hlavní stránka  

  Oficiální web server Footballového Clubu FK Alej

 | O klubu | Soupiska | Fan club | Forum | B tým | Veteráni
  Rubriky
 
·   Aktuality
·   Statistika
·   Zápasy
    - Podzim 2020
    - Podzim 2019
    - Jaro 2019
    - Podzim 2018
    - Jaro 2018
    - Podzim 2017
    - Jaro 2017
    - Podzim 2016
    - Jaro 2016
    - Podzim 2015
    - Jaro 2015
    - Podzim 2014
    - Jaro 2014
    - Podzim 2013
    - Jaro 2013
    - Podzim 2012
    - Jaro 2012
    - Podzim 2011
    - Jaro 2011
    - Podzim 2010
    - Jaro 2010
    - Podzim 2009
    - Jaro 2009
    - Podzim 2008
    - Jaro 2008
    - Podzim 2007
    - Jaro 2007
    - Podzim 2006
    - Jaro 2006
    - Podzim 2005
    - Jaro 2005
    - Podzim 2004
    - Jaro 2004
    - Podzim 2003
    - Jaro 2003
    - Podzim 2002
    - Jaro 2002
    - Podzim 2001
    - Jaro 2001
    - 1999 - 2000
    - Podzim 2021
·   Tabulky a výsledky
·   Rozhovory
·   Fotogalerie
·   Video
·   Soupeři
·   FK ALEJ on Tour
·   Více fotbalu
·   Odkazy na webu
·   Guláš
·   Ankety
·   Fan shop
 

  Vyhledávání
 
 
 


B tým |

FK Alej B - Jaro 2016 - Skvělý úspěch! Záchrana navzdory odečtu!

2016-04-03  | příloha
Poslat emailem

Zápasy:
11x
10x Maty, Manics, Homolka
9x Káně, Kopr
8x Ivánek, Mára, Porezz
7x Jéňa, Jauky
6x Ladia, Fejfi
5x kuchi
4x Tom
3x
2x Zizin, Malej Pája, Milhaus
1x Southerner



Branky:

9x Jauky, Mára
8x
6x
5x Porezz
4x
3x Jéňa
2x
1x Ivanek, Fejfi, Maty, kuchi, Káně, Kopr, Milhaus


11.kolo, 6.I liga
FK Alej B - Stars beer 4:1 (2:0)
Hráno: 25. 6. 2016, 10:00, Tempo, počet diváků: 2

Sestava: Fejfi - Kopr, Porezz, Homolka - Maty, Milhaus, Mára- Manics, Jéňa
Góly: 3 Mára, Homolka

Nejlepší hráč utkání: FKA B

Komentář k utkání:
Poslední kolo a výhra rozhodly o tom, že jsme se i navzdory úvodnímu odečtu čtyř bodů zachránili. Skvělý týmový úspěch!

10.kolo, 6.I liga
FK Alej B - SG-II Butovice 1:10 (0:4)
Hráno: 11. 6. 2016, 8:45, Děkanka, počet diváků: 2

Sestava: Jéňa - Kopr, Káně, Homolka - Jauky, Maty, Tom, Milhaus- Manics, Malej Pája, Ivánek
Góly: Milhaus

Nejlepší hráč utkání: ???

Komentář k utkání:
Bez brankáře, bojovnosti, běhání...ale naopak s odevzdaností, nezájmem a góly jak z pořadu Komik a jeho svět. V posledním utkání budeme díky vývoji ve skupině a našemu odečtu bodů za nepískání bojovat o záchranu...



9.kolo, 6.I liga
FK Alej B - Nulová šance 1:2 (0:1)
Hráno: 4. 6. 2016, 8:45, Děkanka, počet diváků: 0

Sestava: Jéňa - Kopr, Káně, Homolka - Mára, Porezz - Manics
Góly: Mára

Nejlepší hráč utkání: ???

Komentář k utkání:
Poprvé v sezóně jsme měli drobné problémy se sestavou, jelikož jsme se sešli s jedním hráčem na střídání a bez brankáře. A hned se to na výkonu trochu podepsalo. I když využít některou z několika šancí "tváří v tvář" brankáři soupeře, nikdo by si na to asi nevzpomněl....


