hlavní stránka  

  Oficiální web server Footballového Clubu FK Alej

 | O klubu | Soupiska | Fan club | Forum | B tým | Veteráni
  Rubriky
 
·   Aktuality
·   Statistika
·   Zápasy
    - Podzim 2020
    - Podzim 2019
    - Jaro 2019
    - Podzim 2018
    - Jaro 2018
    - Podzim 2017
    - Jaro 2017
    - Podzim 2016
    - Jaro 2016
    - Podzim 2015
    - Jaro 2015
    - Podzim 2014
    - Jaro 2014
    - Podzim 2013
    - Jaro 2013
    - Podzim 2012
    - Jaro 2012
    - Podzim 2011
    - Jaro 2011
    - Podzim 2010
    - Jaro 2010
    - Podzim 2009
    - Jaro 2009
    - Podzim 2008
    - Jaro 2008
    - Podzim 2007
    - Jaro 2007
    - Podzim 2006
    - Jaro 2006
    - Podzim 2005
    - Jaro 2005
    - Podzim 2004
    - Jaro 2004
    - Podzim 2003
    - Jaro 2003
    - Podzim 2002
    - Jaro 2002
    - Podzim 2001
    - Jaro 2001
    - 1999 - 2000
    - Podzim 2021
·   Tabulky a výsledky
·   Rozhovory
·   Fotogalerie
·   Video
·   Soupeři
·   FK ALEJ on Tour
·   Více fotbalu
·   Odkazy na webu
·   Guláš
·   Ankety
·   Fan shop
 

  Vyhledávání
 
 
 


B tým |

FK ALEJ B - jaro 2011

2011-04-02   
Poslat emailem

Zápasy:
10x Ivánek, Homolka, Jéňa
9x Jirka
7x Pája, Filip, Mája
6x Sváťa
4x Káča, Porezz, Kopr, Chadič
1x Tomie, Majk, Španěl



Góly:
4x Filip
3x Jéňa
2x Majk, Porezz
1x Pája, Sváťa, Chadič, Homolka, Mája, Španěl

11.kolo, 6.H liga
FK Alej B - Ivánkovy dět 0:6 kontumačně
Hráno: 25. 6. 2011, 10:00, Běchovice, počet diváků: 0
Sestava:
nikdo
Góly: nikdo

Nejlepší hráč utkání: nikdo

Komentář k utkání:
Podoba posledního utkání sezóny byla již dlouho dopředu známa. Nepříjemná kolize zapříčinila, že jsme se nemohli dostavit na rozlučkové měření sil a bojovat tak o bronzovou pozici. Již o týden předtím jsme se naopak vyhnuli sestupovým problémům. Sezónu jsme tak nakonec zakončili na pěkném 6. místě s 10 body a skóre 17:30. Jaro bylo ve znamení raketového nástupu, naprostým odchodem formy ve druhé polovině sezóny a vítězným návratem na jejím konci. O úplném závěru již byla řeč. Škoda, třeba bychom skončili těsně za naprostými lídry celé skupiny, kteří nejen bodově ukázali, že jsou jinde než zbytek výkonnostně srovnatelných týmů. Nyní se už můžeme všichni těšit na podzimní bitvy a společné setkávání.

10.kolo, 6.H liga
FK Alej B - Vysmátí zajíci 3:1 (0:0)
Hráno: 18. 6. 2011, 11:15, Zárubova, počet diváků: 3
Sestava:
Jirka - Homolka, Jéňa, Ivan, Sváťa, Mája, Majk, Španěl
Góly: 2 Majk, Španěl

Nejlepší hráč utkání: Španěl

Komentář k utkání:


9.kolo, 6.H liga
FK Alej B - SAS fans 0:6 (0:1)
Hráno: 11. 6. 2011, 08:45, Pražačka, počet diváků: 5
Sestava:
Jirka - Kopr, Homolka, Jéňa, Ivan, Chadič, Sváťa, Mája, Malej Pája
Góly: nikdo

Nejlepší hráč utkání: nikdo

Komentář k utkání:


8.kolo, 6.H liga
FK Alej B - Přezletice SK RSC 1:4 (1:1)
Hráno: 28. 5. 2011, 10:00, hřiště Kbely, počet diváků: 0
Sestava:
Jirka - Kopr, Homolka, Jéňa, Ivan, Porezz, Sváťa, Filip
Góly: Porezz

Nejlepší hráč utkání: Jirka

Komentář k utkání:


