hlavní stránka  

  Oficiální web server Footballového Clubu FK Alej

 | O klubu | Soupiska | Fan club | Forum | B tým | Veteráni
  Rubriky
 
·   Aktuality
·   Statistika
·   Zápasy
    - Podzim 2020
    - Podzim 2019
    - Jaro 2019
    - Podzim 2018
    - Jaro 2018
    - Podzim 2017
    - Jaro 2017
    - Podzim 2016
    - Jaro 2016
    - Podzim 2015
    - Jaro 2015
    - Podzim 2014
    - Jaro 2014
    - Podzim 2013
    - Jaro 2013
    - Podzim 2012
    - Jaro 2012
    - Podzim 2011
    - Jaro 2011
    - Podzim 2010
    - Jaro 2010
    - Podzim 2009
    - Jaro 2009
    - Podzim 2008
    - Jaro 2008
    - Podzim 2007
    - Jaro 2007
    - Podzim 2006
    - Jaro 2006
    - Podzim 2005
    - Jaro 2005
    - Podzim 2004
    - Jaro 2004
    - Podzim 2003
    - Jaro 2003
    - Podzim 2002
    - Jaro 2002
    - Podzim 2001
    - Jaro 2001
    - 1999 - 2000
    - Podzim 2021
·   Tabulky a výsledky
·   Rozhovory
·   Fotogalerie
·   Video
·   Soupeři
·   FK ALEJ on Tour
·   Více fotbalu
·   Odkazy na webu
·   Guláš
·   Ankety
·   Fan shop
 

  Vyhledávání
 
 
 


B tým |

FK ALEJ B - jaro 2009

2009-04-12   
Poslat emailem


10.kolo, 5.F liga
FK Alej B - New Jersey Devils B 2:4 (1:3)
Hráno: 6. 6. 2009, 10:00, hřiště Albrechtická, počet diváků: ?
Sestava:
Jirka - Kopr, Mája - Ivan, Jéňa, Filip -Hanz, Chadič
Góly: Jéňa, Chadič

Nejlepší hráč utkání: -

Komentář rozhodčího k utkání:
V utkání měli celou dobu převahu New Jersey, kteří zaslouženě zvítězili. Ke konci polevili v koncentraci v obraně a umožnili Aleji snížit.

9.kolo, 5.F liga
FK Alej B - FC 1869 1:3 (0:1)
Hráno: 30. 5. 2009, 8:45, hřiště Děkanka, počet diváků: 1
Sestava:
Ladia - Kopr, Majk, Ludva - Ivan, Jéňa -Hanz
Góly: Jéňa

Nejlepší hráč utkání: -

Komentář k utkání:
Veledůležitý zápas se soupeřem bojujícím také o záchranu bohužel nezastihl rezervu Aleje v dobrém rozpoložení. Na rozdíl od soupeře, který již před zápasem stepoval na hřišti se 3 lidmi na střídání, my jsme měli jen 1 poté co jsme se doslova slezli na poslední chvíli. Marodkou zdecimovanému týmu nepřišli pomoci ani kamarádi s modrobílou registračkou prozatímně zaniklého A-týmu a tak už od začátku bylo bohužel jasné že dnes se bude muset bojovat. Gól mohl dát Ludva střelou těsně za půlkou minihřiště na Děkance, ale přestřelil. Poté soupeř využil brejku 3 na 2 a museli jsme dotahovat, když Ladia byl krátký na umístěnou střelu k tyči. O osudu zápasu rozhodla 20. minuta. Našemu zraněnému hráči něco slovně vyříkával protihráč a na tento nesportovní akt bylo z naší strany reagováno typicky alejácky, tedy agresivně, přičemž výsledkem bylo, že tým Aleje dohrával bez vyloučeného Majka a zraněného Ludvy ve 4 hráčích v poli a bez střídání. Velká škoda, protože soupeř byl opravdu slabý, bohužel dnešní den jsme byli ještě slabší. Zatímco 1869 zahazovali jeden brejk za druhým, Alej statečně bojovala, ale už to hold nešlo. 1869 přece jen jeden brejk využili, ale vzápětí Jéňa hlavou přeloboval gólmana soupeře a začalo se ještě více bojovat. Hřebíček do rakve našeho snažení byl další využitý brejk 1869. Pokud se v posledních dvou kolech nestane zázrak, bude to již 6. sestup FKA za jediný půlrok, což je asi taky docela smutná raritka:/