8.kolo, 6.I liga
FK Alej B - Napoleoni 2:1 (0:0)
Hráno: 29. 5. 2016, 8:45, Děkanka, počet diváků: 2-3

Sestava: Ladia - Kopr, Káně, Homolka - Tom, Jauky, Maty, Porezz - Manics, Malej Pája
Góly: 2 Porezz

Nejlepší hráč utkání: Kopr, Porezz

Komentář k utkání:
Válec se značkou FKA B na kapotě vyrazil do dalšího utkání. Tentokrát proti týmu Napoleoni. Za jeho volant si sedl Kopr, který po celý zápas přitahoval míče neuvěřitelným způsobem. Kraloval ve vzduchu i na zemi. Potřebnou energii, impuls a další kvalitu dal týmu i navrátilec a legenda klubu Malej Pája, který vše dirigoval vepředu. Mohla se tak rozehrát filharmonie, ve které každý hrál tu správnou muziku. Proti velmi mladému týmu soupeře jsme rozjeli koncert hned od začátku a předváděli jeden z nejlepších výkonů sezóny. Dobře jsme kombinovali, každý makal, šance střídala pološanci a tvrdé střely zase šouravky. Zdálo se, že gól je jen otázkou času. Ten ovšem nepřícházel. Nevyšlo sólo Porezza, střely Jaukyho a ani šance Homolky……. Velmi dobrý soupeř překvapivě sázel většinou na obranu, rychlé protiútoky a především nákopy od branky a kvalitního brankáře. Nerozhodný výsledek dlouho platil i ve druhém poločase, než přišla naše ztráta u branky soupeře. Po ní se dostal míč k soupeři, který se nerozpakoval a překvapil všechny na hřišti. Místo nahrávky na volné spoluhhráče zvolil tvrdou dalekonosnou střelu od lajny, která zapadla přesně k tyči – 0:1. To námi trochu otřáslo, ale ne natolik, abychom se opět nevrátili ke své hře. I ve druhém poločase se nám dařilo kombinovat a vytvářet si příležitosti. Nicméně se zdálo, že dobrý týmový výkon skončí paradoxně porážkou. Dvě minuty před koncem však vyšla další z parádních kombinací, na jejíž konci byl Porezz. Ten ještě zabrnkal všem na nervy, kdy si míč před prázdnou brankou nejdříve zpracoval, než ho dopravil do sítě – 1:1. Někteří malověrní začali říkat, že bod stačí, ale jelikož pro FKA je bod za jakékoliv situace málo, vrhlo se vše do útoku. Ty se přelévaly během minuty ze stranu na stranu až se míč dostal k Jaukymu, který posunul na Porezza a ten zkušeně uklidil míč podruhé do sítě. A to vteřinu před tím, než rozhodčí odpískal konec zápasu – 2:1. Parádní fotbal, férový a pohodový soupeř, dobří rozhodčí. A o tom to je. Tak za týden zase všichni!


7.kolo, 6.I liga
FK Alej B - Hoptajch Team 6:1 (2:0)
Hráno: 22. 5. 2016, 10:00, Běchovice, počet diváků: 4

Sestava: Ladia - Kopr, Káně, Homolka - Mára, Jauky, Maty, Porezz - Manics, Ivánek
Góly: 3 Jauky, Mára, Porezz, Kopr

Nejlepší hráč utkání: FKA B

Komentář k utkání:
V dalším utkání boje o záchranu jsme zavítali do dalekých Běchovic. I přesto jsme měli mohutnou diváckou podporu čtyř fanoušků. Stejný počet fotbalistů byl připraven i na lavičce, a to i přes určité problémy s PČR po cestě. Ta odstavila jedno z aut na 15 minut a snažila se tak již na začátku zastavit naši cestu za dalšími body. Utkání bylo od začátku v naší režii a dá se říci, že jsme kvalitního soupeře Hoptajch Team k ničemu většímu nepouštěli. Vycházela nám kombinace a především trio Mára, Jauky a Porezz v záloze přehrávalo své soky. Svou převahu jsme potvrdili z rychlého protiútoku, kdy Homolka vypíchl míč soupeři k Jaukymu, který po individuální akci přes dva hráče zakončil levačkou pěkně k tyči. Poté si Mára narazil s Homolkou a pod brankářem upravil na 2:0. Tak skončil poločas a přestávku vyplnila fotbalové exhibice mladé naděje. Ve druhé půli jsme trochu zlenivěli, k čemuž přispělo i velmi teplé počasí. Z letargie nás probraly dvě rány Jaukyho, kterému nabil Mára – 4:0. Několik dalších střel a příležitostí zůstalo nevyužito. Soupeře jsme si pohlídali až na jejich rozehrávku z autu. Ladia dvakrát zachránil střely z blízkosti, ale na hlavičku již nedosáhl- 4:1. Poté přišla Porezzova show, který prokličkoval půlku hřiště a uklidil míč tam, kam patří. To však ještě nebyl konec. Po přímém kopu Jaukyho se odražený míč dostal ke Koprovi a ten ho lehoulince ve vápně uklidil levačkou k tyči – 6:1. Následoval již čas na osvěžení v místní kantýně a poté odjezd do našich domovů. Velmi dobrý týmový výkon a pohodový a férový fotbálek. Pochvalu zaslouží i přesný rozhodčí. Tak za týden zase všichni! Dosavadní bilance 5 výher a 2 porážek by s klidem stačila již nyní na záchranu. S ohledem na odečet bodů se ještě o setvání v 6. lize budeme muset porvat. FKA!