7.kolo, 6.H liga
FK Alej B - Polární záře 2:7 (0:3)
Hráno: 21. 5. 2011, 8:45, hřiště Tempo, počet diváků: 6
Sestava:
Jirka - Homolka, Jéňa, Ivan, Mája, Filip, Malej Pája, Porezz, Sváťa
Góly: Porezz, Filip

Nejlepší hráč utkání: Jéňa

Komentář k utkání:


6.kolo, 6.H liga
FK Alej B - Jabadabadooo 3:2 (1:0)
Hráno: 14. 5. 2011, 8:45, hřiště Pražačka, počet diváků: 6
Sestava:
Jirka - Kopr, Homolka, Jéňa, Ivan, Mája, Filip, Chadič, Malej Pája, Porezz
Góly: 2 Filip, Mája

Nejlepší hráč utkání: Filip

Komentář k utkání:


5.kolo, 6.H liga
FK Alej B - Huňáč PK 0:2 (0:2)
Hráno: 7. 5. 2011, 10:00, hřiště Pražačka, počet diváků: 3
Sestava:
Káča - Kopr, Homolka, Jéňa, Ivan, Jirka, Filip, Chadič, Malej Pája
Góly: nikdo

Nejlepší hráč utkání: Kopr

Komentář k utkání:
Neporaženi. S touto vizitkou jsme vstupovali do 5.kola letošní sezóny proti kvalitnímu týmu Huňáč. Také jsme chtěli ukázat více fotbalovosti než v předchozím kole a třeba urvat nějaký ten bodík. Nakonec jsme se sešli v dobré sestavě a s Koprem v obraně. Samotný zápas mnohé naznačil, hodně ukázal a také něco odkryl. Soupeř prakticky od začátku do konce zlobil, jelikož se ukázal jako technicky vyspělý, kombinačně velmi dobře vybavený a rozhodně důrazný tým. Z naší strany to bylo nemastné neslané. Opět chyběla rozehrávka a tentokrát i důraz, což se v plné nahotě ukázalo při obdržené brance, kdy soupeř mohl nerušeně kombinovat ze své poloviny přes tři naše hráče až do vápna,kde přišla přihrávka a gól v naší síti. Právě o té jediné brance takové zápasy jsou. Ač jsme se během hry přeci jenom osmělili, což vyústilo ve skvělých 10-15 minut druhé poločasu, kdy byl gól cítit ve vzduchu, vyrovnání to nepřineslo. Zasunování do sítí je prostě náš dlouhodobější problém. Poslední minuty zápasu již byly vabank, kdy jsme v naději nebránili a čekali na nějaký ten brejk. Bohužel jsme minutu před koncem kapitulovali podruhé, což v konečném důsledku ale nic neřešilo. Srovnání s týmem ze špičky tabulky vyznělo rozpačitě. Také jsme přišli o svou neporazitelnost. Příště to však určitě nahradíme a třeba rozjedeme zase nějakou sérii :-)

4.kolo, 6.H liga
FK Alej B - Cosmo Hagibor FC 0:0 (0:0)
Hráno: 30. 4. 2011, 11:15, hřiště Pražačka, počet diváků: 0
Sestava:
Káča - Homolka, Jéňa, Ivan, Porezz, Jirka, Tomie
Góly: nikdo

Nejlepší hráč utkání: tentokráte nemůžeme vyhlásit

Komentář k utkání:
Čtvrtý díl nekonečného seriálu s názvem fotbalová sezóna náš tým zavál na hřiště Pražačka. Areálek to pěkný, hřiště to kvalitní, leč každý si hned vybaví i to, že zápasy tam neustále přerušují míče ze souběžně hraných zápasů na vedlejších hřištích a občas je třeba hledat zakopnutý míč dlouhé minuty směr Krejcárek. Sestava nebyla zcela tradiční, ale svou kvalitu určitě měla. Velkým pozitivem byl návrat Porezza na fotbalové trávníky. Samotný zápas moc fotbalové krásy nenabídl. Štěstím tak bylo, že nedorazili žádní fanoušci, jelikož by také mohli odcházet velmi nasra**..pardon, rozčarováni. Místo fotbalu se totiž odehrávala nakopávaná s řadou nepřesností. Obránci nebyli většinou schopni konstruktivní rozehrávky, záloha byla mírně zmatená a odříznutý Jéňa v útoku moc podpory nedostával. Sám se potýkal nejen s obránci, ale především s nevhodnou obuví, jelikož kopačky dnes v tašce chyběly. Nakonec se během zápasu objevily i nějaké ty šance. Po brance v prvním poločase volala zejména kombinační akce do prázdné branky, leč sprintující Jirka nakonec z dálky přestřelil. Soupeř hrozil z autů a protiútoků, zachránila nás i tyč a též břevno nastřelené naším Porezzem. Druhý poločas byl kopií prvního. Z řady nepřeností vykoukly dvě šance Jéni, leč v první přestřelil a ve druhé ho vychytal brankář soupeře. Pak ještě Jirka nedokázal dorazit míč do branky a Homolkovy střely ke konci zápasu vyrážel brankář. Daleko častěji však hořelo u naší branky, kde se velmi často hasilo na poslední chvíli či s vypětím všech sil. Bezbranková plichta tak naprosto vypovídá o průběhu zápasu a obrazu hry. Za zmínku stojí i kvalitní a velmi přesný rozhodčí. Příště by to chtělo zkusit hrát fotbal..proti silnému soupeři to bude výzva… :-)

