hlavní stránka  

  Oficiální web server Footballového Clubu FK Alej

 | O klubu | Soupiska | Fan club | Forum | B tým | Veteráni
  Rubriky
 
·   Aktuality
·   Statistika
·   Zápasy
    - Podzim 2020
    - Podzim 2019
    - Jaro 2019
    - Podzim 2018
    - Jaro 2018
    - Podzim 2017
    - Jaro 2017
    - Podzim 2016
    - Jaro 2016
    - Podzim 2015
    - Jaro 2015
    - Podzim 2014
    - Jaro 2014
    - Podzim 2013
    - Jaro 2013
    - Podzim 2012
    - Jaro 2012
    - Podzim 2011
    - Jaro 2011
    - Podzim 2010
    - Jaro 2010
    - Podzim 2009
    - Jaro 2009
    - Podzim 2008
    - Jaro 2008
    - Podzim 2007
    - Jaro 2007
    - Podzim 2006
    - Jaro 2006
    - Podzim 2005
    - Jaro 2005
    - Podzim 2004
    - Jaro 2004
    - Podzim 2003
    - Jaro 2003
    - Podzim 2002
    - Jaro 2002
    - Podzim 2001
    - Jaro 2001
    - 1999 - 2000
    - Podzim 2021
·   Tabulky a výsledky
·   Rozhovory
·   Fotogalerie
·   Video
·   Soupeři
·   FK ALEJ on Tour
·   Více fotbalu
·   Odkazy na webu
·   Guláš
·   Ankety
·   Fan shop
 

  Vyhledávání
 
 
 


B tým |

FK Alej B - Jaro 2019 - výtečná sezóna s celkovým výsledkem nadplán

2019-03-06   
Poslat emailem

Zápasy:
11x
10x Manics, Ivánek
9x Homolka
8x Jéňa
7x Pořezz
6x Maroš, Maťo, Ludva
5x
4x Žižin, Zdeny
3x Robert, Kuchi, Káně, Pepa
2x Matěj, Kopr, Káča, Sváťa
1x Karliner, Mára, Jauky, Malej Pája



Branky:

10x
9x
8x
7x
6x
5x Pořez
4x
3x Káně, Jéňa
2x Maroš, Matěj, Maťo, Ludva, Pepa, Zdeny
1x Homolka, Sváťa








11.kolo, 6.J liga
FK Alej B - Troll FC 0:6 kontumačně (?:?)
Hráno: 22. 6. 2019
Čas: 10:00
Hřiště: Zákostelní
Počet fanoušků: 0
Sestava: bez hráčů
Góly: nikdo
Nejlepší hráč utkání: nikdo
Komentář k utkání:

Po problémech se sestavením sestavy v 10. kole na nás plně padla zdravotní deka v posledním dějiství sezóny jaro 2019. Jedna omluvenka za druhou přistávaly na manažerském stole, až jsme museli zápas odpískat. Neradi, ale nedalo se nic dělat.

Sezónu tak končíme s 11 body na 4. místě tabulky hned za triem postupujících! To je neskutečný úspěch! První tři týmy totiž byly opravdu jinde než zbytek skupiny. Svou kvalitou přerůstaly šestou ligu. To dokazují i jejich získané body- 22, 20 a 18. Pokud tato mužstva nepočítáme, tak jsme skupinu s trochou nadsázky vyhráli :-)

Po nečekaném postupu jsme se s vyšší soutěží vypořádali nadmíru dobře. V polovině sezóny jsme byli prakticky zachráněni a sestupové starosti se nás netýkaly. Odehráli jsme dobré i skvělé zápasy, zažili spoustu nového, scházeli se ve velmi dobrých počtech..no prostě téměř samá pozitiva. Díky všem!

Jedeme dál! Na podzim zase všichni! FKA B!



