hlavní stránka  

  Oficiální web server Footballového Clubu FK Alej

 | O klubu | Soupiska | Fan club | Forum | B tým | Veteráni
  Rubriky
 
·   Aktuality
·   Statistika
·   Zápasy
    - Podzim 2020
    - Podzim 2019
    - Jaro 2019
    - Podzim 2018
    - Jaro 2018
    - Podzim 2017
    - Jaro 2017
    - Podzim 2016
    - Jaro 2016
    - Podzim 2015
    - Jaro 2015
    - Podzim 2014
    - Jaro 2014
    - Podzim 2013
    - Jaro 2013
    - Podzim 2012
    - Jaro 2012
    - Podzim 2011
    - Jaro 2011
    - Podzim 2010
    - Jaro 2010
    - Podzim 2009
    - Jaro 2009
    - Podzim 2008
    - Jaro 2008
    - Podzim 2007
    - Jaro 2007
    - Podzim 2006
    - Jaro 2006
    - Podzim 2005
    - Jaro 2005
    - Podzim 2004
    - Jaro 2004
    - Podzim 2003
    - Jaro 2003
    - Podzim 2002
    - Jaro 2002
    - Podzim 2001
    - Jaro 2001
    - 1999 - 2000
    - Podzim 2021
·   Tabulky a výsledky
·   Rozhovory
·   Fotogalerie
·   Video
·   Soupeři
·   FK ALEJ on Tour
·   Více fotbalu
·   Odkazy na webu
·   Guláš
·   Ankety
·   Fan shop
 

  Vyhledávání
 
 
 


Rozhovory |
 
 

Úvodník - Rozhovory

  17.05.2003   | komentářů : 1
V této rubrice si budete moci přečíst (doufáme, že) zajímavé názory hráčů či fanoušků..Můžete si sami poslat, na co byste se chtěli zeptat a my se pokusíme zprostředkovat odpovědi..
 

"Porazíme kamarády z Liboce a půjdeme na postup," věří Stovkař Malý Pája

  21.10.2008   | komentářů : 0
Ano, v neděli jsme odehráli stý zápas za FKA B, a jsem rád, že jsme této mety docílili dva hráči najednou. Ale brzy nás budou následovat další borci. Je to zároveň závazek k lepším výkonům. Zápas, který mi nejvíce utkvěl v paměti byl zápas o postup ze sedmé ligy proti Viktorii Veleslavín v červnu 2006 na Zelené Lišce, kde se ještě hrálo na škváře za velkého vedra a ještě jsme neměli nikoho nastřídání. Ten zápas mi neskutečně sedl a protihráče jsem si vodil jak jsem chtěl, dal jsem pěknýho góla pod víko, a na druhý jsem přihrál Pořezovi, ale samozřejmě to byl výborný výkon celého mužstva a završili jsme postup o ligu víš.
 

"Jsem ambiciózní ve všem, co v životě dělám a fotbal není výjimkou. Nesnáším prohry a neexistují přátelská utkání," říká Pavel Zákravský

  09.07.2008   | komentářů : 0
Postup do 3.ligy: Tvůj komentář, jak vidíš naše šance v ní a v čem vidíš příčinu, že se to nepodařilo už předtím x sezón.. Když jsem se rozhodl, že k vám přestoupím, tak jsem chtěl něco změnit. Myslím, že postup do 3.ligy je docela velká změna a doufám, že jsem k němu také malinko přispěl.
 

"Chybí větší přehled a kolektivní hra," dumá nad současnými mizernými výkony Áčka Béda Horák

  02.06.2007   | komentářů : 2
Odmala jsi hrál velkej fotbal na Aritmě, jak moc ti chybí jak velkej fotbal, tak i Aritma?
Velky fotbal mi mooooooooc chybi, ale ted se clovek zaprodal praci a vydelku tak nelze konat jinak. Ale doufam, ze se vse vrati zpet a velky fotbal si kopnu. Aritma mi trochu chybi ne ani tak klub, ale ty kluci co jsem s nima kopal...ted uz tam snad nikdo neni, ale sesli jsme se aspon v Aleji. Ale co naplat, velkej je velkej....
 