7.kolo, 5.F liga
FK Alej B - ALT 1.AK 1:1 (1:1)
Hráno: 8. 5. 2009, 8:45, hřiště Děkanka, počet diváků: ?
Sestava:
Ladia - Kopr, Mája, Sojer, Torcida - Ivan, Majk, Pepa - Hanz, Jéňa
Góly: Jéňa

Nejlepší hráč utkání: -

Komentář rozhodčího k utkání:
Vyrovnané utkání. Na začátku zápasu domácí zaskočili Alej rychlou brankou, ale ta dokázala ještě před přestávkou vyrovnat. Ve druhé půli byli domácí aktivnější, ale gól už nepadl. Na konci zápasu se snažila obě mužstva neprohrát.

6.kolo, 5.F liga
FK Alej B - Beruška Prosek 0:4 (0:1)
Hráno: 1. 5. 2009, 11:15, hřiště Novoborská, počet diváků: ?
Sestava:
Ladia - Torcida, Mája - Ivan, Jéňa -Hanz, Pája
Góly: -

Nejlepší hráč utkání: -

Komentář rozhodčího k utkání:
Pěkné technické utkání. Berušky létaly po hřišti o něco rychleji než Alej. Poznámka vedoucího: Na velkém hřišti jsme v horkém počasí přes vyrovnaný začátek nestačili na chytřeji hrajícího soupeře, který měl navíc o tři hráče na střídání více než my.

5.kolo, 5.F liga
FK Alej B - Ramutant CF 1:4 (0:1)
Hráno: 25. 4. 2009, 8:45, hřiště Děkanka, počet diváků: ?
Sestava:
Ladia - Pořez, Mája - Ivan, Pepa -Hanz, Jéňa
Góly: Chadič

Nejlepší hráč utkání: -

Komentář rozhodčího k utkání:
Ramutanti měli po celou dobu mírnou převahu, kterou dokázali produktivně využít. Májova poznámka: V první půli jsme se soupeřem, kterého již známe z předchozích sezón hráli díky naší zodpovědné hře vyrovnanou partii. Ve druhém dějství jsme však s jedním hráčem na střídání na fotbalově vyspělejšího soupeře již nestačili.

4.kolo, 5.F liga
FK Alej B - FC Pajzlovna 3:4 (3:2)
Hráno: 18. 4. 2009, 8:45, hřiště Děkanka, počet diváků: 1
Sestava:
Ladia - Mája, Sojer, Ludva - Ivan, Pořez - Jéňa, Hanz
Góly: Ivan, Pořez, Jéňa

Nejlepší hráč utkání: Ivan

Komentář k utkání:
Do zápasu proti mužstvu ze špice tabulky nastupujeme s dvěma hráči na střídačce a vědomím, že nemáme co ztratit. Vědomi si síly soupeře začínáme zodpovědně ze soustředěné obrany. Protože rozehrávat proti mladému a běhavému soupeři nakrátko od branky by bylo riskantní, sázíme ve hře dopředu na dlouhé Láďovy výkopy směřující před branku soupeře. Tu hájí překvapivě dost nejistý gólman, kterému naše taktika činí značné problémy a který poprvé v tomto zápase inkasuje v sedmé minutě po hlavičce našeho nestárnoucího kapitána. Bohužel již v 15. minutě ukáže jeden z útočníků soupeře, jak malá chvilka nedůslednosti ze strany naší obrany stačí, abychom za ni byli potrestáni. Ten samý hráč se za pár minut trefuje znovu a soupeř jde do vedení. Alej však hned z protiútoku kontruje a zpět do zápasu nás dostává Pořez. Dvě minuty na to Jéňovu střelu jemně tečuje Ivan, přesto rozhodčí po zásluze připusují gól Jéňovi, a modrobílí jdou podruhé v zápase do vedení. Výsledek po poločase je tedy pro nás více než příznivý a ruku na srdce, i mírně nečekaný. I ve druhé půli se hra vyvíjí podobně jako v poločase prvním. Lehkonohý soupeř by rád hrál fotbal, ale to mu zodpovědně a bojovně hrající hráči Aleje příliš nedovolují, naopak stále občas hrozí před brankou soupeře - hlavně po vysokých balonech před ní. V polovině druhého dějství však vynikající forvard Pajzovny znovu ukazuje své kvality a střelou ze střední vzálenosti nedává Ladiovi v bráně šanci, znovu nerozhodně. Rozhodující chvíle utkání přichází v 50. minutě, kdy do té doby dobře hrající obrana, zejména zkušený bek Mája, naprosto selže. V zápalu boje tři naši beci napadají dva hráče soupeře na levé straně od Ladiovy svatyně. Zapomínají však na křídlo druhé, kam směřuje přihrávka na zcela volného hráče soupeře, který rozhoduje utkání. Alej v tomto zápase proti horkému favoritovi na postup do čtvrté ligy podala statečný a kvalitní výkon, velká škoda chyby v závěru utkání, bod by byl velmi cenný, proti Pajzovně příliš soupeřů nejspíš letos bodovat nebude.