3.kolo, 6.H liga
FK Alej B - GoGo 1.NC 2:0 (1:0)
Hráno: 16. 4. 2011, 8:45, hřiště Zákostelní, počet diváků: 4
Sestava:
Jirka - Sváťa, Homolka, Malej Pája,Jéňa, Ivan, Filip, Mája
Góly: Filip, Jéňa

Nejlepší hráč utkání: Jirka

Komentář k utkání:
V minulém zápase bylo odčarováno kouzlo „abraka káča“ a tak po 306 minutách skončila série neprůstřelnosti našeho brankáře. Sluší se zatleskat, jelikož to byla asi nejdelší klubová série. Právě v brance se musela pro další zápas udělat změna. Na hřišti Zákostelní jsme tak vyběhli s Jirkou v zádech a za slušné účasti všech ostatních. Samotný zápas to byl pěkný. Soupeř se prezentoval čitelnou, ale po první poločas úspěšnou taktikou. Od své branky se nemazal s rozehrávkou a rovnou nakopával na své kvalitní útočníky, kteří míče sklepávali a bohužel si i vytvářeli tlak i šance. V prvním poločase se nám nedařilo se s tím vyrovnat a tak několikrát doško k požáru, který musel uklidňovat až Jirka. My jsme se snažili kombinovat a dá se říci, že se to občas i dařilo. Šance jsme tedy viděli i na naší útočné polovině. Samotná branka byla ukázkou fotbalové moderny. Přesný Tomášův centr z hloubi vlastní poloviny fantasticky prsíčkama sklepl Ivánek a z voleje se do něj famózně opřel Filip, což končilo míčem v síti. Ve druhé polovině jsme si již dávali větší pozor na nákopy soupeře a stále si vytvářeli i dostatek možností ke zvýšení skóre. Dařilo se tradičně Jéňovi, který byl vydatně podporován Sváťou, Filipem i Malým Pájou. Komplikací se stala ruka ve vápně, kdy Jirka čelil pokutovému kopu. Ten fantasticky vyčapal, což se ukázalo jako klíčové. Jéňa se individuálně prosadil na druhé straně a pěkně uklidl míč k tyči na 2:0. Pak ještě několikrát zachraňoval Jirka, který si tak vysloužil titul nejlepšího hráče utkání. Dobrý start do sezóny byl potvrzen, body se budou v konečném sčítání hodit.

2.kolo, 6.H liga
FK Alej B - Blue Flame 2:2 (1:0)
Hráno: 9. 4. 2011, 10:00, hřiště Zárubova, počet diváků: 0
Sestava:
Káča - Jirka, Homolka, Malej Pája,Jéňa, Ivan, Filip, Mája, Chadič
Góly: Chadič,Homolka