"Zachránit se a hrát dobrej fotbal," to jsou ambice univerzála Petra Karola

  04.05.2007   | komentářů : 2
Zdar chlape, proti Deportivu jsi se ocitl nakonec nečekaně v brance..jaké jsou pocity? Čus Tome, s tim, že jsem chytal jsem problém neměl, nebylo to poprvé a myslim, že to taky nebylo naposled. Nejsem golman, nikdy nebudu, pocity? Nejistotu jsem zažehnával tim, že jsem se snažil řvát na hráče, a těch střel co na mě šlo přímo zase tolik nebylo - obrana a záloha toho hodně pochytala. Dělat bych to furt nechtěl, protože to je hodně nevděčná pozice, to rozhodně. Navíc Deportivo má dost "nevyzpytatelných" hráčů co jsou docela rychlý s míčem a nevíš kdy vystřelej ...
 

"Celý B tým si přeje návrat Pořeza do sestavy," říká opora B týmu a čerstvý táta Kopr

  21.08.2007   | komentářů : 0
Ačkoli jsi hráčem B-týmu, pokud nastoupíš za A-tým jsi jeho oporou. Na jakou ligu by jsi si troufal v Hanspaulké lize?
Zas bych to nepřeháněl, neboť jsou chvíle kdy velice zbytečně chybuji a bohužel je to v těch nejdůležitějších momentech. Pak to mrzí o to víc. Pan Ladia určitě ňákou připomene, viz. turnaj SF. Myslím, že ta 4.liga je akorát a někdy i moc.
 

"Přezdívka Dědek? To se mi nelíbí!,"stěžuje si hattrickář Petr Karol

  11.10.2006   | komentářů : 3
Jaký máš názor na termíny utkání ve všední dny večer, vidíš v tom z Tvého pohledu nějaký problém nebo bys radši hrál vše o víkendu?
To je na hodně dlouho a na dlouhej hřebíkovskej rozbor ... asi nemůžu říct, že mi to jednoznačně "všednědenní" hraní vadí, ale hrací termín v pondělí v půl pátý byla katastrofa, a že jsme se sešli, byla spíš náhoda a velká vůle hráčů porušit pracovní nasazení ... což se nedá dělat furt. Navíc osobně mám trochu problém se po pracovnim dnu rychle přehodit na to, že mám běhat za merunou, v tom bylo fajn večerní hraní od půl osmé ... každopadně si myslim, že hrát v týdnu plánovitě je hloupost, kdyby bylo na mě, tak preferuju víkendy dopoledne.
 

"V týmu FKA je radost hrát," pochvaluje si ironman B týmu Pavel Krůta

  09.10.2006   | komentářů : 5
V minulé sezóně byl založen Tvůj Fanclub, ale zatím na podzim o něm není moc slyšet, co na to říkáš? Ano, můj Fanclub byl fantastickej, při posledním postupovém zápase v minulé sezoně. Byl jsem dojatej a nevěřil jsem vlastním očím, a troufnu si říct, že z podporou fanclubu jsem předvedl svůj nejlepší výkon v dresu FKA. Chtěl bych cestou tohoto rozhovoru moc poděkovat.V probíhající sezoně se fanclub ještě neprojevil, ale věřím, že na rozhodující zápasy o postup mě příjde opět podpořit v hojném počtu a předvede nějakou choreografii a pyrošou jako minule.
 

"Trestuhodně neproměňujeme šance," vidí problémy Áčka Michal Karhan

  24.05.2006   | komentářů : 4

Hraješ ještě velký fotbal nebo už kvůli zaměstnání nestíháš?
Tuhle kapitolu bych raději moc nerozebíral, ale když už otázka padla, tak se asi sluši odpovědět. Když to řeknu kulantně, tak velký fotbal jsem pozastavil. Určitě bych se k němu moc rád vrátil. Dnes mě bohužel vytěžuje nejen práce, ale i moje školní povinnosti.
 

"Porážku s Nikdo nikde jsem ještě nestrávil, "prozradil Ivan Karhan

  18.05.2006   | komentářů : 1
Po delší době jste hráli na umělce, konkrétně na Zákostelní..Jak se Ti tam hrálo a myslíš, že by Béčku tento povrch více vyhovoval?
Umělka je určitě lepší než "Karlín", ale musíme na ní odehrát pár utkání. Takže to vypadá, že pro béčko je zatím lepší dobrá škvára.
 