6.kolo, 6.I liga
FK Alej B - Hashlerka THC 1993 A 3:1 (1:0)
Hráno: 14. 5. 2016, 08:45, Děkanka, počet diváků: 1

Sestava: Fejfi - Kuchi, Homolka, Káně, Kopr - ‎Maty, Porezz, Mára, Ladia - Ivanek, Manics
Góly: Mára, Káně, Porezz

Nejlepší hráč utkání: Fejfi

ŽK: Mára

Komentář k utkání:
Po týdenním pauzírování jsme se sešli v tradičně dobré náladě na sluncem zalité Děkance. Soupeřem nám byl známý tým Hashlerky, se kterým máme velmi pozitivní bilanci. Sestava o dvou pětkách - no prostě sakra žrádlo. V samotném zápase to až tak neplatilo. Ten se odehrával v knedlíkovském tempu. Běhat se nám (tradičně) moc nechtělo. Soupeř se tak zaměřil na Máru a nedával mu svým důrazem dýchat, občas použil i nedovolené prostředky. V prvním poločase si Hashlerka vytvořila přeci jen více šancí a nás zachraňoval skvělý Fejfi v bráně. Nicméně jsme oprášili účinnou taktiku „uchodit a uštknout“. Minutu před koncem napřáhl ze strany Káně a jeho tečovaná přízemní střela zahrála pěknou písničku na housle gólmanovi – 1:0. To bylo slávy! Káněti hned narostla křídla, které však po několika sekundách přistřihl hvizd dobrého a přesného rozhodčího znamenající přestávku. V té se odehrály pozoruhodné momenty. Na inspekci dorazil klubový prezident FK Alej Ludva. Důvody nám nesdělil, ale kuloární informace hovoří o tom, že přijel zkontrolovat, zda B tým hraje stejným systémem jako A tým a je tak dodržena návaznost postů, hráčů a fotbalové směřování celého klubu. Čekalo se, co tato přepadovka udělá s hráči. Zda se jim rozklepou kolena, nebo to pro borce v modrobílé kombinaci a houpacími valachy na břichách bude motivací. Druhý překvapivý moment byl nákres taktického rozestavení při rozehrávce. Ivánek prostřednictvím několika bot jasně ukázal, co od obránců očekává. Druhý poločas byl podobný prvnímu. Mára okopáván soupeři, kteří ho těsně bránili a brnkali mu tak na nervovou soustavu. Fejfi čaroval v brance. Ani on však nestačil na střelu z bezprostřední blízkosti, ke které jsme Hasslerky pustili po několika nedůrazech v obraně. To námi trochu otřáslo a zdálo se, že utkání směřuje k zasloužené remíze. Zcela mimo tendence utkání však došlo k ťukesu po ose Ivánek – Kuchi- Porezz – Homolka – Porezz, který rozebral obranu soupeře natolik, že Porezz skóroval do prázdné branky. Krásná akce - 2:1. Nakonec se dočkal i Mára. Krásně předskočil obránce a brankáře a jeho jemná hlavička zaplula do sítě. Tím dal i nejlepší odpověď na více než těsné bránění soupeře – 3:1. Poté se již se slovy „To už zvládnete“ rozloučil s týmem i prezident Ludva. A stalo se. Cenná výhra byla na světě. Tak zase za týden!

