož pramení chyby a ztráty míčů. K tomu se přidala chvilková nepozornost a špatné pokrytí hráče při rohovém kopu a stav byl opět nerozhodný. Druhý poločas jsme tedy začínali vlastně od začátku, ale ten jsme měli stejně úspěšný jako ten v prvním poločase a poté, co nejdříve Pája rutinérsky proměnil chytře Jéňou přepuštěnou Májovu přihrávku a později opět zaúřadoval žhavý kandidát na nejlepšího střelce sezony, Hery,jsme opět vedli o dva góly. Poté soupeř snížil na rozdíl jediné branky a zle nám chvílemi zatápěl, navíc se přidalo obnovení zranění Ondrova operovaného ramene a do branky na několik posledních minut musel útočník – Hanz. Přesto se již na výsledku nic neměnilo a Alej tímto vydřeným vítězstvím snad učinila rázný krok směrem k klidnému středu tabulky.


další fotky ze zápasu ve Fotogalerii B týmu

5.kolo, 5.G liga
FK Alej B – Demínka 3:4 (2:2)
Hráno: 29.4.2007, 17:30, hřiště Děkanka, počet diváků 4
Sestava:
Ondra – Mája, Michal – Ivan, Jéňa – Hery, Torcida
Góly: Hery 2, vlastní
Nejlepší hráč utkání: Hery

Komentář k utkání:
Do třetice v této sezóně na hřišti Děkanka, tentokrát v nezvyklý podvečerní čas, vyběhli modrobíle sešívaní k boji o hanspaulské body. Na střídačce jsme měli tentokrát jen jednoho hráče, soupeřova lavička byla stejně tak nepočetná. Malé hřiště od začátku slibovalo hodně šancí a střel na bránu, což také utkání potvrdilo. V cca 5. minutě utkání nastoupil na hřiště Torcida a při svém defakto prvním vážnějším kontaktu s míčem díky Heryho pozemní přihrávce šikovně tečoval před brankou a soupeř nás vlastním gólem poslal do vedení. O chvíli později nastala skrumáž na druhé straně hřiště po standardní situaci soupeře a Mája nešťastně tečoval před brankářem střelu, která skončila v Ondrově svatyni. Soupeř byl dál o něco aktivnější, ale do vyložených šancí se nedostával, a když ano, držel nás tentokrát velmi dobře chytající gólman. Takhle vyrovnaná utkání bohužel rozhodují individuální chyby a jedné z nich se dopustil náš zkušený kapitán, když zbytečně dlouho držel balon na vlastní půlce a nepřihrál ho jednomu ze dvou, v ten moment nabízejících se spoluhráčů, čehož soupeř využil a dostal se do vedení. Naštěstí netrvalo dlouho a po chytře vhozeném autu na našeho „drobečka“ v útoku – Heryho a jeho nekompromisní hlavičce bylo vyrovnáno. Po poločase pokračoval vyrovnaný boj s řadou střel na bránu, kdy také několikrát zazvonily tyče branek. Alej šla znovu do vedení po pěkně kopnutém trestňáku našeho v tomto zápase nejlepšího hráče – Heryho. Netrvalo dlouho a hráči Demínky opět srovnali po naší zbytečné ztrátě balonu ve středu pole a o několik minut později dovršili skóre tohoto dramatického zápasu v náš neprospěch. Přesto, že po většinu druhé půle jsme byli aktivnějším mužstvem a obrana a brankář soupeře si chvílemi s naším tlakem nevěděli rady, k žádné další změně výsledku již nedošlo. Ač jsme soupeři byli minimálně vyrovnaným protivníkem, dopustili jsme se bohužel v klíčových momentech zbytečných individuálních chyb, nepodali jsme dostatečně kolektivní výkon, jako například v minulém zápase proti Bohemii a chybělo nám více klidu a štěstí v koncovce. Nezbývá nám tedy, než dál bojovat a bodovým ziskem v následujících zápasech si zajistit v této sezóně záchranu, v lepším případě klidný střed tabulky.


další fotky ze zápasu ve Fotogalerii B týmu

4.kolo, 5.G liga
FK Alej B - Bohemia AFK 5:1 (2:0)
Hráno: 22.4. 2007, 10:00, hřiště Suchdol, počet diváků 3
Sestava:
Torcida (Ladia) – Kopr, Mája, Ladia – Ludva, Karhan I., Chadič – Malej Pája, Torcida, Hanz
Góly: Torcida 2, Ludva, Hanz, Chadič
Nejlepší hráč utkání: Torcida