"Béčko má kvalitní tým a neusilovat o postup by bylo alibistické," burcuje Tomáš Pořízek

  04.05.2006   | komentářů : 6
Béčko má zatím 100% bilanci, vypadá to, jak byste ani nepostoupili do vyšší ligy..:) Jak odhaduješ šance týmu na případný další postup?
Po čtyřech výhrách by bylo alibistické nemít za cíl postup, i když jsme v sedmé lize nováčci. Já osobně bych byl po sezoně velmi zklamaný, pokud by se nám nepodařilo postoupit. Kádr je stabilizovaný a herně na to určitě máme, teď tedy ještě trochu toho pověstného štěstíčka :o)
 

"Postup by byl pro mě velkým překvapením," nepopírá mediální hvězda Petr Karhan

  26.04.2006   | komentářů : 7
Jak se Ti hrálo na nové umělce TK Sparta? Obecně máš radši umělky nebo "klasiku" jako Karlín nebo Suchdol?
Na "nové" umělce to bylo "super". Když už bych si měl vybrat tuhle starou generaci umělky z tvrdým povrchem a prosypanou pískem anebo dobře upravenou škváru, určitě bych zvolil klasiku na škváře. Samozřejmě když jsou ve škváře kameny, před brankami louže a hřiště je zkráceno do rozměrů 5 x 5 m jak se tomu děje někdy na Karlíně, moc to o fotbale není.
 

"Máme poprvé golmana na kterého se můžeme spolehnout," říká Petr Karol

  10.04.2006   | komentářů : 1
Jak bys ohodnotil terény na kterých jsme odehráli první dvě kola? Tady asi není o čem - hrůza. První bylo rozměrově tak velké, že se tam spíš dalo hrát 4+1 a druhé zase tak hrbolaté, že byl zázrak, že si nikdo nepodvrknul nohu. Už se opravdu těšim na umělky ... jen doufám, že ty dvě výhry nemají spojitost s terénem, což by znamenalo, že se z nás stanou fotbalisti a lá 1FC Horst, co jen bojujou, nakopávaj míče a dávaj góly ze standartek ...
 

"Výkony v této sezóně jsou nejlepší v historii B týmu,"říká spokojený vedoucí B týmu Petr Majer

  12.11.2005   | komentářů : 3
Jako vedoucí to můžeš zodpovědně zhodnotit, je někdo konkrétní, kdo Tě zatím svými výkony příjemně překvapil nebo naopak zklamal? Je velmi znát, že letos chodí pravidelně hrát Petr Kopřiva. Je to velká opora našich zadních řad a zatím stoprocentně úspěšný exekutor pokutových kopů. Proti loňsku se ohromně zlepšil v koncovce Hanz, který je naším nejlepším střelcem. Je také znát návrat Pořeza, který dal naší hře myšlenku. Hlavní je, že jsme dobrá parta a daří se nám jako kolektivu.
 

"Petru Benešovi nikdy neodpustím," prozrazuje fotbalový básník a smolař Petr Karol

  22.10.2005   | komentářů : 0
Dělíš se s Petrem Karhanem o třetí místo v historické tabulce střelců, nicméně bilance 60 zápasů / 30 gólů hovoří pro Tebe..Máš ambice dohonit vedoucí duo Kubík, Karhan Michal?
Ambice mám, realita je naprosto jinde ... Ludva pro mě není překážkou ;-) stejně nás za chvilku všechny předežene pan Pavel Beneš se svojí dravostí ... moje bilance není špatná, ale zaseklo se to ...
 

"Velký fotbal jsem již odpískal,"prozrazuje nejlepší hráč FKA Michal Karhan

  21.04.2005   | komentářů : 14
Na tuto sezónu zvolilo vedení jako hlavní povrch umělku..Vyhovuje Ti to nebo máš radši klasickou Hanspauskou škváru?:)
Haha..to mi prosím Tě řekni, kdo má rád klasickou škváru a vrací se rád domů špinavej nejen za ušima a pak to ze sebe minimálně do konce víkendu sundavá? Umělka je super, ale hlavně ta, na kterých jsme hráli první zápasy (prostě 3. generace), protože zase po hraní na těch starých kobercích pěkně bolí klouby (kolena a záda) a já s 95 kilama o tom můžu povídat:)
 

"B i A tým mají na postup,"vzkazuje z dálné Asie Tomáš Pořízek

  14.04.2005   | komentářů : 9
Již dva měsice jsi na stáži v Singapuru? Prozraď čtenářům, co tam vlastně děláš a jak dlouho se ještě zdržíš?
V Singapuru jsem na pracovní stáži, ale zároveň je to i taková forma odměny od mého zaměstnavatele, takže si zdejší pobyt co nejvíc užívám. Plánovaný návrat je koncem srpna a myslím, že tento termín dodržím:) Ačkoliv to tak ze začátku vůbec nevypadalo, možností zahrát si dobrý fotbálek je v Singapuru dost. Stal jsem se hráčem German Football Team Singapore, za který nastupuji v místní Cosmo lize. Velkou změnou byl přechod na velký fotbal, který vyžaduje přece jen větší fyzickou připravenost než osmá hanspaulská liga, takže jsem se z tohoto hlediska první zápasy docela trápil.
 