10.kolo, 6.J liga
FK Alej B - Taggart 2:7 (?:?)
Hráno: 8. 6. 2019
Čas: 8:45
Hřiště: Děkanka
Počet fanoušků: 0
Sestava: Žižin - Ludva, Maťo - Jéňa, Pepa, Zdeny - Manics, Ivánek
Góly: Jéňa, Ludva
Nejlepší hráč utkání: ???
Komentář k utkání:

„Nemůžu, jsem zraneněj“, nejčastější odpověď před utkáním s Taggart. Musíme tedy doufat že základ naší taktiky, ranní výkop, bude limitovat tým soupeře. Dvacet minut před utkáním se potkávám se Žižinem sám, soupeř už je v počtu pěti plejerů a vyplněným zápisem. Začínám vyhlížet kamarády-spoluhráče s obavou zda soupeř nebude připraven i na další prvky naší taktiky.

Scházíme se ve slušném počtu i ve velmi slušné sestavě. Zápas začíná, rozhodčí nám radí jakou taktiku zvolit na soupeře. Ale naše taktika je přeci jasná a neměnná a soupeř si jí v počátku nechává vnutit – hraje se v poklidném tempu, ze kterého nás na chvíli vyvede goal v naší síti – 0:1. Ale máme odpověď, soupeř nezná signály našich standardních situací a Jéňa trestá nechytatelnou střelou skrz zeď – 1:1. Tempo zápasu držíme pevně v rukou, ale uděláme velkou taktickou chybu – odkrýváme další signál a po našem rohu si soupeř pod tlakem Ludvy vsítí vlastní goal – 2:1. Otáčíme stav utkání a soupeř začíná rozdávat vstupenky na kolotoč. Mně se z toho trochu zamotala hlava a tak si ani nevybavuji poločasový stav.

Zato si vybavuji poločasovou přestávku orámovanou Žižinovým energickým proslovem a usilovným mlčením nás ostatních. Druhá půle a soupeř se několikrát prosazuje. Konec – 2:7. Molodci. Podali jsme si ruce a šli domů. Karavana jede dál.

Tak příště zase všichni! FKA B!





9.kolo, 6.J liga
FK Alej B - Protector 1320 FC 2:1 (2:0)
Hráno: 1. 6. 2019
Čas: 8:45
Hřiště: Děkanka
Počet fanoušků: 0
Sestava: Žižin - Sváťa, Ludva, Homolka- Jéňa, Zdeny, Maroš - Manics, Ivánek
Góly: Ludva, Zdeny
Nejlepší hráč utkání: Žižin
Komentář k utkání:

Můj dům, můj hrad! A tím je pro nás Děkanka. S přesvědčivou domácí bilancí 4-1-1 jsme chtěli navléknout pátý korálek. Proti nám se postavil poslední tým tabulky Protector. A všichni máme ještě v živé paměti, jak nás vycvičil jiný tehdy poslední tým tabulky. Ivánek asi s vědomím velmi horkého počasí zvolil po vyhraném losu výměnu stran. Začínali jsme tedy se sluníčkem v zádech a ve stínu. Trochu překvapivý tah. Strany se v hanspaulce po losu příliš často nemění. Lišácká taktika našeho matadora se vyplatila. Další zajímavostí byla dvojice rozhodčích s mluvítky. Bomba! Ti navíc odřídili utkání naprosto precizně.

První polovinu jsme zahájili náporem a dvakrát uštkli ze standardních situací. Nejprve si Ludva došel na hozený aut a pěkně ho z voleje a vápna narval do sítě – 1:0. Poté rozehrál roh taktéž do vápna a Zdeněk byl na správném místě – 2:0. Překvapivé, jelikož ze standardních situací moc branek nedáváme. Průběžně jsme z nich však hrozili celý zápas. To bylo tak nějak jediné, co nám šlo. Jinak to byla trochu hrůza. Asi jsme všichni posnídali knedlíky. Zbytek zápasu už hrál téměř jen soupeř.