Komentář k utkání:
Do zápasu proti Bohemii jsme šli s odhodláním odčinit drtivou porážku po ostudném výkonu z minulého týdne. Již od prvních minut bylo zřejmé, že náš výkon bude podstatně lepší než při výše zmíněném výbuchu. Hráli jsme disciplinovaně vzadu, v záloze běhali a výrazně se zlepšila mezihra a přesnost přihrávek. K tomu se přidal důraz v koncovce a přesnost střelby, což mělo za výsledek do poločasu naše dvoubrankové vedení po brance Ludvy a pěkné umístěné Chadičově střele k tyči. V druhé půli soupeři nezbývalo nic jiného, než hru více otevřít a snažit se o korigování výsledku. Tím se nám naskytla možnost hrozit z protiútoků. Brzy jsme také zásluhou muže zápasu - Torcidy, který začal utkání jako brankář, ale již asi v 5. minutě první půle si prohodil post ze zraněným Láďou, zvýšili náš náskok na rozdíl 3 branek. Soupeř po chvíli sice snížil, ale my přidali další dvě branky. Svůj druhý gól v zápase vstřelil zápas od zápasu lepšící se Torcida a poprvé v sezoně se trefil také Hanz. Za zmínku stojí snad ještě cholerický výstup jednoho z hráčů soupeře, který evidentně neunesl porážku a mohl být rád, že za své nadávky na adresu rozhodčího viděl pouze žlutou kartu. Před zraky zraněného Pořeze jsme tedy dosáhli přesvědčivého vítězství a ukázali, že fotbal hrát umíme a minulý zápas byl jen ojedinělým výpadkem.


další fotky ze zápasu ve Fotogalerii B týmu

3.kolo, 5.G liga
FK Alej B - Bandidoz 5:13 (0:6)
Hráno: 15.4.2007, 13:45, hřiště Pražačka, počet diváků 7
Sestava:
Ondra – Kopr, Mája, Chadič – Hery, Ivan, Jéňa – Pája, Torcida
Góly: Ivan 2, Jéňa, Pája, Chadič
Nejlepší hráč utkání: Torcida

Komentář k utkání:
15. 4. 2007 se zapíše černým písmem do kroniky FK Alej B, i když tomu tak před utkáním nic nenasvědčovalo. Nádherné počasí, my až na Hanze v plné sestavě, optimisticky naladěni po vítězství a dobrém výkonu z minulého týdne. Nastávající okamžiky a minuty nás ovšem vyvedly z tohoto omylu. Byli jsme to my, kdo měl první šanci, tu jsme bohužel neproměnili a pak už začala ostuda a katastrofa. Po ztrátě míče ve středu hřiště a následném nedůrazu v obraně dal soupeř první branku, po chvíli přidal další z trestného kopu, následovala zbytečná klička Ivana na místě posledního a další osobní chyby. To spojené s naším nedůrazem, nesoustředěností a trochu i smůlou, vedlo k tomu, že cca ve 20 minutě jsme prohrávali hrozivě 0:6. Tak skončil i celý první poločas. Utkání se zdálo být ztraceno, přesto jsme začali zlepšeně a dvěma góly hned zkraje poločasu snížili, vzápětí však přišly další hřebíky do naši, po tomto zápase doslova prošpikované rakve. Divoká branková přestřelka nadále pokračovala, v určitých úsecích druhé půle jsme soupeře přehrávali a bylo vidět, že hrát by s ním rozhodně šlo, bohužel totální výpadek z prvního poločasu byl již nad naše síly. Z děsivého výsledku 5:13 nelze vinit žádného jednotlivce, propadli jsme jako celek, dopustili se obrovského množství individuálních chyby, chybělo nasazení, hře scházel řád, myšlenka. Nebudeme ale házet flintu do žita, musíme se z této studené sprchy vzpamatovat a hned příští neděli na Suchdole proti Bohemii dokázat, že fotbal hrát umíme a na 5. ligu máme, jak jsme se o tom přesvědčili v druhém kole.


další fotky ze zápasu ve Fotogalerii B týmu

2.kolo, 5.G liga
FK Alej B - My 4:2 (1:0)
Hráno: 9.4.2007, 10:00, hřiště Děkanka, počet diváků 3
Sestava:
Azzurro – Kopr, Mája, Ladia – Hery, Jéňa, Ivan – Malej Pája, Torcida, Hanz
Góly: Hery 2, Ladia, Jéňa
Nejlepší hráč utkání: Hery