5.kolo, 6.I liga
FK Alej B - Guaraní 4:0 (1:0)
Hráno: 30. 4. 2016, 08:45, Děkanka, počet diváků: 2

Sestava: Ladia - Homolka, Káně, Porezz - ‎Maty, Jéňa, Mára, Jauky - Ivanek, Manics
Góly: 3 Jauky, Mára

Nejlepší hráč utkání: Jauky, Ladia


Komentář k utkání:
Krásné slunečné počasí, hratelný soupeř, příjemný areálek na Děkance, velmi dobrá sestava i fantastická retro mičuda. Takhle byly v sobotu rozdané karty. Pohodička se přelila i do zápasu, jelikož se oboustranně hrál bezstarostný a férový fotbal. Ke všemu přispěl i přesný a vtipný rozhodčí, který vše svérázně komentoval. Legednární se jistě stane jeho hláška k soupeři, který poukazoval na naši evidentní ruku, přestal hrát a požadoval žlutou kartu. Pan rozhodčí mu odpověděl stylově: „Žlutou dám tobě za tu tvou blbost, jelikož si měl výhodu a mohl si jít sám na bránu.“ V prvním poločase šance střídaly střely, a naopak. A to na obou stranách. Několikrát jsme měli i potřebné štěstíčko. První gól se narodil nenápadně. Manics s Homolkou rozehráli u branky soupeře aut, v rohu předvedli ťukes a míč lehounce přenesli na Jaukyho, který pohotově vstítil- 1:0. Tak skončilo prvních třicet minut. V těch druhých jsme měli přeci jen více sil, jelikož Guaraní neměli žádného playera na střídání. Jauky neskutečnou bombou vymetl růžek branky – 2:0. Poté zkompletoval hattrick. Čtvrtý gól přidal z rychlého brejku Mára, který si položil i brankáře a z úhlu zasunul – 4:0. Tenhle koncert byl proložen i dvakrát zakopllým míčem, ale i toto skončilo dobře a retro meruna se vždy našla. Za zmínku stojí i skvělý výkon Ládi v brance, který pochytal potřebné a pomohl i v rozehrávce. Tak za týden zase všichni!

4.kolo, 6.I liga
FK Alej B - Corleone 3:4 (0:2)
Hráno: 23. 4. 2016, 08:45, Děkanka, počet diváků: 0

Sestava: Fejfi - Homolka, Káně, Porezz - ‎Maty, Kuchi, Jéňa, Mára - Ivanek, Ladia
Góly: 2 Mára, Porezz
ŽK: Fejfi, Mára

Nejlepší hráč utkání: Mára


Komentář k utkání:
V dnešním utkání jsme opět narazili na tým z úplného vrcholu tabulky. A ten potvrdil své kvality především v prvním poločase, kdy nám toho díky svému skvělému pohybu a zodpovědnou obranou moc nedovolil. Potíže nám dělali dva jejich rychlíci-technici z útoku. Pár pološancí jsme si vytvořili, ale nic z toho nebylo. „Do kabin“ jsme tak šli za stavu 0:2, ale rozhodně jsme nebyli zlomení. Vnitřní sílu jsme prokázali ve druhé půli, která byla již o něčem jiném. Soupeře jsme zatlačili a šance střídala šanci. K naší smůle jsme je však neproměňovali. Ujaly se až střely Máry a Porreze a vypadalo to, že naší bojovností a tlakem dokážeme dokonat obrat. Přešli jsme tak na taktiku „Všechno, nebo nic“ a pár šancí ještě bylo. Bohužel nás však z rychlých protiútoků dvakrát vytrestali útočníci soupeře. Ani stav 2:4 pár minut před koncem nás však nezlomil. A tak to má být! Gól Máry téměř přes celé hřiště ještě vykřesal naději. Ta však zhasla se závěrečným hvizdem velmi přesného rozhodčího. Těšit nás může dobrý výkon ve druhém poločase, bojovnost a to, že jsme potrápili jednoho z favoritů soutěže. Tak zase za týden!