3.kolo, 5.F liga
FK Alej B - S.T.R.U.P. 2:2 (1:0)
Hráno: 11. 4. 2009, 8:45, hřiště Děkanka, počet diváků: 6
Sestava:
Ladia - Ivan, Mája, Sojer, Sváťa - Hery, Pořez, Pája - Jéňa, Hanz
Góly: 2 x Jéňa

Nejlepší hráč utkání: Ladia

Komentář k utkání:
Ke třetímu zápasu v sezóně se Béčko sešlo opět v dobré sestavě, možná až moc početné pro optimální "zahřání se" na tu nejlepší fotbalovou teplotu. Soupeř sehrál již 2 utkání proti A týmu Aleje, ale ani jednou se mu nepodařilo bodovat. Zápas začal rozhodně lépe pro S.T.R.U.P., kdy se Ladia v brance měl co ohánět a jen díky němu zůstalo skóre dlouho 0:0. Alej nepřesně kombinovala a do moc šancí se bohužel nedostala. Mírná převaha S.T.R.U.P.u se projevila úvodním gólem zápasu a Ladia poprvé inkasoval střelou mezi nohy. V druhém poločase se hrálo víc nahoru dolu a celkem zodpovědné obrany půle první se proměnily v cedník poloviny druhé, a to na obou stranách. Alej vyrovanala po Májově hokejovém nahození, kdy míč ještě tečoval Jéňa a ten zaplul k pravé tyči gólmana S.T.R.U.P.u Vedení ale netrvalo moc dlouho a po nevrácení se hráčů Aleje útočníci soupeře vyšachovali naší obranu. Naštěstí se podařilo alespoň vyrovnat, a to gólem Jéni. Ten měl na kopačkách ještě další gól, ale gólmana neprostřelil ani nepřihrál ideálně postavenému Hanzovi. Po průběhu zápasu je ale remíza pro Béčko dobrým výsledkem a každý bodík se bude na konci sezóny jistě hodit.

2.kolo, 5.F liga
FK Alej B - Hustlaz Pimpz 2:4 (2:0)
Hráno: 4. 4. 2009, 15:00, hřiště Tempo, počet diváků: ?
Sestava:
Káča - Kopr, Mája, Sojer, Torcida - Chadič, Filip, Pořez, Ivan - Pája, Jéňa, Hanz
Góly: Hanz, Sojer