Zvláště druhá polovina byla soubojem Protectoristů se Žižinem. V poli jsme si totiž nedokázali přihrát, ani nic vymyslet. Zbytečné ztráty, bohorovnost a nedůraz dával soupeři maximální volnost. Minimálně šestkrát nás zachránila tyč a nejméně deset šancí polapal Žižin. Ten nás tak zachránil od toho, aby nás neschramstla Csaplárova past. Soupeř snížil díky neobsazeným hráčům a teči těsně před brankou na 2:1. Nic dalšího mu už náš brankář nedovolil. Výkon nebyl optimální, ale výhra se počítá. Dnes jsme trochu obrátili naši taktiku. Nejdříve jsme uštkli a poté uchodili. Tak příště zase všichni! FKA B!








8.kolo, 6.J liga
FK Alej B - Profesoři 3:1 (2:1)
Hráno: 25. 5. 2019
Čas: 8:45
Hřiště: Děkanka
Počet fanoušků: 3
Sestava: Káča - Kopr, Maťo, Homolka- Jéňa, Zdeny, Pepa - Manics, Ivánek
Góly: 2 Jéňa, Pepa
Nejlepší hráč utkání: Jéňa, Káča
Komentář k utkání:

Sobota ráno. Slunce vítá nový den a probouzí život uprostřed matky měst. Po fotbalovém areálu Děkanky se prohání zajíc. Na vedlejším hřišti minigolfu se v korunách stromů oddává milostnému aktu párek straky obecné. Na vedlejším stromě cukruje hrdlička. Moucha se vyhřívá na umélé trávě fotbalového hřiště. Ticho. Nic nenasvědčuje tomu, že se na tomto místě bude za pár minut odehrávat důležité utkání 6. hanspaulské ligy mezi FKA B a Profesory. Pro nás to byl návrat domů a tato oáza na nás měla blahodárné účinky.

Do branky si stoupl Káča, který svou svatyni před soupeřem důrazně zavřel jako dveře autobusu před dobíhajícími cestujícími. Slunce probralo i našeho střelce Jéňu. Ten vymetl šibenici a potom biliárově brankář-břevno-brankář síť upravil na 2:0. Naše záloha dobře zálohovala. Svou rychlostí a kombinací jasně přehrávala soupeře. Ten hrozil jen z protiútoků. V naší obraně jsme měli našeho Hulka, pardon Kopra. Hlava, tělo, důraz. Jako bychom se vrátili mnoho let zpět. Přesně takhle si ho pamatujeme. Dodával naší obraně pevnost. No prostě koncert. S vědomím, že Csaplárova past může fungovat i zde, jsme obdrželi branku na 2:1 těsně před přestávkou. Uf, první komplikace překonána.

V druhém poločase jsme dle pokynu Kopra upravili taktiku na „dáme v prvníh pěti minutách gól a pak to zavřeme“. A jak se řeklo, tak se stalo. Mírně upravená základní sestava zachytila rostoucí tlak soupeře, aby pak rychle zaútočila. Pepa dal ze strany podél brankáře na 3:1. Poté se již více bojovalo, než hrál krásný fotbal, ale i to k hanspaulce patří. Po konci jsme už jen zaběhli do sprch a k malinovkám a kávičkám. Sluší se dodat, že dnešní zápas byl 300. pro našeho matadora a legendu Ivánka. Díky, klobouky dolů a přejeme hodně štěstí a zdraví do další 300 utkání. Velké poděkování naleží všem, kteří dorazili a vybojovali důležité body. Příště zase všichni. I ti, kteří dnes nemohli. Jedeme dál.

FKA B!





7.kolo, 6.J liga
FK Alej B - Prague United 2:11 (0:3)
Hráno: 18. 5. 2019
Čas: 8:45
Hřiště: Tempo
Počet fanoušků: 6
Sestava: Pořez - Kopr, Sváťa, Homolka- Malej Pája, Zdeny, Ludva - Manics, Ivánek
Góly: Sváťa, Zdeny
Nejlepší hráč utkání: nikdo
Komentář k utkání:

Proti poslednímu týmu tabulky bylo všechno špatně. Nakonec jsme obdrželi stejně branek jako v předešlých šesti kolech a utrpěli jednu z nějtěžších porážek. Potěšující bylo, že jsme se sešli v sestavě, která se podobala té, ve které jsme spolu před lety začínali. Bylo fajn si spolu opět zahrát. Nepovedený zápas hodíme co nejdříve za hlavu a jedeme dál. I porážky k fotbalu patří. Příště zase všichni! FKA B!