3.kolo, 6.I liga
FK Alej B - Tus Pelotas 1:4 (0:3)
Hráno: 16. 4. 2016, 08:45, Děkanka, počet diváků: 4

Sestava: Zizin - Homolka, Káně, Kopr, Fejfi - ‎Maty, Kuchi, Jauky, Jéňa, Tom- Ivanek, Manics, Southerner
Góly: Jéňa
ŽK: Fejfi, Homolka

Nejlepší hráč utkání: nikdo


Komentář k utkání:
Sestava FKA B o celkem 13 playerech se dnes postavila týmu Tus Pelotas, prvnímu celku aktuální tabulky. K naší smůle nás však dnešní ráno nezastihlo v dobré fotbalové formě. Soupeř byl dobře vybaven pohybově i technicky, hrál velmi dobře v obraně a k ničemu nás nepouštěl. Žádné šance jsme si prakticky nevypracovali a pokusy o střely nám zblokovali hráči v poli. Navíc jsme soupeřům našimi zbytečnými chybami dovolili čtyřikrát velmi jednoduše skórovat. Snížení na 1:4 gólem Jéni již nic neřešilo. Druhý poločas se nesl ve znamení nepřesného rozhodování trojice mladičkých rozhodčích, což vzbudilo emoce během zápasu i po jeho skončení. Nejlepším jejich kouskem se však stal výrok po třetím zákeřném faulu stejného hráče soupeře. Hlavní rozhodčí nám sdělil toto: „Jednu žlutou kartu jsem mu již dal, tak mu nebudu přeci dávat další.“ Nicméně rozhodčí za naší dnešní porážkou rozhodně nebyli. Za tu mohou naše zbytečné chyby. Příště se to pokusíme napravit. Díky odečtu čtyř bodů za zapomenuté pískání, což se Aleji stává jednou za 7 let  (naposledy A týmu v roce 2009), jsme zatím na 0. Tak za týden zase v dobré sestavě!

2.kolo, 6.I liga
FK Alej B - Ross Crock 7:2 (4:1)
Hráno: 9. 4. 2016, 08:45, Děkanka, počet diváků: 1

Sestava: Fejfi - Homolka, Káně, Kopr, kuchi - ‎Mára, Maty, Jauky, Jéňa- Ivanek, Manics
Góly: 2 Jauky, 2 Jéňa, Maty, kuchi, Mára

Nejlepší hráč utkání: ????


Komentář k utkání:
Parádní fotbálek, který přinesl hodně pěkného, krásného i nádherného. Zároveň jsme se mnoha momenty i hodně pobavili - Máňovo pokus o kop škorpiona, Jéňův "raketový únik" na gólmana, Káněho klikčkování na dlouhou nohu a mnoho dalšího - a o to jde především! :-)

Rozhodčí zápas okomentoval takto: "Utkání nadprůměrné úrovně především díky výbornému výkonu vítězného mužstva."

1.kolo, 6.I liga
FK Alej B - Šnek FC A 5:2 (2:0)
Hráno: 2. 4. 2016, 08:45, Děkanka, počet diváků: ?

Sestava: Zizin - Fejfi, Porezz, Kopr, kuchi - ‎Mára, Maty, Jauky, Ladia, Tom - Ivanek, Manics
Góly: Ivanek, Michal F., 2 Marek F., Jauky

Nejlepší hráč utkání: ????


Komentář k utkání:
Už to zase vypuklo! První zápas okomentoval rozhodčí jako pohledný.
 

Diskuze k článku


Zobrazit/vložit příspěvky

  Tabulka Nej starty ligy
 
1.
Karhan Petr
 477
2.
Kmínek
 463
3.
Kubík
 411
4.
Karhan Ivan
 371
5.
Pořízek
 346
6.
Hanzalius
 341
7.
Krůta
 277
8.
Karhan Michal
 276
9.
Karol
 275
10.
Beneš Petr
 260
11.
Malec
 254
12.
Beneš Pavel
 218
 
  Tabulka Nej střelci ligy
 
1.
Krix
 213
2.
Hanzalius
 171
3.
Pořízek
 131
4.
Karhan Petr
 103
5.
Karol
 102
6.
Beneš Petr
 94
7.
Beneš Pavel
 94
8.
Karhan Michal
 85
9.
Kubík
 69
10.
Krůta
 67
11.
Kehér
 65
12.
Jauker
 60
 

  Minulé kolo
 

FK ALEJ A
6:0 k.
Palmeiras Prosek
XI.kolo
---------
FK ALEJ B
0-6k
Šnek FC A
XI.kolo

 

  Příští kolo
  

FK ALEJ A
-
Zimní přestávka
2023

Hanspaulka
-----------


FK ALEJ B
-
Zimní přestávka
2023
Hanspaulka
 

Copyright © 2003 - 2024 FK Alej
Created by Twinsen