Komentář k utkání:
Ke svému druhému mači v 5. lize jsme na velikonoční pondělí nastoupili na stejném hřišti jako před týdnem, tedy na Děkance. Věděli jsme, že náš soupeř v prvním kole vyhrál velmi vysokým výsledkem, tudíž jsme do zápasu šli s patřičným respektem, nikoliv však strachem. Sestava byla oproti minulému týdnu silnější o po operaci navrátivšího se Hanze a hlavně Heryho, který by měl být po čas Pořezova zranění předpokládaným hlavním tahounem v útočné fázi, což také během zápasu vrchovatě naplnil. Od začátku utkání jsme hráli až na malé chybičky zodpovědně vzadu. Co prošlo, pochytal výborný gólman. Hráči vepředu se o poznání lépe než minule pohybovali, čemuž pomohla nabitá lavička a časté střídání. Cca ve 20 minutě jsme se ujali vedení, když Hery elegantně patičkou skóroval. Soupeř začal hrát o něco aktivněji a zlobit, ale do přestávky jsme to přečkali bez úhony. Cca 5 minut před konce prvního dějství došlo před naší bránou ke skrumáži, ve které si náš gólman nepříjemně pohmoždil kotník. Osvědčil ale srdce bojovníka a po stažení bolavého údu zapůjčenou bandáží odchytal se sebezapřením zápas až do konce. Krátce po začátku druhé půle přišla velká chvíle Ladii, který vyslal z půlky malého hřiště ránu jak z děla a mohutně rozvlnil síť za drobným gólmanem soupeře. Soupeř se však nevzdával a po chvilce stáhl naše vedení zpět na rozdíl jedné branky. Alej se však nenechala znervóznět a o několik minut později šla první brankou naší nové jarní posily – Jéni a o chvilku později pěkným „vinglem“ Heryho do rozhodujícího tříbrankového náskoku. Fialoví pak již stačili jen snížit hezky vymetenou šibenicí Azáčovy branky.


další fotky ze zápasu ve Fotogalerii B týmu

1.kolo, 5.G liga
FK Alej B – Strašnická šlechta 1:3 (0:0)
Hráno: 1.4. 2007, 12:30, hřiště Děkanka, počet diváků: 2
Sestava:
Ondra – Mája, Kopr, Ladia – Ivan, Jéňa – Malej Pája, Torcida
Góly: Ladia
Nejlepší hráč utkání: Jéňa

Komentář k utkání:
S prvním aprílovým dnem přišel i den prvního našeho zápasu v 5. lize. Počasí v nedělním popoledni bylo krásně slunečné a teplé. V naší sestavě se prvně objevily nové posily, bohužel chybělo několik opor v čele s dlouhodobě zraněným špílmachrem Pořezem. Utkání začalo opatrně, na obou mužstvech byla trochu patrná nerozehranost, ale rozhodně se nehrál špatný fotbal. Alej si vypracovala několik šancí, chyběla však přesnost a klid v koncovce. Navíc v bráně strašnických šlechticů stál velmi dobrý gólman. S blížící se přestávkou začal hrát soupeř v poli aktivněji, postupně nás přehrávat a vytvářet si šance. Naštěstí nás držel gólman a na naší straně stálo také potřebné štěstí. Po přestávce soupeř pokračoval v mírném tlaku a v převaze, naše záloha a útok se dostatečně nepohybovala. Přesto to byla Alej, kdo šel do vedení. Strašnice ztratily na půlce balon, který se štěstím doputoval k Ladiovi, jež skóroval. Vedení bohužel nevedlo k uklidnění naší hry, dále jsme hráli pasivně a brzy přišly zasloužené tresty v podobě branek v naší síti. První po chybě gólmana, který však předtím několik velkých šancí soupeře zlikvidoval. Další dvě po autových vhazováních a hlavičkách, když naše obrana nedokázala uhlídat vyšší útočníky soupeře. Naše závěrečná snaha už bohužel vyšla naprázdno. Bojovat jen na začátku a konci zápasu je málo. Příště musí být náš výkon, tentokrát snad již v kompletnější sestavě, rozhodně lepší!


další fotky ze zápasu ve Fotogalerii B týmu
 

Diskuze k článku

 2007-04-05 14:33:14   Barik - golman   Šlechta

Zobrazit/vložit příspěvky

  Tabulka Nej starty ligy
 
1.
Karhan Petr
 477
2.
Kmínek
 463
3.
Kubík
 411
4.
Karhan Ivan
 371
5.
Pořízek
 346
6.
Hanzalius
 341
7.
Krůta
 277
8.
Karhan Michal
 276
9.
Karol
 275
10.
Beneš Petr
 260
11.
Malec
 254
12.
Beneš Pavel
 218
 
  Tabulka Nej střelci ligy
 
1.
Krix
 213
2.
Hanzalius
 171
3.
Pořízek
 131
4.
Karhan Petr
 103
5.
Karol
 102
6.
Beneš Petr
 94
7.
Beneš Pavel
 94
8.
Karhan Michal
 85
9.
Kubík
 69
10.
Krůta
 67
11.
Kehér
 65
12.
Jauker
 60
 

  Minulé kolo
 

FK ALEJ A
6:0 k.
Palmeiras Prosek
XI.kolo
---------
FK ALEJ B
0-6k
Šnek FC A
XI.kolo

 

  Příští kolo
  

FK ALEJ A
-
Zimní přestávka
2023

Hanspaulka
-----------


FK ALEJ B
-
Zimní přestávka
2023
Hanspaulka
 

Copyright © 2003 - 2024 FK Alej
Created by Twinsen