6.kolo, 6.J liga
FK Alej B - Partizan Praha 3:1 (3:0)
Hráno: 11. 5. 2019
Čas: 8:45
Hřiště: Děkanka
Počet fanoušků: 0
Sestava: Žižin - Káně, Maťo, Homolka- Pořezz, Ludva, Maroš, Jéňa - Manics, Ivánek
Góly: 2 Káně, Maťo
Nejlepší hráč utkání: Káně
Komentář k utkání:

Po dvou porážkách s favority naší ligy jsme se v šestém kole postavili důraznému týmu Partizan Praha. I přes jeho nespornou kvalitu jsme chtěli nějaký ten bodík, abychom se udrželi ve středu naší tabulky. Cestu za nimi nám ukázal Káně. Ten si ze zadních pozic hbitě naběhl na roh, odpoutal se od obránce a z první zavěsil neuvěřitelně do šibenice. Brankář se jen ohlédl – 1:0. To jsme však netušili, co nám naše hvězda ještě předvede. A že krása vystřídá nádheru. Po faulu na naší polovině se Káně postavil k nařízenému přímáku a z kroku ho krouceně poslal za překvapeného brankáře. Ani s odstupem několik dní netušíme, jaké kouzlo použil, aby protlačil kopačák do mezery mezi břevnem a hlavou brankáře, kde nebylo místo ani na tenisák- 2:0. Fotbalové paráda! Několik vteřin před koncem první poloviny si vzal slovo Maťo a utaženou bombou k tyči upravil na 3:0. O přestávce jsme si připomněli zápas s Deportivo bez Coruny, ve kterém jsme právě o podobný náskok přišli. Druhý poločas byl díky důrazně hrajícímu soupeři velmi nervózní. V mnoha pasážích šlo spíše o slovní dohady a drobné pošťuchování z obou stran. Nervozita se ještě vystupňovala poté, co soupeř snížil na 1:3. Nicméně Žižin v brance si následné střely, šance a nahození již „uboxoval“ a dal tak základ k důležitému vítězství. A rozhodně bylo i velmi sladké. Se sedmi body po šesti zápasech jsme nakročili k záchraně. Nějaké body to však ještě bude třeba. FKA B!





5.kolo, 6.J liga
FK Alej B - ABCOM 1:3 (0:1)
Hráno: 4. 5. 2019
Čas: 11:15
Hřiště: Tempo
Počet fanoušků: 0
Sestava: Žižin - Kuchi, Karliner, Homolka- Pořezz, Jauky, Pepa, Mára - Manics, Ivánek
Góly: Pepa
Nejlepší hráč utkání: Žižin
Komentář k utkání:

V pátém kole jsme narazili na tým ABCOM, který se ještě nedávno proháněl ve třetí lize. V sestavě jsme přivítali některé navrátilce. Zápas se však odehrával podle podobného scénáře jako minulý týden. Soupeř nás svým pohybem přišpendlil před naši branku a dokazoval, že je na předních příčkách tabulky právem. K pohybu přidal i skvělou techniku a sehranost celého týmu. Jen horko těžko jsme se dostávali na jeho půlku a jen se zuby-nehty bránili. První poločas byla jednostranná záležitost. Díky Žižinovi v brance však byl stav hratelných 0:1.

Do druhého poločasu jsme nastoupili bez dvou zadáků, jež se zranili v průběhu prvního dějiství. Ale o to s větším odhodláním. Po rohu soupeře vystartoval dopředu Pepa, obhodil si posledního obránce a sólo zkušeně proměnil- 1:1. Soupeř viditelně znervózněl. Míč mu začal odskakovat, my jsme pozorně bránili a Žižin dále přiváděl k zoufalství hráče ABCOM. Chytal jim jednu střelu za druhou. I my jsme si začali vytvářet nadějné příležitosti. V tu chvíli se hrála vyrovnaná partie. Kdo by to byl řekl po první půlce. V tu dobu se utkání lámalo. Deset minut před koncem zahrál soupeř přímák a vyražený míč dopravil do naší branky. Viditelně si oddechl a následně přidal ranou z dálky i třetí branku- 1:3. Podobně jako minulý týden, tak i z tohoto utkání proti týmu, kterému je šestá liga očividně malá, jsme odešli se vztyčenou hlavou. V dalších kolech nás čekají důležité bitvy. Doražme tedy v dobrých počtech! Příště zase všichni!