Nejlepší hráč utkání: Jirka

Komentář k utkání:
Jako dějiště druhého zápasu nám los určil domovům většiny z nás vzdálené hřiště Zárubova na Lhotce. Přesto jsme se sešli ve velmi slušném počtu (3 na střídání) i slušné sestavě. Od začátku zápasu bylo zřejmé, že dnešní soupeř rozhodně nedá svou kůži zadarmo a že jeho hráče nezdobí až tak fotbalový um či lehkonohost, ale hlavně tvrdost, bojovnost a neústupnost v osobních soubojích. Zjednodušeně řečeno, takhle nakopáno už jsme od soupeře dlouho nedostali:) Tím, kdo šel do vedení jsme však byli my. Mája vybojoval na vlastní půli balón, po lajně vyslal přihrávkou rozběhnutého Jéňu, který se, tak jak to umí, uvolnil a nahrávkou před bránu parádně našel naběhnuvšího beka Tomáše. Starý lišák nezklamal a chladnokrevně patičkou nedal brankáři soupeře šanci. Kromě několika šancí na obou stranách a řady tvrdých soubojů stojí z prvního poločasu ještě sražení Jéni soupeřovým brankářem s hrůzostrašným dopadem naší opory. Naštěstí snad zákrok vypadal hůř, než jaké byly jeho následky a Jéňa pokračoval v utkání. Již několik minut po začátku druhé půle došlo k další změně stavu. Káča poslal dlouhý výkop na Chadiče, který s velkým štěstím zasáhl balón přímo "z voleje" a překvapený gólman soupeře lovil míč za své sítě podruhé. Před touto akcí, ale i po ní jsme měli řadu šancí, ke zvýšení skóre.Bohužel šance, v jejichž neproměňování tentokrát vynikali zejména Jéňa s Chadičem, zůstaly neproměněny. Tak se stalo, co se nejspíše muselo stát. Během posledních deseti minut soupeř z dvou protiútoků krátce po sobě udeřil a srovnal na 2:2. Přesto, že jsme se nenechali srazit na kolena a snažili se obrátit výsledek zpátky ve svůj prospěch, skončil stejně tak smírně. Nutno podotknout, že konečný stav je po zhodnocení průběhu utkání a výkonů obou týmů asi spravedlivý.

Mája

1.kolo, 6.H liga
FK Alej B - Tycho de Brahe FC 4:0 (1:0)
Hráno: 2. 4. 2011, 10:00, hřiště Děkanka, počet diváků: 3
Sestava:
Káča - Sváťa, Homolka, Malej Pája,Jéňa, Ivan, Filip, Mája
Góly: 2x Jéňa, 1x Malej Pája, 1x Sváťa

Nejlepší hráč utkání: Káča

Komentář k utkání:
Na první sobotní zápas se scházíme v klasické sestavě proti soupeří, kterého jsme minulou sezónu porazili, jen bez Kopra do obrany, ale dva hráči na střídání stačí. První poločas je vyrovnaný, utkání superveteránské ligy hrané před námi mělo větší úroveň, ale je začátek sezóny no. Šancí je málo, a oba golmani náznaky akcí v klidu chytají, až dvě minuty před pauzou Kačena rychle rozehraje na Páju, ten potáhne balon, chce dloubáčkem přihrát Jéňovi do šance, ale kupodivu všech na hřišti i mimo hřiště končí balon v síti a jdeme na pauzu. Pája si nakonec u rozhodčího gola uhadá, aby nebyl napsán jako vlastní.

Druhý poločas je uroveň stále osmiligová, ale Jéňa po kolmici od Toma obehraje v klidu golmana a dává do prázdné branky. Za pět minut po závaru před bránou Jéňa doklepává znovu do prázdný a soupeř je na ručník. Posledního gola dáva Sváťa, když si vychutná golmana a mířenou ranou do šibenice upravuje na 4:0. Jedinou pořádnou šanci soupeře Kačena vyhlavičkuje na roh a jde se domu. Výsledek je samozřejmě super, ale výkon mu naprosto neodpovídal, tak uvidíme jak dál.

Malej Pája
 

Diskuze k článku


Zobrazit/vložit příspěvky

  Tabulka Nej starty ligy
 
1.
Karhan Petr
 477
2.
Kmínek
 463
3.
Kubík
 411
4.
Karhan Ivan
 371
5.
Pořízek
 346
6.
Hanzalius
 341
7.
Krůta
 277
8.
Karhan Michal
 276
9.
Karol
 275
10.
Beneš Petr
 260
11.
Malec
 254
12.
Beneš Pavel
 218
 
  Tabulka Nej střelci ligy
 
1.
Krix
 213
2.
Hanzalius
 171
3.
Pořízek
 131
4.
Karhan Petr
 103
5.
Karol
 102
6.
Beneš Petr
 94
7.
Beneš Pavel
 94
8.
Karhan Michal
 85
9.
Kubík
 69
10.
Krůta
 67
11.
Kehér
 65
12.
Jauker
 60
 

  Minulé kolo
 

FK ALEJ A
6:0 k.
Palmeiras Prosek
XI.kolo
---------
FK ALEJ B
0-6k
Šnek FC A
XI.kolo

 

  Příští kolo
  

FK ALEJ A
-
Zimní přestávka
2023

Hanspaulka
-----------


FK ALEJ B
-
Zimní přestávka
2023
Hanspaulka
 

Copyright © 2003 - 2024 FK Alej
Created by Twinsen