 
 
 
Starší články :
11.04.2005     | Univerzálové jako já jsou nejcennější hráči, říká jubilant Tomáš Kubík
28.01.2005     | "Výjezďácká série se Spartou se už nedala udržet," přiznává Petr Krůta
04.01.2005     | Rozhovory s hráči FKA - Tomáš Kubík
02.01.2005     | Bilanční rozhovor s prezidentem FK ALEJ
29.12.2004     | Vánoční rozhovory s hráči FKA - Petr Karhan
25.12.2004     | Vánoční rozhovory s hráči FKA - Michal Karhan
25.12.2004     | Vánoční rozhovory s hráči FKA - Petr Karol
06.08.2004     | "Nikdo v týmu moc nevynikal," říká vedoucí B týmu Petr Majer
19.07.2004     | David Horák by byl výtahem do 3. ligy, říká Tomáš Kubík
14.07.2004     | "Výkony týmu byly v této sezóně jen průměrné," uznává záložník Petr Karhan
27.06.2004     | "Týmu se snažím pomoci důrazem a střelbou," říká nová akvizice Pavel Beneš
04.06.2004     | "Bojovností nahrazuji určité fotbalové nedostatky," přiznává Martin Rudovský
17.05.2004     | "V Béčku FKA hrajeme jako tým," říká nejlepší střelec Tomáš Pořízek
07.04.2004   | příloha | "Věřím si na další stovku zápasů", říká kapitán FKA Tomáš Kmínek
21.03.2004     | "Chceme se prát hned o postup", říká vedoucí B týmu Petr Majer
11.02.2004   | příloha | "Spartu přestupem do Slavie nikdy nezradím," potvrzuje míčový kouzelník Sparty Lukáš Zelenka
01.02.2004     | "Věřím v postup ACS proti Milánu," říká oddaný fanoušek Sparty a FK ALEJ "B" Malej Pája
25.01.2004     | "Maximální koncentrace na zápas je pro mě důležitá," potvrzuje Martin Matula
09.01.2004     | "Už trénuji na novou sezónu," říká nejlepší hráč podzimu Michal Karhan
26.12.2003     | Bilanční rozhovor s prezidentem FK ALEJ
10.10.2003     | "Mám ráda čokoládu a Francii", prozradila mluvčí Sparty Lenka Raková
05.10.2003     | "Trápí nás nevyrovnanost výkonů," konstatuje kapitán Tomáš Kmínek
04.09.2003     | "Dali jsme se na boj a my ho vyhrajeme", vyhlašuje Petr Karol
31.07.2003     | "Na penalty si věříme," říkají kanonýři FK ALEJ
29.06.2003     | "Web FK ALEJ předčil mé sny", obdivuje David Horák
19.05.2003     | "Jsem mediální hvězda", chlubí se Petr Karhan
 
  Tabulka Nej starty ligy
 
1.
Karhan Petr
 477
2.
Kmínek
 463
3.
Kubík
 411
4.
Karhan Ivan
 371
5.
Pořízek
 346
6.
Hanzalius
 341
7.
Krůta
 277
8.
Karhan Michal
 276
9.
Karol
 275
10.
Beneš Petr
 260
11.
Malec
 254
12.
Beneš Pavel
 218
 
  Tabulka Nej střelci ligy
 
1.
Krix
 213
2.
Hanzalius
 171
3.
Pořízek
 131
4.
Karhan Petr
 103
5.
Karol
 102
6.
Beneš Petr
 94
7.
Beneš Pavel
 94
8.
Karhan Michal
 85
9.
Kubík
 69
10.
Krůta
 67
11.
Kehér
 65
12.
Jauker
 60
 

  Minulé kolo
 

FK ALEJ A
6:0 k.
Palmeiras Prosek
XI.kolo
---------
FK ALEJ B
0-6k
Šnek FC A
XI.kolo

 

  Příští kolo
  

FK ALEJ A
-
Zimní přestávka
2023

Hanspaulka
-----------


FK ALEJ B
-
Zimní přestávka
2023
Hanspaulka
 

Copyright © 2003 - 2024 FK Alej
Created by Twinsen