4.kolo, 6.J liga
FK Alej B - OOO FC 2:4 (0:2)
Hráno: 27. 4. 2019
Čas: 08:45
Hřiště: Děkanka
Počet fanoušků: 1
Sestava: Robert - Káně, Kuchi, Homolka - Maroš, Jéňa, Pořez, Matěj - Manics, Ivánek
Góly: Matěj, Pořez
Nejlepší hráč utkání: Matěj
Komentář k utkání:

Mladý a běhavý tým OOO FC nás přehrál fyzičkou a extrémním pohybem po celý zápas. Přesto jsme neodehráli vůbec špatné utkání, ale asi už v některých oblastech (zvláště pak u fyzičky a pohybu) máme prostě své limity. V některých pasážích jsme byli i o něco lepší, ale nevyužili své šance. Vyhrál lepší tým, ale my jsme odešli se vztyčenou hlavou. Jedeme dál!



3.kolo, 6.J liga
FK Alej B - Deportivo bez Coruna B 4:4 (1:0)
Hráno: 13. 4. 2019
Čas: 08:45
Hřiště: Děkanka
Počet fanoušků: 0
Sestava: Káča - Maťo, Homolka, Pořez - Maroš, Jéňa, Ludva - Manics, Ivánek
Góly: Homolka, Maroš, Maťo, Pořez
Nejlepší hráč utkání: FKA B!
Komentář k utkání:

V dalším utkání jsme se utkali s týmem Deportivo bez Coruna B. Soupeř neponechal nic náhodě a sešel se v početné sestavě. Jelikož si po zápase dělal i týmovou fotku, asi postavil vše, co má k dispozici :-) I my jsme byli ve velmi dobré sestavě. Čekal nás tým, který hrál na podzim pátou ligu.

Na hřišti to však byla jednoznačná záležitost v podobě našeho neustálého souboje s brankářem soupeře. Ten podával naprosto famózní výkon a vychytal nám moře gólovek. V prvním poločase však nabil Maťo Homolkovi, který dal lehce z otočky na 1:0. Ve druhém zachytil útok soupeře Homolka, dal z první Marošovi a ten si již pohrál s obranou soupeře - 2:0. Následně Maťo po dlouhém obléhání branky upravil střelou na 3:0. Po skvělém výkonu v prvních 50 minutách jsme si za stavu 3:0 pohodově kráčeli pro další dva body. Skóre v tu chvíli mělo být však minimálně dvojnásobné.

Následoval náš nečekaný kolaps, kdy se nám rozpadl systém hry a při každé obdržené brance se navíc řetězily individuální chyby. Soupeře povzbudil šťastně vstřelený gól a následně tlakem a zdravou agresivitou během osmi minut otočil na 3:4. Tuto pasáž jsme nezvládli ani takticky, jelikož jsme nedokázali na tuto lavinu reagovat. To je však hanspaulka a její kouzlo. Někdy dává a někdy bere :-) Velkým pozitivem však bylo, že jsme to nevzdali, našli v sobě morální síly a urvali těsně před koncem bod. To se minutu před koncem neuvěřiteně do šibenice trefil Pořez - 4:4.

Téměř ztracený zápas nás může trochu mrzet. Ale jen chvilku. Na druhý pohled vidíme, že vstup do o stupeň vyšší soutěže se nám nadmíru povedl. Ze tří zápasů máme 5 bodů. Cesta k záchraně však bude ještě trnitá. Hned v dalším kole nás čeká tým OOO FC. Ten s námi postoupil. Na vzájemný zápas jsme se na podzim nesešli a obdrželi kontumaci 0:6. Máme tedy co napravovat.