Nejlepší hráč utkání: -

Komentář k utkání:
Za téměř letního odpoledne (ačkoliv je teprve začátek dubna) se nás schází téměř dvojnásobný počet než v prvním zápase sezóny. Soupeře známe z jednoho z předchozích ročníků, kdy nás poměrně jednoznačně přehrál. Během první půle se snažíme hrát poměrně zodpovědně, když prakticky na každý post se střídají dva hráči. Již na začátku první půle odstupuje ze hry Pája, kterému zranění, které si přivodil na zápase velkého fotbalu nedovolilo v utkání pokračovat. Přestože soupeř působí o něco fotbalovějším dojmem, hraje vzadu trochu lehkovážně a jsme to my, kdo jde Hanzovou zásluhou již v 8. minutě do vedení. V polovině poločasu zvyšuje náš náskok po sólu od poloviny hřiště pěknou střelou obránce Sojer. V první půli nás několikrát podrží Káča, který chytá výborně a nutno objektivně uznat, že naše dvoubrankové vedení v poločase je trochu šťastné. O přestávce odstupuje další hráč z naší početné sestavy, Torcida, na kterém jsou patrny dozvuky předešlého bujarého večera. Přesto, že vedeme, začínáme ve druhé půli hrát zbytečně otevřeně, po ztrátách míče vepředu se někteří nevrací, dochází k nedorozuměním a chybám v obraně a není tedy proto divu, že nás za to soupeř trestá. V deváté minutě druhého dějství je stav již vyrovnaný. To však není vše, soupeř , zejména jeho nejlepší hráč Neveršil, zlobí dál a Káča je nucen lovit míč ještě dvakrát ze své sítě.Utkání navíc dohráváme bez dalšího zraněného, dlouholetého pilíře našich zadních řad, Kopra. Škoda ztraceného zápasu, ale popravdě řečeno, soupeř byl dnes, zejména ve z naší strany zbabrané druhé půli lepší a vítězství si zasloužil.

1.kolo, 5.F liga
FK Alej B – Ivánkovy děti 3:1 (3:1)
Hráno: 28. 3. 2008, 8:45, hřiště Děkanka, počet diváků: ?
Sestava:
Ladia - Porez,Ivan - Jéňa,Pája -Hery,Hanz
Góly: 2x Hery, Porez

Nejlepší hráč utkání: -

Komentář k utkání:
Na první kolo opět v páte lize se scházíme překvapivě v malém počtu, ale v kvalitní sestavě. Ze začátku je hra opatrná, ale postupem času se oba týmy rozehrají ke kvalitnímu výkonu a byl z toho fotbal, na který se dalo koukat. Soupeř se dostal do vedení po dlouhém autovém vhazování, kdy si Porez dal vlastní gól hlavou. Za chvlí ale vyrovnal Hery po krásné přímočaré akci. Do poločasu se Porez trefil i do druhé branky a dostal nás do vedení. Druhou půli jsme byli lepší, soupeř měl dvě šance, které vychytal Láďa bravurně, a jednou trefil jejich nejlepší hráč tyč. Za chvíli odmítl Jéňa potvrdit náskok gólem, tutovou šanci nedal. Pak elegantně a excelentně Pája vysunul Heryho, ale gólman se štěstím chytil jeho bombu a zachránil i závar. Pět minut před koncem prostřelil Hery padajícího obránce a gólmana nechytatelnou střelou a první dva body jsou doma.
 

Diskuze k článku


Zobrazit/vložit příspěvky

  Tabulka Nej starty ligy
 
1.
Karhan Petr
 477
2.
Kmínek
 463
3.
Kubík
 411
4.
Karhan Ivan
 371
5.
Pořízek
 346
6.
Hanzalius
 341
7.
Krůta
 277
8.
Karhan Michal
 276
9.
Karol
 275
10.
Beneš Petr
 260
11.
Malec
 254
12.
Beneš Pavel
 218
 
  Tabulka Nej střelci ligy
 
1.
Krix
 213
2.
Hanzalius
 171
3.
Pořízek
 131
4.
Karhan Petr
 103
5.
Karol
 102
6.
Beneš Petr
 94
7.
Beneš Pavel
 94
8.
Karhan Michal
 85
9.
Kubík
 69
10.
Krůta
 67
11.
Kehér
 65
12.
Jauker
 60
 

  Minulé kolo
 

FK ALEJ A
6:0 k.
Palmeiras Prosek
XI.kolo
---------
FK ALEJ B
0-6k
Šnek FC A
XI.kolo

 

  Příští kolo
  

FK ALEJ A
-
Zimní přestávka
2023

Hanspaulka
-----------


FK ALEJ B
-
Zimní přestávka
2023
Hanspaulka
 

Copyright © 2003 - 2024 FK Alej
Created by Twinsen