2.kolo, 6.J liga
FK Alej B - Avengers FC 5:1 (2:1)
Hráno: 6. 4. 2019
Čas: 08:45
Hřiště: Děkanka
Počet fanoušků: 3
Sestava: Robert - Maťo, Homolka, Káně - Maroš, Pořez, Manics, Kuchi - Jéňa, Ivánek
Góly: 3 Pořez, Káně, Maroš
Nejlepší hráč utkání: Pořez
Komentář k utkání:

I na druhé kolo jsme se sešli v početné sestavě. To se však nedalo říci o soupeři. I ten se však nakonec po nějaké době společného čekání schází. Nicméně zápas zahájil o jednoho hráče v poli méně. Za slunečného počasí jsme od začátku utkání zařadili jedničku a na tu jsme jeli celý zápas. Nehledě na jeho vývoj a rostoucí a opět klesající počty našich soupeřů. Na začátku utkání jsme se snažili využít početní převahu a získat trochu klidu. Po několika šancích a tlaku se nám to nakonec i daří. Káně využil intenzivní trénink střelby před zápasem a z půlky překvapuje brankáře Avengers i nás – 1:0. Gól nás však o to více ukolébal. Tempo nebylo vražedné a o generaci mladší soupeř se osmělil a začal zlobit, jelikož mu došel i pátý hráč do pole. Šance byly na obou stranách. Nás po celý zápas držel Robert a již v prvním poločase rozjel svou show Pořez. Manics ho naprosto fantasticky našel před brankářem a náš playmaker zachoval klid a lehce usměrnil míč do branky- 2:0. Zdálo se, že zápas projedeme v pohodě na tu naši jedničku. Z tabáčkování nás však probudila tvrdá rána a snížení Avengers na 2:1. Tak skončil i první poločas.

Ten druhý nás zastihl v nedbalkách. Naše občas až šnečí tempo a řada nepřesností dostávala soupeře na koně. Ten nám mírně zatápěl a procházel k naší brance jako nůž máslem. Naštěstí Robert čaroval, nebo jsme míče blokovali na poslední chvíli. Nicméně to vypadalo jako čekání na branku v naší síti. I přesto jsme si i my vytvářeli dobré šance. Vše ale mířilo mimo branku, nebo jsme nedokázali protlačit míč na brankové čáře do sítě. Zlomová situace nastala po ruce Roberta mimo vápno, žluté kartě a ubráněném přímáku soupeře. Ten skončil rohem, na který si vyběhl i brankář soupeře. Nakonec dostal i míč, o který ho obral Pořez a zakončil do jeho prázdné branky 3:1. Za pár minut proměnil i nádhernou přihrávku Maroše a střelou z první dokončil čistý hattrick a upravil na 4:1. V posledních vteřinách utkání jsme ještě dostali výhodu přímého kopu. Pořez přiťukl míč Marošovi a ten málem protrhl síť - 5:1. Všichni naši fanoušci byli v laufu. Pro sympatického soupeře to bylo nakonec trochu kruté.

Poté jsme se ještě nechali pohostit Pořezem v místní restauraci (hattrick se v Béčku tak často nevidí), poklábosili jsme a odebrali se do svých domovů. Vítězství 5:1 vypadá jednoznačně, ale výsledek trochu klame. Nicméně výhra stylem „uchodit a uštknout“ se vždy počítá. Příště opět narazíme na soupeře padlého z páté ligy. To pro nás bude dalším testem. Tak příště zase všichni!






1.kolo, 6.J liga
FK Alej B - Tus Pelotas 1:0 (0:0)
Hráno: 30. 3. 2019
Čas: 08:45
Hřiště: Děkanka
Počet fanoušků: 0
Sestava: Robert - Maťo, Homolka, Pořezz, Ludva - Maroš, Matěj Manics - Jéňa, Ivánek
Góly: Matěj

Nejlepší hráč utkání: Matěj

Komentář k utkání:

Poklidnou a tradičně vedenou přípravu na novou sezónu doslova rozčísla zpráva našeho sportovního manažera. "Béčko nakonec postup do šestky. Tak kdo ještě nezahájil přípravu, ať začne makat." Zasvítilo na našich telefonech na začátku března. Radost střídaly mdloby a naopak. Přeci jen fyzické připravenosti již moc nedáváme. Co jsme nenatrénovali před mnoha lety (pokud vůbec někdy něco), nemá cenu již nyní dohánět. Vzhůru do šestky! Po roce. Štěstěna se k nám tak přiklonila dříve, než jsme v prosinci předpokládali. Tehdy nám trochu smolně utekl postup, který však nakonec máme. Tak do jarní sezóny zase všichni! FKA B!

Na první utkání jsme se sešli v početné sestavě. A hned od první minuty poznali tempo šesté ligy. To bylo přeci jen „nepatrně“ odlišné od zimních fotbálků. Naštěstí jsme se nezalekli a byli jsme to my, kteří ho překvapivě udávali. S dobrým pohybem a kombinací jsme přehrávali kvalitního soupeře a začali si vytvářet šance. Ty však bohužel končily na skvělém brankáři Tus Pelotas. Po několikerém prostřídání naší zahajovací sestavy a nástupu „checking line“ jsme náš kvapík již nedokázali udržet. Hrál se tak vyrovnaný zápas. V jeho prvním poločase nám tak nejvíce problémů dělalo nové pravidlo o střídání, které se nám však i díky rozhodčímu podařilo dostat pod kůži. I přes řadu našich gólovek skončil první poločas 0:0.

V tom druhém se hrál vyrovnaný fotbal. V jeho průběhu soupeř zařadil na vyšší rychlostní stupeň a třikrát nás musela zachraňovat branková konstrukce, nebo Robert v brance. Blíže gólu jsme však byli my. Chytře hozený aut tečoval Jéňa a míč krásně zaplul nad rukama brankáře v síti. Rozhodčí však k naší smůle tuto teč neviděl. A když ani některé další šance neskončily míčem v síti, vypadalo to na dělbu bodů. Pět minut před koncem jsme Homolkou neproměnili rychlý brejk a další šanci, nicméně míč se odrazil na polovinu hřiště. Tam si ho vzal Matěj a bombou propálil brankáře i vše co stálo v cestě- 1:0. Posledních pár minut jsme s vypětích všech sil již ubránili. Proti kvalitnímu soupeři jsme si tak připsali důležitou výhru. FKA B!

V dalším utkání nás čeká tým Avengers. Tedy jeden z týmů, který do naší skupiny spadl z 5. ligy.
 

Diskuze k článku


Zobrazit/vložit příspěvky

  Tabulka Nej starty ligy
 
1.
Karhan Petr
 477
2.
Kmínek
 463
3.
Kubík
 411
4.
Karhan Ivan
 371
5.
Pořízek
 346
6.
Hanzalius
 341
7.
Krůta
 277
8.
Karhan Michal
 276
9.
Karol
 275
10.
Beneš Petr
 260
11.
Malec
 254
12.
Beneš Pavel
 218
 
  Tabulka Nej střelci ligy
 
1.
Krix
 213
2.
Hanzalius
 171
3.
Pořízek
 131
4.
Karhan Petr
 103
5.
Karol
 102
6.
Beneš Petr
 94
7.
Beneš Pavel
 94
8.
Karhan Michal
 85
9.
Kubík
 69
10.
Krůta
 67
11.
Kehér
 65
12.
Jauker
 60
 

  Minulé kolo
 

FK ALEJ A
6:0 k.
Palmeiras Prosek
XI.kolo
---------
FK ALEJ B
0-6k
Šnek FC A
XI.kolo

 

  Příští kolo
  

FK ALEJ A
-
Zimní přestávka
2023

Hanspaulka
-----------


FK ALEJ B
-
Zimní přestávka
2023
Hanspaulka
 

Copyright © 2003 - 2024 FK Alej
Created by Twinsen